Si trajtohen studentet ne Rumani

rumuni

Primus registratum
Si trajtohen studentet ne Rumani

Nuk eshte e thene qe pas atij akti makaber qe bene dy studente shqiptare duke vrare nje familje rumune dhe vecoj vajzen e tyre qe kishte vetem 8 vjec te kene disavantazh dhe studentet e tjere.Ai akt u krye dhe rumunet nuk do e harojne kete akt cnjerezor dhe sidomos qe ai akt u krye nga dy studente shqiptare.Pavarsisht nga kjo komuniteti shqiptar ne Rumani nuk u prek.Rumunet kane respektin me te madh per shqiptaret na konsiderojne si vellezer.Une studioj ne Rumani dhe nuk shof te ndihem i vecuar nga studentet e tjere nuk shof asnje diference qe mund tju behet shqiptareve perkundrazi ata jane me te faforizuar se studentet e tjere te kombesive te ndryshme.Tani po iki se kam seminar do shkruaj prape gjera shume interesante.Ciao.

xhufipatufi

Primus registratum
Re: Si trajtohen studentet ne Rumani

une jetoj ne greqi dhe po cuditem si nuk e kam degjuar kete gje.Por me shume si i iku ky lajm grekut qe nuk le gje pa thene per shqiptaret

Florus

Forumium maestatis

Spostohet te zona "Albstudent"
Rumuni, mos hap nje teme te re per cdo postim qe ben.

Florus

Forumium maestatis

Ky eshte vazhdimi:

Ishte nje ngjarje qe pushtoi gjithe shtypin rumun.Dy studente shqiptare ky kryesori qe nga korca kishin hyre ne bizneze droge me nje bizesmen rumun.Pas shitjes se droges nga studentet shqiptare keta te fundit nuk dolen te kenaqur nga shitja dhe kishin gjithashtu nje pengese tjeter.Rumuni me te cilin kishin bashkpunuar do ti denonconte pasi kishte degjuar qe ata donin te vrisnin bizesmenin qe ju kishte shitur drogen dhe keshtu njue mbremje mengjesi ndodhi ajo qe nuk eshte pare ne asnje vend te botes nga studentet shqiptare.Te dy mbase dhe te droguar vrane me dhune dhe gjakderdhje ne shpine e tyre bashkeshortin me gjitjhe te shoqen dhe me pas nga frika se mos ngelej ndonje deshmitar vene dhe i marin cupen 8 vjecare ne shkolle duke e cuar afer nje pylli dhe duke e mbytur dhe me pas duke pare se ajo ende nuk kishte vdekur e nxjerin nga gropa dhe e godasin me mjete te foprta ne koke duke e lene te vdekur.E pse gjithe kjo gje nga keta studente qe kishin vetem 20 vjec pse ky akt makaber.Prinderit i dergojne per shkolle dhe ata jua shperblejne prinderve me burg.Kjo eshte nje dashuri qe ata e kethjne ne vuajtje per prinderit e tyre.

Vazhdo ketu.

rumuni

Primus registratum

Po o flobo e di qe jeta na eshte dhene per ta konsumuar por te te bej une nje pyetje dhe ti me kthe pergjigje ok.E konsumoje jeten ti me ane te nje vresjeje te nje femije 8 vjecar apo jo?pres pergjigje mik.

xhoni

Primus registratum

u ca paska ba vaki kshu mer lal>????
epo ne shqipot do e tregojme veten kudo.
une i njof mire romunet bile kam dhe te dashuren romune.jane komb i bute dhe punetor....ketu ne it shkoj cdo te shtune ne disko romune dhe vallaj kenaqem..
ne shqipetareve na kane shume frike ngaqe te cajme me thike per hic gje....
ne nje vend te italise(nuk me kujtohet ku)ca shqipetare lyen me benzine nje romun dhe i vune flaken,shpetoi per mrekulli i shkreti me disa djegje te pjesshme...para tre vjetesh ketu ne To tre lacjan vrane nje romun se po i hidhte fjale nje goce e cila ishte ne shoqeri me ta ....prandaj vallaj romunet nuk para konfrontohen me ne(se mos vetem keta)
mu beka qejfi qe ne rumani na trajtokan mire.

blueplanet

Primus registratum

Nje pjese e shqiptareve jane shume gjak nxehte dhe nevrike, dhe kjo per mendimin tim nuk eshte gje e mire. Tani persa i perket kesaj vrasje une jam i mendimit se kjo ka te beje me shume me drogen sesa me gjak nxehtesine. Kjo ka qene nje vrasje e paramenduar. Por une cuditem vetem per nje gje. Se si ka mundesi ti merret jeta njerezve ne menyren me barbare sikur ti kane sjelle ne jete keta poshtersira e eshte prone e tyre. te shuash nje familje per te ''shpetuar'' ****** tende ky eshte vertet tmerr. Dhe thoni qe na duan Rumunet? nuk na kane frike o popull por kane tjeter mentalitet ne pergjithesi Evropa lindore. Imagjinoni sikur dy Rumune ta bejne kete vrasje ne nje familje ne Tirane, e megjithese ne jemi per tu patur frike jemi bere si egersira kudo neper bote. Po hame njeri tjetrin me dhembe, hidhini nje sy vendeve fqinje, Evropes, Botes. Dikush na ka nzjerre nje parrulle ''Oh sa mire me kene shqiptar'' Me gjithe keto cudira qe ndodhin cdo dite per mendimin tim kjo parrulle mund te jete ''Oh sa mut me kene shqiptar''. Ju lutem pa ofenduar asnjeri.

ados

Primus registratum

Blue planet, well done
Shume dakort me ato qe the.Do duhet shume kohe per ne shqiptaret ti kuptojme disa gjera.Filluar qe nga edukimi dhe toleranca!! Amin!!

rumuni

Primus registratum

Kjo ngjarje ndodhi ne Constance une qe po ju them jam ne Bukuresht dhe mbas asaj qe ndodhi te gjithe profesorat na thona a kemi a skemi shpirt neve shqiptaret.Pavarsisht po ju them dicka interesante;kur erdha tani qe filloi shkolla ne janar erdha me autobus dhe vetem dogana rumune na kontrolloi gje qe ajo se ka bere asnjehere me neve shqiptaret se kane pasur besim biles kur na kontrolluan na thane jini si ata qe jane ne burg apo me te mire.Dhe perse duhej te ndodhte ..............

Florus

Forumium maestatis

...dhe ju shpjegojani me dy fjale qe njerez te keqinj ka gjithandej neper bote :shrug:

Hey Joe

Primus registratum

ej ky muhabeti s qenka shume interesant , mua me intereson nga ty rumuno femrat rumune vazhdojne te jene aq kurva dhe seksi , se kom qene nje muaj ne rumani nji vere para 5 vitesh edhe si pidhat e timisoares kom kohe qe s kom pa , bukureshti s mu duk noi gjo per jete note ndersa timisoara ja ****** robte me 20 dollare 3 kurva .mbaj mend edhe i disco me t hik petlla : Park Place. jua sugjeroj .

hajt shnet

p.s per punen e historise eshte gjo normale kudo ne europe digjo kshu gjonash per ne ,shqiptaret.

rumuni

Primus registratum

Sa per me e dit me 20 dollar plako vete me 5 dhe jo me 3 femra po ne iasi ne nje qytet ne veri ku kam ndejtur nje vit atje.Ta dish qe ne disko ka pas dhe raste qe kemi mare femra ne dhome duke i qerasur dhe me nje koka kola.Diskoteka qe te sygjeroj qe te vesh po erdhe ketu quhet FARAON ne Iasi dhe atje plako dhegjon dhe muzike shqipatre se ne jemi te zotet e asaj diskoteke atje.Pervec kesaj atje vetem qe je shqiptar ke per me ** sa te dush.Po deshe gjera te tjera me interesante plako me shkruaj se te them une plot se i kam jetuiar vete keto istorra.Tung.

Hey Joe

Primus registratum

ky ***** o ky iasi se une ne rumani me c maj mend kom qene ne bukuresht , arad ,hunedoara,cluj, timisoara . kena qene per qejf tre cifte me i grup hipish nga e gjithe bota ne timisoara , ej po andej pidhat ishin me te bukurat se kudo ne gjithe rumanine se jane te kryqezuara me magyaret qe per mua jane femrat me te bukura .

ti tani do me thush une po kalova andej me sa euro boj qejf per 1 jave duke perfshi cdo gje.

Hey Joe

Primus registratum

edhe nji gjo gjithe cunave qe kane mundesi te levizin neper europe ,mos lini pa shkuar per 3 dite ,nisuni te enjten mbasdite dhe kthehuni te dielen ne fshatin ku rrini , ne : Bratislave ( Pidhat jane yje ,dhe vine vete, akoma jo shume i zbuluar ), Budapesti ka rene shume dhe eshte shtrenjtuar ,Timisoara pidha klas ka qene shume mire , tani se di , Maribor eshte ok, Prague ka diskon me te modhe ne europen qendrore dhe gjermone me ** pafund se kur shkojne me pushime dune vetem qejf .
une studioj ne austri dhe mundohemi qe jetes se vaket ketej ti jap shtyse me udhetime fundjavore sidomos ne bratislave bashke me dy spaghetti qe si perhere jane te dhishem .

hajt shnet

p.s : edhe nji gjo ,boni ca sugjerime te tjera per aventura te tilla.

rumuni

Primus registratum

O shoku per Iasin po te them nje gje meqe ske qene te gjithe thone qe si femrat e iasit nuk ka sepse ato qe ta dish ti jane te perziera me moldovenet dhe kane dale race e bukur.Jeta atje eshte shume e lire dhe femrat gjithashtu.Ne kohen e sotme tani domethen me 200 euro kalon nje jave te kendeshme ne jashi me te qire dhe me te pire.Per mua femrat qe ndodhen atje nuk krahasohen me asnje qytet tjeter te rumanise.Po ti studion ne austru the po ketu ne rumani kur ke ardhur dhe me pushime erdhe apo kalove dhe nuk ndenjte.Pres pergjigje dhe na shkruaj ndonje gje interesante andej nga austria si vete jeta e rinise se ketej po e jetojme sa te jemi gjalle hahhahah.

regele

Forumium maestatis

O Edo, pse i genjen cunat kot ? /pf/images/graemlins/smile.gif

rumuni

Primus registratum

O regele po ti kush je nuk i genjej fare ti ket5u ne rumani je po te jesh a ke qene ndonjehere ne iasi?Nuk i genjej ju t6hem realitetin.

Hey Joe

Primus registratum

ti rumuno ,une se kom idene si e keni jeten ju andej , mbaj mend se si ballkan qe jeni s keni ndonje ndryshim te modh nga shqiperia , qe per mua persa i perket, action ,me merr shume malli. une kom qene me i camp veror hipish ne 1999 kur ka qene eklipsi ne timisoara , por i kemi rene shqiperi, maqedoni, bullgari, rumani me trena dhe autobuza ishte dhurata qe i bona une 2 shokeve te mi si maturante qe mbaruam sebashku me te dashurat . tani ceshtja eshte se shume gjona kane ndryshuar qe atehere , ne kena ndryshuar, nqs atehere flinim neper cadra ,jeta si cakmak na pelqete tani na ka kap rehatlliku hoteli, makina . austria o vend qe po s te hengri, te bren dhe po s levize bohesh keq se eshte shume gri. prandaj edhe leviz shume per weekende , kom ne plan tani nga shkurti me fluturu per nje fundjave ne londer . kismet .

persa i perket shkolles duhet me maru nga janari tjeter .

bleib sauber

Hey Joe

Primus registratum

arumuno, home ku mu zhduke , se morra vesh tani , sa larg o ky Iasi nga Timisoara . he ?