Skuadrat e HatTrick

H

harap

Guest
Re: Skuadrat e HatTrick

Perashi luaj ne ligen III.4 Shqiperi

X-TREME

Primus registratum

Velipoja Luaj ne Ligen IV.9 Shqiperi.

8fe99br.png

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

Cuna nuk keni ec shume, ca beni kshu. Me mire se te gjithe eshte Ujku81. Une e nisa nga e para. Jam ne ligen III.11

Al-Punk

Still here

Sezoni i pare tamam! Jam 1 vend me lart se i vjetri! Mgjths jo sh mire me lojtaret. Ca blerje-shitje te gabuara por kete vit do rregullojme skuadren!

H

harap

Guest

si e ka emrin skuadra e ujkut ti bej nje miqesore....

SlamDunk

Primus registratum

http://www.basketsim.com/
kjo eshte nje loje ngjashme me Hatrickun me ndryshimin se ke ne administrim nje ekip basketbolli.

Kampionati shqiptar nuk ka shume qe eshte hapur dhe si rrjedhoje jemi vetem 17 usera prandaj ka ende kohe per te zene vende ne kategorite kryesore.

Shpresoj te na vije ndonjeri,pasi shumica e userave deri tani jane gjithashtu edhe Hatriksa.

H

harap

Guest

smerremi me basketboll ne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

SlamDunk

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HaRaP</div><div class="ubbcode-body">smerremi me basketboll ne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif </div></div>
Nejse ekipin pashe qe e kishe hap sa per fillim!;)

Po te duash per miqsore vetem thuj,Partizani eshte ekipi im,megjithse do jete ca e veshtire se sa te vazhdoje kupa nuk do kete ndeshje te lira.

triad1985

Primus registratum

Pse vetem per hatrickun flitet ketu apo dhe per te tjera nejse une hatrick e kam len , tani luaj te nje tjeter ka grafik me te bukur dhe eshte e ndertuar me mire http://www.trophymanager.com shifeni nje here po ju pelqeu luni.

Oltion Rrumbullaku

Primus registratum

TM eshte loje mizerje, nuk kuptohet pse fitohet. HT eshte shume e bukur, por pak e veshtire per tu mesuar ne fillim.
Ketu pak e kane mesuar.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: triad1985</div><div class="ubbcode-body">Pse vetem per hatrickun flitet ketu apo dhe per te tjera nejse une hatrick e kam len , tani luaj te nje tjeter ka grafik me te bukur dhe eshte e ndertuar me mire http://www.trophymanager.com shifeni nje here po ju pelqeu luni. </div></div>

H

harap

Guest

do vij ndonje ekip junior te hattrick ? liga TYMI

black

Primus registratum

keka ba nje dore ketu ee

Ekipi jem asht KS Vllaznia ne SUPERLIGE dhe sot luj ne finalen e kupes ne hattrick kunder Teuta Milan qe skam shance pasi lojtaret me te mire i kam te demtuar dhe me karton te kuq /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif

H

harap

Guest

une dua te shes ekipin . ka njeri qe do ta blej ?

H

harap

Guest

he mo u dorezuat eee
smile.gif
une kalova nje kategori me lart po keq e kam punen
smile.gif