Di ndonje gje ti hapesi i temes, se me bere kurioze ?
....e kam kaluar dicka te tille para nje viti , kam qene semure per gati 3 muaj ... por nuk ndodhi si pasoje e lodhjes se tepert , por ndihesha e lodhur/rraskapitur non stop .. nderkohe qe te gjitha analizat me dolen ok... perjashto dozen e Vitamines D qe doli e ulur, dhe Iron.
Ne fakt isha me pushime, shume ne forme.. ja kalova sh mire. Pasi u ktheva nga pushimet.. pas 2 javesh , nuk me funksiononte trupi & mendja ne rregull .. dmth ishte bere nje fare c'rregullimi mes njera tjetres , ku nuk komunikonin sic duhej bashke.. pra mendja thonte gje tjeter, e trupi gje tjeter. Humba shume kg, une ushtroj sportin .. ama ne k'te kohe nuk mund te perqendrohesha as per te ushtruar, sepse sapo te filloja me trupin, mendja luftonte te kunderten...nuk kisha energji. Me zinte gjumi here pas here pa mare parasysh vendin apo oren/kohen. Naten nuk isha shume e sigurte nese ne te vertete me zinte gjumi apo jo, edhe pse syte i kisha te mbyllur. Me kujtesen kam qene gjithmone ne gatishmeri te shpejte, nderkohe qe ne k'te kohe .. me duhej te mendohesha ca sec/min te mira , e shikoja qe nuk isha e mprehte/gatshme si me pare.
Si perfundim per arsye qe analizat thelle e thelle dolen ok, doktoret me thane qe eshte dicka natyrale qe duhet te balancohet vete... pas 3 muajsh fillova ta ndiej pak nga pak permiresimin, por qe kam ardhur ne forme taman jane dashur 6-muaj te mira. It was scary....