Sikur?!

abs

nuk e di...
Re: Sikur?!

aaa a e shef ti qe nuk e ditkam kte hollsi? /pf/images/graemlins/wink.gif
a e kam tregu taman t pakten.... :rolleyes:

:wave:

Danae

Primus registratum

na ishte njehere s'kish si te mos e tregonte mire,mgjs ka variante te ndryshme gjithmone perralla e ali senjefit mbetet,se kur e pyesin per emrin ky pergjigjet s'mnjef,ali senjefi /pf/images/graemlins/laugh.gif :wave:

abs

nuk e di...

lulebore (t marrsha t ligen e nickun) :thumbsup:

m duket se nga prallat/gojdhenat e popullit gjejme larmine e simtomatomave te zvillimit te psikologjise se kultures tone.

e ke dhe ti kte mendim?

prita te lexoj variantin qe di ti... :shrug:

:wave:

Danae

Primus registratum

ta shkruj nvend,une ty /pf/images/graemlins/smile.gif
Na ishte njehere nje njeri qe po udhetonte e e xuni nata rruges,shkon me bujte ne nje shtepi,e kur e pyesin per emrin,i thote.S'mnejf nga elbasani.
vajza e shtepise ishte ne moshe martese,e mendonte se ky njeri do kish ardhe me pretekst,para se ta kerkonte per nuse.
Shkon ne dhome vajza dhe fillon te gatuaje,gjate gatimit mendo e mendo,shto miell e shto uje si me thane,mendonte se do martohej me senjefin,se do jetonin se bashku ne nje shtepi afer prinderve,se do lindte nje djale,qe djali do kish emrin ali,ali senjefi,qe djali do shkonte te takonte gjyshin e do rrezohej nga ura qe ndante shtepine e tyre...mendo keshtu vajza e ia plas kujes me te madhe,Ali senjefi i nanes oooooo....
prit e prit senjefi e prinderit e vajzes per buke e vajza hic,i jati i thote se shoqes,shko shiko se cu be vajza??
Shkon e jema e kjo i tregon fill e per pe gjithe mendimet e saja,ia plas vajit edhe kjo,e sheh i shoqi se nuk po kthehet e ngrihet i merr leje mikut e shkon edhe ky,i tregojne keto e fillon te qaje per te nipin... senjefin nderkohe e kish marre uria,po keto hic,shkon ne oden e tyne dhe i sheh te tre ne vaj...Habitet...e keta te tre i tregojne;t'ia plas nje te qeshure senjefi e u thote une nje rrugtar jam,po ktu paskam ra ne nje shtepi te marresh e ngrehet e shkon ne pune te vet /pf/images/graemlins/laugh.gif
ajo pjesa ali senjefi i nanes ooo mu me hedh dekun,po sinqerisht pak nga ali senjefi e kam edhe une se njehere nje shoqes sime nena e te dashurit i kish dhuru nje akllagi... une nje te pare akllagine e nje te thene ali senjefi nanes oooo /pf/images/graemlins/laugh.gif

abs

nuk e di...

:lol: :lol: :lol: :lol:
sa kam qeshe, super schön e ke tregu :thumbsup:

ajo pjesa ali senjefi i nanes ooo :lol: :lol:

e madhe je :lol:

crazy

Primus registratum

sikur bota te ishte enderr,dhe endrra dashuri,une do ta merrja zemren time e do ta falja vetem ty :wub:

Thus_I_spoke...

Primus registratum

sikur te isha psikolog? Jo me mire psikoanalist, me siguri do ta gjeja "sikur"-in e jetes ne nje azil pleqsh!!!
Blertesi rrethon pishinen e loteve.

Diavolessa

Valoris scriptorum

Sikur te mos biente shi, s'do isha ketu pran pc sot...por tuj u la ne det :mad:

Sa inateeeeeeeeeeeeeeeee :mad:

thAci

Primus registratum

Sikur un t'isha zot,
sikur t'isha perendi,
do nderroja krejt kete bote,
po sdo nderroja asgje tek ti.

shine*

Primus registratum

Sikur te me mbushej mendja qe te cohem nga kjo dreq karrike....... do isha shume e bindur /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Sikur te beja ate qe mendova te beja para gjysem ore... do isha ku e ku

Sikur te bej neser ate çka kam ne plan.... do hiqja nje re mbi koke.

Sikur te binte nje shi tani........ çdo gje do me qartesohej, do behesha esell, e do hidhja posht te gjitha ato qe thash siper /pf/images/graemlins/laugh.gif . AAAHHHH SIKURRRRRRRR