Si ta kalojme kete vere sa me mire???

Shkrimtari

Forumium maestatis
une merrem me sport prej kohesh dhe jo vetem ne vere....edhe une mendoj se sporti te ben mire si fizikisht ashtu edhe psikologjiksht...
une kam qe ne moshen 4 vjecare qe merrem me sport.
Ne moshen 4 vjec jam fut ne basketboll dhe qendrova 5 vite pastaj ne moshen 9 vjecare u futa ne fuboll dhe e lashe kur mbusha 12 vjec pastaj nga mosha 12 vjec e deri tani une merrem me stervitjen e notit dhe jam dhe ne karate por ne karate jam fut qe ne moshen 11 vjec.
Por kete vere do iki edhe nje muaj ne theth sepse me pelqen shume alpinizmi dhe do bej edhe alpinizem.

Erjona Alshiqi

Primus registratum
une kam qe ne moshen 4 vjecare qe merrem me sport.
Ne moshen 4 vjec jam fut ne basketboll dhe qendrova 5 vite pastaj ne moshen 9 vjecare u futa ne fuboll dhe e lashe kur mbusha 12 vjec pastaj nga mosha 12 vjec e deri tani une merrem me stervitjen e notit dhe jam dhe ne karate por ne karate jam fut qe ne moshen 11 vjec.
Por kete vere do iki edhe nje muaj ne theth sepse me pelqen shume alpinizmi dhe do bej edhe alpinizem.

sh mire

mirdita

Papirus rex
Kete ver me se mir ta kalojm,me njerzit qe i dojm te qeshim sa me shum,te degjoj muzik qe te ben te ndihesh mir,te shkojm neper pishina,pishina esht jeta ime,te dalim,thjesht te kenaqemi shum shum.