Si mund te heqesh zhulin e plazhit....

Petroninsja

Primus registratum
Si mund te heqesh zhulin e plazhit....

Ka ndonje kurre te mire per ta hequr pa demtuar lekuren dhe ngjyren qe ngelet? /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: Si mund te heqesh zhulin e plazhit....

Ferkoju me sukull leshi /pf/images/graemlins/laugh.gif esht' dore me nji /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: bohesh xixellonje fosforeshente ne nuanca roze /pf/images/graemlins/laugh.gif

E garantuar!

dirty vegas

Primus registratum

...sapun rrogozhine motra ...po s'pate sapun, shko te komunalja e futu me i grop gelqere. ..jo zhulin ..po ene lekuren ta heq!!

Blendi

Primus registratum

Ka ne famrmaci dhe dyqane locjone dushi kastile per rrjepje. Varet ne cvend je. Exfoliating cream - ne anglisht.

jula

Primus registratum

Une nuk e di si guxoni! Ai i plazhit nuk eshte "zhul", por ajo qe ngelet nga perqafimi me diellin, detin. :mad: Mjafton te shohesh sa melankolike jane pjeset qe dielli s'rreh kurre. /pf/images/graemlins/tongue.gif
Qe te mos ike shija e perqafimit(dmth qe te vononi humbjen e ngjyres), mund te perdorni shampo trupi aftersun delikate (ajo e Lankaster me duket me efikase), uje gati te ftohte dhe krem hidratant jo-vajor. Rezultati eshte i shkelqyer dhe ngjyra humbet njetrajtshem.

Per tu krruar s'me duket problem: eksfoliant i eger dhe doreza bambuje...njerez te dhunshem! :smash: :wave:

jula

Primus registratum

Jo une fola ashtu kot, jo me eksperienca personale pa melanine...se afer Dhermiut ka plot plazhe te vogla, te shkreta, te pazbuluara ende nga masat... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga J.:
[qb] Jo une fola ashtu kot, jo me eksperienca personale pa melanine...se afer Dhermiut ka plot plazhe te vogla, te shkreta, te pazbuluara ende nga masat... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Sa mire qe nuk jam mase. Eshte per te ardhur turp, por rruges per nga shpella ka nja ca* plazhe te tilla. Edhe djemte e kane me kollaj se fundi fundit mund te justifikohen duke thene se fajin e ka uji i detit qe eshte teper i ftohte ne dhermi.