si mund te shkoj ne syedi

Nysret

Primus registratum
per arsye se ketu per femijet e mi nuk ka asnje te ardhme un kam dy femije te cilet kan endrra per ni te ardhme me te bukur po ktu ska s'en , nese munet dikush mem tregu qysh mundem me shku ne syedi ne menyr te ligjshme ne menyr qe femija. E mi te ken nje te ardhme me te mir

scadarsko

Locus omnem
per arsye se ketu per femijet e mi nuk ka asnje te ardhme un kam dy femije te cilet kan endrra per ni te ardhme me te bukur po ktu ska s'en , nese munet dikush mem tregu qysh mundem me shku ne syedi ne menyr te ligjshme ne menyr qe femija. E mi te ken nje te ardhme me te mir
Te emigrosh ne menyre te rregullt,mendoj se vetem berja kerkes prane ambasades suedeze aty ku jeton ti mundesh te shpresosh nese ta pranojne.Duhet te kesh arsye te forta pa siguri ne vendin tend,cenim apo racizem e ksenofobi ndaj jush,shteti jot te keqtrajton apo ndiheni te dhunuar nga shoqeria juaj ku shteti dhe police nuk ju garanton!azil economik nuk exsiston askund,nese jeni nga kosova apo shqiperia,azili per keto dy vende refuzohet kategorikisht per arsye se tashme,keto vende nuk jan me ne listen e pa sigurise,jemi ne vendet me situate te qendrueshme,sebashke me vende te rajonit ballkan.Ndjek rrugen e perhershme ate fatkeqsisht sic bejn te gjithe genjeshter,jo m vravi srbi dje,jo jam n gjak ectr ectr....t uroj fat!