Si nuk ngelet njehere pa u marr me llafe mo njerez

S

Scorpion

Guest
Si nuk ngelet njehere pa u marr me llafe mo njerez

Problemi s'eshte sa jam ankuar une apo kam share. Eshte e thjeshte, une hapa nje teme pa ndonje qellim te vecante, pa share njeri personalisht dhe ju prape se prape filluat te nxirrnit lloj lloj justifikimesh e ankesa te tjera. As doja ta hapja kete temen tjeter, por meqe ajo ishte mbyllur se ishte kthy ne chit-chat e kunja e ankesa te tjera, se muhabeti nxjerr muhabeti e keshtu vazhdon kjo, hidh e prit por desha ti pergjigjesha nje pyetje qe me bene. Dmth doni s'doni ju jeni gatuar me kete brum tashme dhe do e nxirrni ndonje detaj per ta kthyer ne ankesa kunder dikujt a dickaje. Po te pergjigjem ty Tonce pse e kam aop akoma tani. Aop e kam pasur dhe ne periudhen kur ankohesha apo beja gjera te tjera, e mos mendo se e kam per hater te dikujt apo per ndonje gje tjeter qe mund te shkoj ne mendje ty. E para s'jam ankuar me, s'kam pas konflikte me njeri dhe e dyta i plotesoj kushtet e rregullores per ta mbajtur ate aop. Po nuk eshte e thene qe e kam te perjetshem. Mund te ma heqin dhe te jesh i sigurt qe sdo e pres heqjen sic e ka bere shumica.
Ty Tonce te preokuopon sh accessi im, cuditem pasi ti ke dhene doreheqjen nga chati dhe qenke me i nformuar sesa une. Nejse mos kapemi e te komentojme gjera te kota.
Hajd kalofshi sa me mire e lereni chatin e problemet e tij, eshte kohe e humbur...

S

Scorpion

Guest
Re: Si nuk ngelet njehere pa u marr me llafe mo njerez

/me qesh pa lot /pf/images/graemlins/laugh.gif

THUG-LIFE

Primus registratum
Re: Si nuk ngelet njehere pa u marr me llafe mo njerez

/me vazdon te qeshe /pf/images/graemlins/smile.gif

andydark

Primus registratum
Re: Si nuk ngelet njehere pa u marr me llafe mo nj

/mode #albforumi.com +gallate /pf/images/graemlins/tonguee.gif
shyqyr qe po qeshi i her mer djema hajde jepini doren njeri tjetrit se nuk ecet keshtu perpara do hym ne europe apo do na e fuse europa si perhere /pf/images/graemlins/laugh.gif hajde se kemi nevoje ene per pak gallate gje e cila ketu ska bo vaki ndonjehere /pf/images/graemlins/smile.gif shnet cuna keshtu ju pafsha.

xhim_kopsa

Primus registratum

hgahgaghahgahgahgahgghaghahgaghhg
/me qesh me lot /pf/images/graemlins/smile.gif

THUG-LIFE

Primus registratum

ore si su lodhet duke qesh more njerez
chati ka probleme serioze ju qeshni me ven e pa ven sju vje i cik turp per kete gjendje te ndere? se si thuhet ne rregullat e forumit toleranza zero dhe ketu eshte bere per te qare ma thoni juve se nuk arrij tju kuptoj keni hum fare ne syte e mi more njerez dhe ngelet duke u more me llafe per pune glinash e san benedetosh .
po iki i her ciao ai qe ekupton mire ai qe se kupton le ta rilexoje:))
/me qesh me lot /pf/images/graemlins/smile.gif)

hells_kitchen

Forumium praecox

Mreto i dashur pse hap tema kot pa pike qellimi....
Do i isha shume i lumtur neqoftese moderatoret do ta mbyllin kete teme sepse nuk ka asnje qellim ose ndonje problem ..... FLM Per Mirekuptimin Sirjani (LAKU):)

S

Scorpion

Guest

Hahahahahaahahahahahahahahah Laku /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

hells_kitchen

Forumium praecox

Mendimi serish mbetet i njejte ...
Qillimi i temes eshte mese i arrire.
FLM per mirekuptim Sirjani (LAKU)