Iliro Dardan
Valoris scriptorum
Si mund te shpetojme nga merzitja?
A keni ndonje ide se si mund te shpetojme???
Me duket se nga merzitja dhe nga vujtja nuk ka ilacSi mund te shpetojme nga merzitja?
ka kenge ose vajzen me te cilen jam lidhur,me ka qetsuar vet ajo dhe me kenaqe vet ajo me fjalet e saj sheruese.Me duket se nga merzitja dhe nga vujtja nuk ka ilac
Me vjen mir,shpresoj se kurr te mos jeni te hidheruar me njeri-tjetrinka kenge ose vajzen me te cilen jam lidhur,me ka qetsuar vet ajo dhe me kenaqe vet ajo me fjalet e saj sheruese.
Qe ta dish,une jam me fat qe jam i lidh me nje vajze shume te mire dhe te sjellshme.
Shpresoj mos te jet e hidheruar ajo sepse kam bere dicka jo te zakonshme.Me vjen mir,shpresoj se kurr te mos jeni te hidheruar me njeri-tjetrin
ShpresojShpresoj mos te jet e hidheruar ajo sepse kam bere dicka jo te zakonshme.
mos i jep me pergjigje pyetjeve te mia ose fjaleve te mia.Shpresoj
Nuk do jap me pa merak,se me nuk do te shohesh ketumos i jep me pergjigje pyetjeve te mia ose fjaleve te mia.
As temave ku kam hap une,mos pyet.
keshtu foli sepse ai eshte i poshter.Nuk do jap me pa merak,se me nuk do te shohesh ketu
Nuk me intereson per askend,le te flasin sa te dojn un jetoj per veten e jo per te tjeretkeshtu foli sepse ai eshte i poshter.
ktu ke fol bukur.Nuk me intereson per askend,le te flasin sa te dojn un jetoj per veten e jo per te tjeret
Po qfar te bej kur ai nuk merr veshktu ke fol bukur.
ja fute atij.
eh lene.Po qfar te bej kur ai nuk merr vesh
Nuk merzitem per fjalet e nje njeriu qe esht si un,dhe nuk dallon asgje ai njeri un njeri.eh lene.
te lutem se e di vet ti se per ke po flasim.Nuk merzitem per fjalet e nje njeriu qe esht si un,dhe nuk dallon asgje ai njeri un njeri.
Ndoshta,por ai ka pak droge dhe ti mendon se te shqetson,por nuk eshte ashtu ai vetem sa te demton,nuk e thene koteuhani demton seriozisht shendetin.Duhani.... ilaci ma i mir per merzi & vujtje. Edhe pse vet nuk e pij