BeRaTsi_MiZeRje
Aktivist i AlbForumi

Një studim i kohëve të fundit tregoi se lezbiket kanë më shumë orgazem se femrat e rregullta dhe biseksuale. Ja se si ts ngushtoni hendekun.
Një shpjegim i mundshëm për orgazmë të tepërta të lezbikeve është përkufizimi i pabarabartë i "seks"it për njerëz të rregull dhe homoseksual. Në edukimin seksual standarde amerikane, për të mos përmendur shumicën e kulturës pop, seksi përbëhet nga një gjë - P-në-V marrëdhënia përfundon në orgazmën e mashkullit. Nëse gruaja vjen, kjo është një bonus i mahnitshëm, por kjo nuk është me të vërtetë e nevojshme. Lezbiket, megjithatë, kanë një pasuri të aktiviteteve nën ombrellën e "seksit". Me fjalë të tjera, lezbiket i qasen seksit në të njëjtën mënyrë sikur meshkujt: Kjo nuk përfundon deri sa të arrijmë.

Lezbiket i qasen seksit në të njëjtën mënyrë sikur meshkujt: Kjo nuk përfundon deri sa të arrijmë.
Hulumtuesit teorizojnë se " femrat lezbike të vetë-identifikuara janë më të rehatshme dhe e njohin trupin e femrës dhe kështu, mesatarisht, janë më të afta për të nxitur orgazmë në partneret e tyre femra. "Unë jam skeptik për këtë - ajo ka një erë të "trupat e grave thjesht janë shuuuumëë të komplikuara" justifikim që meshkujt kanë përdorur me breza. Ajo gjithashtu mendon se anatomia e femrës është saktësisht e njëjtë nga një grua në tjetrën, e cila thjesht nuk është e vërtetë. Çfarë i bën femrat të vijnë nuk është shumë komplekse, por ai do të ndryshojë nga gruaja në grua. Të qenit lezbike nuk ju bën ekspert në "trupin e femrës" - ka shumë lloje të ndryshme të trupave të femrës sikurse femra të ndryshme që ka.

Por ndërsa lezbiket nuk mund të jenë eksperte në trupin e çdo gruaje, ato janë zakonisht shumë të njohura me trupat e tyre.
Nuk është rastësi që meshkujt, të cilët masturbohen në më shumë mënyra se femrat, gjithashtu kanë më shumë orgazmë gjatë seksit në partneritet. Nëse ju doni të vini si një lezbike (ose një djalë), ju duhet të dini anatominë femërore - në mënyrë specifike, tuajat. Duke qenë një ekspert në se si të merrni veten jashtë do të ju lejojë të japë udhëzime të dobishme për partnerin tuaj të etur-për-kënaqësi.