Si te marresh administraor password?

reni

Primus registratum
Re: Si te marresh administraor password?

lol :smash: e vetmja gje qe dua te bej une eshte te instaloj nja ca programe e asgje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif se sa e perdor une ate pcne nuk e perdor asnje tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif fajin e kane ata qe nuk ma dhane passin /pf/images/graemlins/laugh.gif ide e mire ajo e pistoletes

Tetovari

Primus registratum

Ka një program që e ndron passwordin e administratorit.
Ky program vetë ështe shumë i mirë por kushton dikund 500 € dhe duhet paguar per licensat extra nëse dikujt i nevoitet për punë legale shkruaj në privat. Unë e kamë provuar dhe funksionon shumë mirë në systemat windows deri tek XP-ja
tekë serveri 20003 nuk e kamë provuar.
Tung

koppertoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ThE_MaStEr:
[qb] lol :smash: e vetmja gje qe dua te bej une eshte te instaloj nja ca programe e asgje tjeter /pf/images/graemlins/laugh.gif se sa e perdor une ate pcne nuk e perdor asnje tjeter /pf/images/graemlins/tongue.gif fajin e kane ata qe nuk ma dhane passin /pf/images/graemlins/laugh.gif ide e mire ajo e pistoletes [/qb]
Kontrollo DDE Service is running!

reni

Primus registratum

Koperton ca eshte dde mer se me oqet trurin??
Tetovari e ka emrin programin te shof mo e gjej ?

qoska

Primus registratum

o lale na jep ca programesh ke te instaluara dhe cfare tedrejtash ke ne kompjuter si user.
si dhe cfare programesh te hapen automatikisht kur ben login(si p.sh. Norton antivirus(cfare nortoni meqe ra fjala), etj..)
ok qe te te japim dhe nje pergjigje konkrete. mundesisht na thuaj nqs te lejohet te hapesh regeditin(duke bere Start->Run->regedit).
Cfare programesh ekzekutohen me administator ose local network service(qe mund ta shohesh ne task manager kur shtyp CTRL+ALT+DELETE) nqs te lejohet ta shohesh.
ok
P.S. na jep keto informata dhe do te te gjej njemeyre qe te hysh dhe te besh cte duash ok /pf/images/graemlins/smile.gif

jamaika

Primus registratum

se dehet e mundur per te par se cfar te drejtash te jane dhene?na e shpegoni dot cik em mire cfare eshte system32,se tek kompjuteri qe perdor une hapet dhe mund edhe ta manipuloj.di ndonjri se si te fhsij COOKIES ne nje kompjuter ku ikone a say nuk eshte,dhe nga internet tools nuk mund te beje dot asgje?

Hoffa Jr.

Primus registratum

Turqeta,

O plako, ku mund te e gjej kete softwarin. Interesant me duket. Pasi lexova tek websiti i kompanise qe ofron, nuk vura re ndonje free download ose trial version. Te lutem nese e ke, a mund te e uploadesh diku ose te shkruash linkun. Te faleminderit.
Pershendetje

D

daniela.miftari1

Guest

eshte menyra qe te pata thene une ne fillim edhe qe ta ka perseritur h3lios. Shko ne faqen e mesiperme edhe shkarko skedarin .iso. Bej nje cd me ate skedar. Cd eshte cd boot nga e cila me ane te komandave qe ke te shpjeguara ketu ben resetimin e passwordit te meparshem. Me pak durim e zell mund t'ia dalesh.

shnet

D

daniela.miftari1

Guest

eshte menyra qe te pata thene une ne fillim edhe qe ta ka perseritur h3lios. Shko ne faqen e mesiperme edhe shkarko skedarin .iso. Bej nje cd me ate skedar. Cd eshte cd boot nga e cila me ane te komandave qe ke te shpjeguara ketu ben resetimin e passwordit te meparshem. Me pak durim e zell mund t'ia dalesh.

shnet

X

xhino

Guest

Apapapapa smbahen me kriminelet e vegjel duan dhe me crack fjalekalime Administratoresh tani.

Edhe johnny Ripper pak ndihmon aty...

Ps: Ligji thote, te hysh tek prona tjetrit (ne internet e kam fjalen) e denueshme... por ne castin qe ti ndryshon file tek prona tjetrit atehere eshte e denueshme me heqje lirie lal. (IRONIA QENDRON KETU, sepseti kur ben crack don sdon i ke ndryshuar disa file :angel: , dhe crack eshte e denueshme, ishalla ste kap ai tjetri /pf/images/graemlins/laugh.gif )

O

Ophcrack

Guest
E vetmja menyre qe ka funksionuar deri tani per mua eshte me ane te Ophcrack!

Mund ta shkarkoni ketu:
http://ophcrack.sourceforge.net/download.php

Hapat jane keto!

1) Shkarkoni Live Cd.
2) E hidhni ne nje cd ne formatin ISO qe e keni shkarkuar.
3) Beni restart kompjuterin tuaj dhe beni Boot nga Live Cd.
4) Shikoni fjalekalimet per llogarite qe deshironi.

Ps: Ne kete menyre nuk ndryshoni fjalekalimin e meparshem por thjesht shikoni fjalekalimet qe ndodhen ne kompjuter per cdo llogari, perfshire dhe ate te Administratorit.

I

ibrisa

Guest

po pate te instaluar norton antivirus eshte e kollajte fare sepse mund te ekzekutosh programe me akses si local user qe eshte me larte se adminisdtrator dhe kjo vlen shume. Sa per johnny thge ripper do te te veje nje url qe ta marresh por gjithsesi me mire me thuaj per cfare te duhet passwordi thjesht per tu mburrur apo te duhet per te ekzekutuar ndonje gje, se po e pate per te bere keq me mire lere fare ok /pf/images/graemlins/smile.gif