Skandali seksual i Ylli Pango -s

The decatur

Perjashtuar nga Albforumi
Vella i dashur neper institucione shefat per te hapur kembe femrash dhe per para krekosen !
Gjejne femren qe del partizane e ja hypin, ajo qe nuk eshte e tille mbetet pa pune.
me duket emer i negjum ky AG ....
ne fakt ke shum gabime sepse shefat nuk ja hypin femrave por jane femrat ato qe ja hypin meshkujve sidomos ajo e fiks fares ose te emisjoneve te ndryshme.

The decatur

Haha. Po fillon te nxjerresh ne pah humorin. Mos na ndryshon mendje dhe heq dore nga deshira per diplomat edhe na behesh humorist i madh !:cool:
po ben 5 muaj qe kam heq dore nga diplomati por ca te bejme?
ore po nuk ju pergjigje pyetjes more?
mendon keshtu apo ka ashtu??!!1:alien:

joetisti_

Locus omnem
le ti kthehemi temes
ca mendon ti personalisht per skandalin e ylli pangos?!
Veshtire te marresh nje pozicion per te "sulmuar" personazhet e atij skandali. Ka edhe femra te fuqishme qe shfrytezojne meshkuj te rrinj ne shkembim te nje sistemimi te mire per ta. Por ne kete rast, ai i Pangos, ishte nje maje e holle aisbergu qe u thye lehtesish. Jam i mendimit pra qe te ndodhte por ama te fillohej lufta nga fundi i aisbergut per te perfshire pastaj edhe majen.

The decatur

Veshtire te marresh nje pozicion per te "sulmuar" personazhet e atij skandali. Ka edhe femra te fuqishme qe shfrytezojne meshkuj te rrinj ne shkembim te nje sistemimi te mire per ta. Por ne kete rast, ai i Pangos, ishte nje maje e holle aisbergu qe u thye lehtesish. Jam i mendimit pra qe te ndodhte por ama te fillohej lufta nga fundi i aisbergut per te perfshire pastaj edhe majen.
une them:
turp per fiks fare

The decatur

E verteta nuk dallohet pa i degjuar te dyja kambanat. Por edhe une e pashe nje skene te filmuar kur ata te fiksit po komplotonin per ta zene ne kurth. Me ate forme mund te zije edhe presidentin...
le te bejne prove te ma bejne mua por po nu ja mora kameren dhe ja shkaterroj me ca te kem perpara.
po aman se fiks fare eshte bere turp per keto filmimet

Hipocrati

Hipocrati
Vertet gje e keqe kur mundohen te ta punojne!

Ne kete forum nuk ka censure, une prandaj e dua!
Prostituimi per mua ne cdo rang te shoqerise eshte i denueshem, por kur behet ne rang pushtetaresh e aq me teper ne kembim te karrieres eshte absolutisht i denueshem!
Nje femer pa karakter ka per detyre ti vardiset nje pushtetari me ose pa karakter, dhe ky pusht ka per detyre te respektoje kodin dhe etiken e pozicionit qe ka!
Vereni se cfare morali ekziston ne boten e qyteteruar , kujtoni presidentin Klinton qe mgjs ishte president shkoi para gjykates disa seanca per nje flirt, ose drejtorin e FMN-se, ka plot shembuj...
Ne si qytetare duhet te mendojme e te perkrahim normat jo perversitetet !

joetisti_

Locus omnem
Ne kete forum nuk ka censure, une prandaj e dua!
Prostituimi per mua ne cdo rang te shoqerise eshte i denueshem, por kur behet ne rang pushtetaresh e aq me teper ne kembim te karrieres eshte absolutisht i denueshem!
Nje femer pa karakter ka per detyre ti vardiset nje pushtetari me ose pa karakter, dhe ky pusht ka per detyre te respektoje kodin dhe etiken e pozicionit qe ka!
Vereni se cfare morali ekziston ne boten e qyteteruar , kujtoni presidentin Klinton qe mgjs ishte president shkoi para gjykates disa seanca per nje flirt, ose drejtorin e FMN-se, ka plot shembuj...
Ne si qytetare duhet te mendojme e te perkrahim normat jo perversitetet !
I denueshem eshte pa asnje diskutim. Por lind pyetja: a s'duhet te diskutohet fare per palen akuzuese kur as nuk jane diletante ne "profesionin" e tyre per te implikuar nje person, por mund te thuhet se kane bere shkolle(universitet mbase edhe master) per te futur ne kurth nje person cilido qofte ai??

The decatur

I denueshem eshte pa asnje diskutim. Por lind pyetja: a s'duhet te diskutohet fare per palen akuzuese kur as nuk jane diletante ne "profesionin" e tyre per te implikuar nje person, por mund te thuhet se kane bere shkolle(universitet mbase edhe master) per te futur ne kurth nje person cilido qofte ai??
dakort me ty

Hipocrati

Hipocrati

Gazetaret , paparacet kete mison kane, te tentojne, te tundojne te discretitojne....... ndersa nje karakter i forte, nje minister ka per detyre te mos bjere ne kurth !
Une e quaj turp te perpiqesh te futesh ne kurth nje roje kantjeri, nje lypes, a nje karpentjer , por te futesh ne kurth nje MINISTER e quaj aftesi e zotesi, ndersa kete ministrin e quaj PALO BURRE!
Mjafton te hapesh syte e te shohesh se si ka degjeneruar nje pjese e shoqerise tone dhe ne kete degjenerim kontribuajne fort BABALLARET E KOMBIT duke favorizuar femrat qe prostitutojne e duke penalizuar ata qe meritojne !
Pangos mire ju be !