si mund te qendroj ne danimarke?

Princesha

Primus registratum
Re: si mund te qendroj ne danimarke?

Fillimisht postuar nga MLK:
[qb] Nuk i njof qytetet e tjera po ne Kopenhage gjeje pune si kamarier e rroga ishte rreth 2 mije euro mos gaboj se u be nja 1 vit e ca qe skam qen. [/qb]
kush t'ka rrejt 2000 euro? :lol:

jo maj naqe, kamarier jo iher, duhet me ba noj profesion t'ngritun me marr aq.

boni N

Primus registratum

ç'kemi Rozalina!
nuk ka rendesi sa eshte rroga 100 apo 200E se ne fillin do sa te futesh koken, por doja te te pyesja ti vete ne dk jeton?
te lutem me kthe pergjigje.
falemenderit, Albani.

vitela

Primus registratum

mjaft si ke shkuar ne dk ti? mos te ka cuar ajo kisha luterane? une kur isha i bera te gjitha documentat te rrija dhe nuk ndenja. e mira eshte te gjesh nje familje daneze dhe kjo eshte zgjidhja me e mire pervec marteses. une e gjeta ata te bejne documentat te regjistrojne edhe ne shkolle daneze per te mesuar gjuhen. te gjitha t'i bejne ata. a ke mesuar ndonje cike danisht se gjuha eshte sh e veshtire. me kujtohet kur isha vete se aty tek folk hojskole per 5 muaj eshte e veshtire te mesosh plus shto faktin qe po ke pasur edhe shqiptare te tjere akoma me e veshtire. tek cila shkolle je ti tek ajo ne Haslev???

soni2

Primus registratum

SKEMI LANE GOC PA mARTU ne europe ne

o cun martiju ,e noi italiane franceze angleze sepse nuk ka problem ;jafton te jesh i martuar me ndonje qe ka pass EU

kam nje shok ne angli ae eshte i martuar me hollandeze

e sa e sa te tjere me italiane franceze luxembougjeze

boni N

Primus registratum

vjeshta ckemi po ti sa ndenje ne dk se me sa kuptoj tani je ne usa?
dhe mund te me tregosh se si e gjete kete familjen daneze se e di qe per gocat eshte e lehte sepse punojne si aupair.
danisht shume pak me shume kuptojme normalisht.
une jam ne ronde/
pacim

DIELETAUJKJUSUFAJ

Primus registratum

Une jam vete ne danimarke ku eshte me verte e veshtire te qendrosh nqs nuk ke ndonje pune ose shkolle. meqe je 20 vjec gjeja qe mund te besh eshte te gjesh ndonje shkolle 2 vjecare teknike dhe rregjistrohu, duhen ca leke me duket 10.000 dkk per rregjistrim meqe jemi jo ne EU se per ato eshte falas. mundohu te gjesh ndonje pune nqs di danish pasi ndryshe eshte e veshtire te gjesh pune pa danisht. nuk e di cke bere deri tani ne danimarke po kaq mund te te them pasi sdi me shume per ty,
gjithe te mirat

DIELETAUJKJUSUFAJ

Primus registratum

une kam ardhur ne folk højkole ne dk.
dhe sa per gjuhen di pak meqe u bera gati 5 muaj ketu por se besoj qe eshte e mjaftueshme per nje pune.
po ti ne cfar qyteti te dk jeton?
dhe n.q.se desiron mund te komunikojme me teper rreth kesaj teme.
shume falemenderit per pergjigjen sepse nuk shpresoja qe te pergjigjej ndokush.
shpresoj te me se shpejti.
faleminderit edhe nje here!
a mund te di a kerkohet azil atje...a te mbajne

Ana zenunaj

Primus registratum

Une jam vete ne danimarke ku eshte me verte e veshtire te qendrosh nqs nuk ke ndonje pune ose shkolle. meqe je 20 vjec gjeja qe mund te besh eshte te gjesh ndonje shkolle 2 vjecare teknike dhe rregjistrohu, duhen ca leke me duket 10.000 dkk per rregjistrim meqe jemi jo ne EU se per ato eshte falas. mundohu te gjesh ndonje pune nqs di danish pasi ndryshe eshte e veshtire te gjesh pune pa danisht. nuk e di cke bere deri tani ne danimarke po kaq mund te te them pasi sdi me shume per ty,
gjithe te mirat
pershendetje j

gjithe te mirat

Lulzim

Primus registratum
Pershendetje
Si po kaloni. Si i ri nga Kosova jam shume i interesuar per emigrim ne Danimark. Jam njohes i mire i gjuhes angleze andaj si eksiston mundesia e nje kontrate punes ne Danimark. Ju faleminderit.