Re: Sipas jush c'mund te gjendet ne çanten e nje f
çader te vogel , portefol me gjithato karta, lime per thonjte ,te kuq (i pa harrueshem) çelsat e shtepise .....etj
shume e shume gjera qe n.d.nj nuk ta merr mendja qe jane ngjeshur ne çante......... /pf/images/graemlins/grin.gif
Rimeli, Kalendari , Libri i shenimeve, Karta e bankes, kredit kart, Licensa e shoferit (kshu thohet ne shqip me duket) , celulari , krem duarsh (ne dimer me thahet lekura), syzet, cumcakiz, pasqyre . kaq me kujtohen tani per tani /pf/images/graemlins/laugh.gif
po cfare te them une jame burre dhe per burrat
jane partofolat kures per grat jane cantat
keshtu ne canten e nje femre gjendet ato qe burra ju blejne
per shembull groshe /pf/images/graemlins/laugh.gif
</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une kur se perdor nji cante dhe i kthehem serish zbuloj gjona qe mendoja se me kishin humb prej kohesh /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/ QUOTE ]
Tamam edhe une. Buzekuqin qe kujtoja se e kisha humbur, ndonji rimel. Qefi me i madh eshte kur gjen ndonji lek qe ishte fut ke xhepi i vogel gabimisht. Duhet bere pastrim cante cdo jave. /pf/images/graemlins/laugh.gif
ne canten time gjenden stabel: portofoli,celsat,celulari,nje pako me shamiletre,burrocacao, buzekuq,nje campion parfumi dhe cumcakisa;ne te shumten e rasteve ka dhe skontrino(si ju thone ne shqip fatures apo biletave qe te japin ne dyqane kur ble dicka?)nje kapse flokesh,syset,nje celes USB, nje stlolaps dhe letra me shenime te ndryshme. Pastaj ato qe jane gjithmone jane monedhat se dalin gjithmone nga xhepi i portofolit, keshtu qe cdo cante kur e mar dhe e nderoj ka monedha te ndyshme.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.