Sitat shqiptare me te mira !!!!

tirona

Primus registratum
Sitat shqiptare me te mira !!!!

Tregoni se cfar siti shqiptar preferoni !!!
Se ku mundet te gjeni muzike per te shkarkuar etj...

Albamuzika

Primus registratum
Re: Sitat shqiptare me te mira !!!!

*Mirësevini në faqen më të madhe të Muzikës Mp3 Shqiptare ! Albumet më të mira dhe më të reja do ti gjeni këtu në 'CD-Quality'

www.edmond.se

xhaxhi_eli

Primus registratum

Siti me i madh?
Me fal te ka rastisur ndonjehere te hydh ne site si muzike.tk, fajtori.com apo albasoul.com ?
Hudhi nje sy, pastaj shkruaj "me i madh apo me i vogel" /pf/images/graemlins/smile.gif

Edhe mos u krenoni shume me materiale ilegale /pf/images/graemlins/smile.gif se mos sot neser do kujtohet dikush tju terheqi veshin.

SkinArt

Primus registratum

ah edhe ty mos te shkoj ne mend se ato site ilegale do pushojne ndonje here. 1 do bie 1000 do ngrihen.
ska eshte pjese e jetes ilegaliteti /pf/images/graemlins/wink.gif
ca interesi keni te beni spam per faqe te tilla sidomos ato qe dihen se cfare tipash i kane? i mean
Albasuli, Faji etc...

tirona

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moonchild:
[qb] ah edhe ty mos te shkoj ne mend se ato site ilegale do pushojne ndonje here. 1 do bie 1000 do ngrihen.
ska eshte pjese e jetes ilegaliteti /pf/images/graemlins/wink.gif
ca interesi keni te beni spam per faqe te tilla sidomos ato qe dihen se cfare tipash i kane? i mean
Albasuli, Faji etc... [/qb]
hehhehehehhehe neve jena edhe shqiptare ku egziston fjala "IGALITET" te ne shqiptaret !!!

tirona

Primus registratum

IGALITET [/QB][/QUOTE]

ILIGALITET ..... sorry :kiss:

Billy

Primus registratum

pash sitin qe mbahej si siti me i madh i muzikes shqiptare.U MUNDOVA TE KUPTOJA CFARE ISHTE SHKRUAR NE GJUHEN SHQIPE ,PO MENEFUND U DOREZOVA.ESHTE NJE SHQIPE QE VETEM SHQIP NUK ESHTE

Boby

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Edmondi:
[qb] *Mirësevini në faqen më të madhe të Muzikës Mp3 Shqiptare ! Albumet më të mira dhe më të reja do ti gjeni këtu në 'CD-Quality'

www.edmond.se [/qb]
Me vjen keq po faqja shume e dobet.Mbaroje njehere pastaj beji reklame

Albamuzika

Primus registratum

Po me vjen mire shuem se gjelozia shqiptare kur ska qen ma e vogel se tash per ata na kur sperparojm :rockband: :book: pak ju lutem se une mendova per mp3 e jo ram

Billy

Primus registratum

OR LUM MIKU DO TE BESH MIRE QE TE VESH EDHE NJE FJALORE SHQYP-SHQIP ME KUPTU NDOPAK ATE QE DON ME SHPREH