Sikur Te isha Tani me Ty siper...

Megg

Carpe Diem
te lutem lol mi thuaj se po vdes nga kurioziteti hahahahahahahah
hahahha oksi,,,Ky Delirium u arrastis nje dite nga forumi ,,,se po
kacafytej Slevin me nje shok te tijin,me duket se me StillMandin,:p
Pastaj(kjo esht me e forta..) bLuE IcE i thot qe hajde mo mos u grindni se se du asnjonin nga ju,dhe vrapon per tek wii,,,:p:pPo ky i fundit thote Jooo une kam rene ne dashuri me wise...po kjo ishte ne relationship me s09:p:p
Uhhh ...pjeset tjera ti them neser e me rradhe..:D

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
Goca, kujdesni me thashethemet :p se na ndani nga Burri :p:p Sgjetet tjeter ju te mbani ne goj, ke une e urta u perplaset :p:p une smbaj e njerez neper goj mer....cu bo dynjaja llafe ee thashetheme gjithanej :p

Megg

Carpe Diem
Po pra kjo bLuE IcE e& donte so9 e& mbante Sil3nT(burrin) se lere me
policine ,te vjehren qe ja nxinte jeten te gjores..duke e kercenuar se nese i thoshte Sil3nT per so9 do ti thoshte Timit,te vjehrrit per te dashurin e vjehrres,,,Ian:pEhh kurse absctract bente pahir aty pa pike turpi..:p:p

Kondrapedali

Kondrapedali
Sikur të isha tani me ty Sipër .... Amoni mi goca se na shkoi menia për keq. Menova se bohesh llaf për nai pozicion seksi (se jo për gjo po jemi ne ke dashnia...):p

Vallj un do e kisha provu i her sikur t'isha me ju sipër :djalli::D

Sweety el

Locus omnem
Sikur të isha tani me ty Sipër .... Amoni mi goca se na shkoi menia për keq. Menova se bohesh llaf për nai pozicion seksi (se jo për gjo po jemi ne ke dashnia...):p

Vallj un do e kisha provu i her sikur t'isha me ju sipër :djalli::D
me ne ske shance se po flas ne emer te te tjereve

bLuE IcE

"""""PLANETARE""""""
ketu duket se ça ngjyrimi i japin ketij muhabeti gocat edhe se ca ngjyrimi vetem me dy komente i japin çunat...shkurt muhabeti, me notarietet zyrtar, del qe "gocat e kane gjithnje mendjen per llafe...çunat e kane gjithnje mendjen ke senksi" :p ... skemi turp skemi :p ku jane romantikettt ee romantiket ketuuuuuuu ??!!!

Sweety el

Locus omnem
ketu duket se ça ngjyrimi i japin ketij muhabeti gocat edhe se ca ngjyrimi vetem me dy komente i japin çunat...shkurt muhabeti, me notarietet zyrtar, del qe "gocat e kane gjithnje mendjen per llafe...çunat e kane gjithnje mendjen ke senksi" :p ... skemi turp skemi :p ku jane romantikettt ee romantiket ketuuuuuuu ??!!!
ska romantike fare.....

Kondrapedali

Kondrapedali
Hajt mo. Po i shtojm ne nja dy gota ven, ca tronafila ne nja dy qiri:dashuri:. Po nashti, a kom nai shonc Sweety:llastica:? Po deshe, t'lej t'zgjedhësh muzikën:D

Sweety el

Locus omnem
Hajt mo. Po i shtojm ne nja dy gota ven, ca tronafila ne nja dy qiri:dashuri:. Po nashti, a kom nai shonc Sweety:llastica:? Po deshe, t'lej t'zgjedhësh muzikën:D
kurre ske per ti patur dhe muziken zgjidhe ti sic e do me ate qe ke.ne rregull une hapa nje teme jo te shkoje tema ne pafundesi por te shfaqim mendime jo eros....