Sondazh : Me cilen skuader jeni tifoz ?

beshbossi

Primus registratum
Re: Sondazh : Me cilen skuader jeni tifoz ?

Fillimisht postuar nga lony_GL:
[qb] une jam e kampionin e kosoves FC DRITA GJILAN
ky ekip e ka bere te pamunderen nekampionatin e Kosoves duket mos pesuar asnje humbje ne sezonin vjeshtor 2002-3 . e kjo per kushtet ne te cilat luhet futbolli ne Kosove eshte per cdo qudi dhe ne te njejten kohe lavadate ...pra me plote te drejt thome se i takoj ekipit me te mire KOSOVAR [/qb]
eshte me te vertete ekip shume i mire!!me sa kam desjuar e lexuar!ka edhe nje faqe interneti,me forum etj!

xhoni

Primus registratum

PO CA JA FUSNI KOT ME KETO GJERMANA E ITALIANA MORE SHOKE.NDERRONI SHPEJT SKUADER DHE BEHUNI ME ATA QE I MESOJNE BOTES SE SI LUHET FUTBOLL...ME ATA QE KUR DALIN NE FUSHE I KA FRIKE I GJITHE PLANETI SE TE RRAFIN VETEM ME EMER........PRA....BRAZIL......BESOJ SE SKA GOJE NJERI TE FLASI APO JO?

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhoni:
[qb] PO CA JA FUSNI KOT ME KETO GJERMANA E ITALIANA MORE SHOKE.NDERRONI SHPEJT SKUADER DHE BEHUNI ME ATA QE I MESOJNE BOTES SE SI LUHET FUTBOLL...ME ATA QE KUR DALIN NE FUSHE I KA FRIKE I GJITHE PLANETI SE TE RRAFIN VETEM ME EMER........PRA....BRAZIL......BESOJ SE SKA GOJE NJERI TE FLASI APO JO? [/qb]
me vjen shume keq kur me duhet te pranoj fakte te tilla,por brazili me te vertete qe eshte nj eskuader shume e mire,madje 1!Po nuk mund te jene te tere me Brazilin xhoni se atehere c'u be???Prandaj ekzistojne partite politike,se njerezit kane ide te ndryshme!!!

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga mistrec-sarande:
[qb] hajde rrofte kazakistaniiiiiiiiiiiiiiiii :rockband: :rockband: :thumbsup: [/qb]
ec att se ti e ke ne terezi!!!!!