Po per mu qe e bukur s'jam hic, por bota eshte 20 pasqyra qe i rrotulloj si du veteFillimisht postuar nga erisa:
[qb] Si mund te sillesh me nje djale qe eshte shume i bukur po qe i pelqene shume vetja dhe per te bota eshte 4 pasqyra qe rrotullohen rreth tij?? :shrug: [/qb]
:thumbsup: plotesisht dakort me shoqen me siperFillimisht postuar nga Lara Croft:
[qb] Thjesht duke e lene ne kenaqsine e vet. Mos e ngacmo mos e zgjo lere te deliroje vetem ti rriji larg. Nje djale i bukur qe i duket jeta nje kopertine reviste vetem me poza, sado brume te kete ne tru mund te jete vetem nje zbavitje e kendeshme qe zgjat pak... [/qb]
Me qene sa do simpatik ti o rob po nuk pate tru nuk te afrohet njeri,keshtu qe mendohu mire pse ke ngel beqar.Fillimisht postuar nga zeqo_pilafi:
[qb] leri moj ca thon keta po ik pas atij bukuroshit. keq te jesh i bukur keq te mos jesh /pf/images/graemlins/frown.gif upupupup ja hde mua kshu me thon goxat ik re se ti je shum sumpatik dhe ngela beqar uen i ziu /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif i me mir na nje jo sumpatik se keshtu te duan goxat :smash: :tipsy:
pse re une e kam fain? [/qb]
luleå..hur länge har du bott i sverige då??Fillimisht postuar nga erisa:
[qb] hej Hotgirl.
med mig allt väl.
Bor i Umeå
Du då??
[/qb]
Keta tipa jane shume te kollajte te sillesh,pasi kenaqen me shume pak..sme duket nai problem i madh qe ti vesh pikepyetje vetes /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga erisa:
[qb] Si mund te sillesh me nje djale qe eshte shume i bukur po qe i pelqene shume vetja dhe per te bota eshte 4 pasqyra qe rrotullohen rreth tij?? :shrug: [/qb]
a tu keqen moj jonidaaaaaa cja ke then mir vetem na nje qe smer vesh nuk di te sillet me keta tipa.Fillimisht postuar nga JoNiDaaa:
[qb]Keta tipa jane shume te kollajte te sillesh,pasi kenaqen me shume pak..sme duket nai problem i madh qe ti vesh pikepyetje vetes /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga erisa: