Si Te Veproj???

lexuesi04

Primus registratum
Re: Si Te Veproj???

tani po lexoi historine e anes ishte qe e 7 tetor dhe akoma vazhdon, qenka intersamnt ketu ne forum une kam hyre sot per here te pare
ana mus u merzit eshte gje qe ndodh, me vone do te te duket histroir koti dhe do habitesh sa rndedesi i ke dhene.

crazy

Primus registratum

e dine ate fjalen e urte ti,qente le te lehin karvani ec perpara.e rendesishme te te kesh raporte te mira me prinderit e tu dhe qe kuptojne te tjerat jane relative.nuk je as e para e as e fundit.

Dua

Primus registratum

Ata te dy fshiji nga lista e me te dashurve(nese i ke). Me keso gjerash duhet te mesohesh, sidomos kur nje gje te tille e ben nje 16 vjecare nuk eshte per t'u shokuar edhe aq. Une te them qe jeta te ka siguruar ty, mua dhe te tjereve gjera edhe me te renda, por ishalla s'i merr vesh te gjitha. /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

D.

Admirali

Primus registratum

I bashkohem mendimit te parafolesve, veri vizen qe te dyve. Asaj sepse u tregua e pabese, shfrytezoi sinqeritetin tend, kurse atij, sepse ne vend te te fliste me ty ne rradhe te pare si kusherinj qe jeni, i tregoi prinderve te tu. Shyqyr qe prinderit te kane kuptuar. Madje une te sugjeroj qe ti takosh qe te dy per here te fundit dhe t'ia besh te ditur qe ti e di se cfare bene ata, pastaj mbylli hesapet njehere e pergjithmone me ata. Dhe hiqe nga mendja ate qe te ndodhi, jeto jeten tende.

Me respekte