Si u bera narkoman!?

antihero

Primus registratum
Si u bera narkoman!?

Teme e dedikuar atyre qe kan miq narkoman,kan pune me narkoman apo kane perdorur ndonjeher droga.

une_une

Primus registratum
Re: Si u bera narkoman!?

Fillimisht postuar nga antihero:
[qb] Teme e dedikuar atyre qe kan miq narkoman,kan pune me narkoman apo kane perdorur ndonjeher droga. [/qb]
Varet cfare drogash merr. Kur merr demtuese per shentetin. Mos merr pot dhe te tjera. Morfina eshte e njohur per te ulur dhimjet. Perdoret ne Spitale. Kokaina eshte stimulant njelloj si kafeja. Kokaina eshte e pademshem prandaj une e marr gjithmone. Gjithmone eshte 1 here ne jave. Dite per dite behesh narkoman. Pi duhanin dite per dite behesh narkoman. Duhani eshte me vdekjeprures se shume droga. Nje pjese dogash duhen te lene te lire te fillojne dhe taksohen. Keshtu nuk behet.

une_une

Primus registratum

Narkoman behesh per shume arsye. Pse pi kafe? Qe te rrish zgjuar. Pse stimulon veten me kokaine? Qe te stimuloje trurin. Pse pi duhan? Qe te heqesh bezdine. Une kokainen e kam filluar 1 vit me pare kur u futa ne college. Me duket se e fillova te ndihem cub. Femrat e pelqejne kokainen, nje arsye qe me bashkon kur vete me to.

Raif

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]
Fillimisht postuar nga antihero:
[qb] Teme e dedikuar atyre qe kan miq narkoman,kan pune me narkoman apo kane perdorur ndonjeher droga. [/qb]
Varet cfare drogash merr. Kur merr demtuese per shentetin. Mos merr pot dhe te tjera. Morfina eshte e njohur per te ulur dhimjet. Perdoret ne Spitale. Kokaina eshte stimulant njelloj si kafeja. Kokaina eshte e pademshem prandaj une e marr gjithmone. Gjithmone eshte 1 here ne jave. Dite per dite behesh narkoman. Pi duhanin dite per dite behesh narkoman. Duhani eshte me vdekjeprures se shume droga. Nje pjese dogash duhen te lene te lire te fillojne dhe taksohen. Keshtu nuk behet. [/qb]
TE GJITHA DROGAT E ME SIPERME JAN HELM I SIGURT I ORGANIZMIT TE NJERIUT, NE DOZA TE VOGLA ATO E SHKATROJN NGADAL POR ME SIGURI FILLIMISHT SISTEMIN NERVOR E ME PAS SISTEMET NE PERGJITHSI TE ORGANIZMIT. CDO PERSON QE I PERDOR ATO, PER TE NJEJTIN DO TE THOT SISTEMI I IMUNITETIT I DOBET EDHE PSE PER RASTIN I DUKET E KUNDERTA.
D.M.TH. EDHE DROGAT QE LEJOHEN TE PERDOREN ME RASTIN E NDOJ OPERACIONI, SHKAKTOJN DOBSIMIN E SIGURT TE SISTEMIT TE IMUNITETIT.
KJO ESHTE E VERTETA PER DROGAT E MESIPERME.

EDHE PSE DUHANI ME SIGURI ESHTE I KEQ PER SHENDETIN E NJERIUT, PRAP NUK MUND TE KRAHASOHET ME DROGAT E MESIPERME: ESHTE E VERTET SE DUHANI MUND TE JET SHKAKTAR I CANCERIT, POR GJITHASHTU ESHTE E VERTET SE SHUME LLOJE TE USHQIMEVE "MODERNE" JAN SHKAKTAR EDHE ME TE SHUMT TE CANCERIT DHE SEMURJEVE TE NGJASHME.