Sondazh - zgjedhjet lokale

ALTIN

Primus registratum
Re: Sondazh - zgjedhjet lokale

S_6_T_6_N_6 po te ishte se do kishim force per te kontrolluar mire qe ne fillim keto zoteri sdo ishte as kjo qeveri as keta politikane /pf/images/graemlins/shrug.gif

olololol

Primus registratum

Dy krahe Politike ka kot i ke shtu partite deri sa ke vene Kandidatet.

Fiton Olldashi me te futme.

Kondrapedali

Kondrapedali

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ne si shikojme punen as Rames as Olldashit shikojme punet tona se ata e kane siguruar jeten e tyre /pf/images/graemlins/idea.gif

[/ QUOTE ]

Patjeter qe do ja shikojme punen pasi keta njerez mor zoteri ushqehen me parate e buxhetit te perbashket. Nese dikush nuk mireadministron fondet, i shperdoron ato, i vjedh dhe nuk ben punen per te cilen eshte caktuar...

[/ QUOTE ]

Simas ktyne kritereve që ke von S6 i bje që mos me e votu Ramën. Kurse për Olldashin i bje me spekullu (me shti fall) se nuk e njofim akoma n'at aspekt.

Megjithate o turp për Tironën që duhet të zgjedhi mes m.tit e k.kës.

olololol

Primus registratum

Figura me e paster dhe qe ka "sume" me i kthy fjale Berishes eshte Bamir Topi, do ishte kenaqesi per mua te votoja per te , fundja dhe ronc.

Kondrapedali

Kondrapedali

Ka lujt gjo menç Sala me vu Bamin? Sikur s'e pa ai se ça nodhi me Tosin e Edin /pf/images/graemlins/laugh.gif

nardi71

Primus registratum

Une do deshiroja qe ne votime te fitonte PD pavarsisht se se ndaj opinion tjeter me shume personalitete dhe platforma te saj. Kjo pse mendoj qe sdo kene arsye me camuflu deshtimin (if) ne realisimin e programit electoral. Per me shume ndryshimet behen me Njeres dhe resurse financiare te shperndara sipas nje platforme evropinae te organisimit te superstruktures shteterore. Qe perkthyer ndryshe vetem kur qeveria dhe pushteti lokal punojne ne kohezion, drejtim dhe kahje te njejte arrihet ne kohen e nevojshme qe vendi yne ka available per te hyre ne EU.

Sa per oldashi rama eshte fatkeqesi qe rrethi vicios ku jane vendos shqiptaret me zgjedh eshte i hermetizu ne ate menyre sa qe demokracia= mizoria me pak e keqe. Po lironi veten o forumiste dhe mos imagjiononi dimensionet infinite te universit me limited dimensionale te" qelise " ku ju kane vendos me zgjedh.
Poshte armiqte e shqiptarise.

komino

Valoris scriptorum

Nje sqarim ju lutem

Kush duhet ti fitoje apo kush do i fitoje eshte sondazhi?

Jo se kjo do ndryshoje voten e ndokujt por...

ujku81

Primus registratum

Une ne fakt e kam bere kush do ti fitoje, megjithate kuptohet qe aty votojne ate qe duan te fitoje.

Gene votove ti? /pf/images/graemlins/tipsy.gif Se po afrohet PD-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

antip

Primus registratum

Ej mos boni me hile mor lla /pf/images/graemlins/laugh.gif 71% Edi duket pak e ekzagjerume. /pf/images/graemlins/laugh.gif Jo per gjo po do ju akuzojne per forum te politizuar pastaj... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Tiranas

Primus registratum

Do te gezohesha nese populli shqiptar do te tregoje maturi dhe te tregoje, qe tashme eshte "i rritur". Do te gezohesha edhe nese do te fitonte Edi, pasi ai ka bere shume per Tiranen tone.

ALTIN

Primus registratum

Tiranas mos u gezo kaq shume se do kete prap zgjedhje /pf/images/graemlins/grin.gif

Mbylleni kete teme se mbaroj fushata /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Sipas sondazheve me te funndit zyrtare Edi Rama ne Tirane eshte afer 60% te votave popullore. Rezultati me pare ka qene rreth 57 me 43, ndersa ne ditet e fundit eshte thelluar me disa pike. Dita e hene do jete nje grusht tjeter ne trurin e derrmuar te z. Berisha, qe sot duket perseri me i dendur me barna se kurre..

komino

Valoris scriptorum

Une ne fakt e kam bere kush do ti fitoje, megjithate kuptohet qe aty votojne ate qe duan te fitoje.

Gene votove ti? /pf/images/graemlins/tipsy.gif Se po afrohet PD-ja /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Une e kam thene me kohe qe nuk votoj as ps as pd. Le te hidhen perpjete sa te duan e le te bejne rremuje sa te duan.
Une do votoj per vete. Do shkruaj GENE tek fleta e votimit Do e shkruaj virtualisht ne fakt pasi ate dite nuk do jem ne tirane.
Me kete rast shpresoj qe te hapni nje "kuti votimi" ketu tek albforumi /pf/images/graemlins/thumbsup.gif ku te keni vendosur gjithe emrat e anetareve si opsione. Pse te mos e zgjedhim edhe ne nje "kryetar" /pf/images/graemlins/laugh.gif

komino

Valoris scriptorum

ndersa per minibashkine do votoja Bogdanin
Edhe pse do dukej sikur eshte nje vote me teper per berishen do rrezikoja /pf/images/graemlins/wink.gif

ALTIN

Primus registratum

Sa mire qe spo degjojme politike sot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

komino

Valoris scriptorum

cfare pyetjesh qe ben dhe ti

po ashtu ka thene komandanti more!