Soni dështon në bashkimin e grupit Spirit Voice

Albforumi

Primus registratum
Soni dështon në bashkimin e grupit Spirit Voice

soni-malaj-300x195.jpg
Spirit Voice ishin vajzat e para që dolën me klipin e tyre në një kabriolet, që ecte me shpejtësi me titull Fuoristrada. </p>

Soni  ishte më e vogla e grupit, që u krijua 12 vite më parë.  Soni ishte  vetëm 14 vjeçe, vazhdoi vetëm karrierën muzikore pas largimit të vajzave të grupit një nga një. </p>

Ndaj pas shumë vitesh që kanë kaluar dhe që grupi është shpërberë, ajo ka menduar të shkaktojë impakt në publik kësaj here, ndoshta për të thyer monotinë. </p>

Sipas Panorama Plus ajo kishte planifikuar të ribashkonte vajzat e tjera të grupit për të konkurruar kësaj herë jo si Soni Malaj, por si grupi Spirit Voice në këtë edicion të ri të festivalit Kënga Magjike në Tiranë.</p>

Por pas shumë përpjekjeve sipas kësaj gazete plani është prishur pasi njëra nga vajzat, Dorina nuk ka mundur dot të vijë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku jeton prej vitesh. </p>

Nuk e dimë se si do pritej ky grup pas kaq vitesh mungesë. Ndoshta vajzat kanë dashur të riprovojnë suksesin e dikurshëm të grupit Spirit Voice, që e provuan në periudhën që nuk ekzistonte ndonjë grup tjetër në Shqipëri vetëm me femra. </p>

Në intervista të ndryshme Soni e ka cilësuar si një periudhë të paharrueshme në aspektin profesional eksperiencë në grup. Katër vajzat u bënë grupi më i famshëm shqiptar, dhe balada Lag e Ter e kompozuar nga Adi Hila u cilësua si balada më e bukur ndër vite.</p>

Pas një karriere në grup prej pesë vitesh, vajzat u larguan jashtë vendit për të vazhduar secila jetën e tyre në drejtime të tjera. E fundit që iu shtua grupit ishte Elia Zaharia, vajza e Yllka Mujos e cila vazhdon dhe ruan kontakte dhe miqësi më të afërt me Sonin, por edhe që nuk e ka lënë muzikën. Pas shpërbërjes së grupit, Soni Malaj doli solo me albumin Mbretëresha e natës. </p>

Ky artikull eshte marre nga: http://thashethe.me/?p=1626. Per me shume artikuj te ngjashem vizitoni: http://thashethe.me/?p=1626