Si mund ta "stop" kohen e nje provimi online? ju lutem Ndihmë!

aspahiual

Primus registratum
Re: Si mund ta "stop" kohen e nje provimi online? ju lutem Ndihmë!

Fillimisht postuar nga insane:
[qb] pasi te hapesh quizin, hiqe baterine e PC, dhe skalon me koha , nese shef qe vazhdon (se nganjehere edhe spunon), hiq prizen e pc /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Me duket se Insane e mori ne qafe Gigon :lol:

Diddy19

Su@mi

Ndoshta me te vertete ka provu me e çmontu pc-ne edhe tashi s'mundet as me na kthy pergjigje si i vajti ajo pune. /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ledio

Primus registratum

Or vllazen e tromakset Gigon.
Nuk po jep fare shenja jete.
O gigo nese je akoma ne Toke fishkelle ose bej pak zhurme te marrim vesh ku je dhe na thuj si i'a bere.
Mos ki turp tani hajde.
:wave:

aspahiual

Primus registratum

Me siguri qe ka desh te heq baterin e PC dhe ja ka zene hunden kuleri i procesorit:)

ladio

Primus registratum

Edhe ne qofte se mund te krijosh dy profile (accounts), pyetjet e quizit ose provimit nuk do jene njesoj, zakonish jane random... (ne qofte se eshte faqe vari teneqen, atehere pyetjet do jene njesoj..)

Cheers,
mySteRioUs

Gigo

Primus registratum

provimi vajti mire. behej me kollaj me dy veta. une shkruaja beja ato qe dija tjetri nderkohe gjente ne liber ato qe s'dija. Baterine sigurisht qe nuk e hoqa se nuk jam trap.
Po do kem te tjere dhe do me duhet prape NDIHME per kete pune.
Qe t'jua shpjegoj me mire dhe qe mos me jepni me pergjigje "loqiste": Website ku hyj eshte i universitetit, quhet blackboard. Secili student ka username dhe pass unik, nuk mund te hysh e te krijosh nje te ri sipas qejfit, duhet te jesh i regjistruar ne univ si student perndryshe nuk regjistrohesh dot ne blackboard. Aty profesoret postojne mesazhe, detyra, etj. Tani, une hyj me username dhe pass-in tim, hyj te lenda qe kam dhe hyj aty ku prof-i ka postuar quizz-in. Provimi mund te jepet vetem nje here (te pakten keshtu thote aty) dhe poshte, nderkohe qe ti punon te dalin minutat. Nuk e di se nga e merr kohen qe mat websiti: sinkronizohet me kompjuterin tim apo ka nje timer te vetin ne server. Per kete me duhet ndihma juaj. Falemnderit!

ludwig

Primus registratum

gigo, keto gjerat do ishte me mire ti thoshje ne fillim te temes, jo ne fund. ashtu si u shpjegove ne fillim nuk kuptohej gje.

shendet

Diddy19

Su@mi

Po ta pata thene une se ishte per universitet dhe jo cdo kush mund te hapte nje account me username dhe password...po ti parafolesi s me besove.Ca gjera edhe pse nuk thuhen ,shume kollaj nenkuptohen.Dhe nuk eshte se duhet ndonje fantazi kushedi se çfare...

ludwig

Primus registratum

su@mi mos u merr me gjera kot. ato qe u thane nuk kishin te bening me unversitet, edhe ti e pranove qe ishte shmbulli im

'disa gjera nenkuptohen kollaj edhe pa ndonje fantazi kush e di se c'fare' :tipsy: :tipsy: :tipsy:

shendet

jamaika

Primus registratum

o gigo pse s'vjedh passin e profesorit dhe te maresh pyetjet apo te ndryshosh noten tende?
si ta vjedhesh?
kollaj fare.me ka vajtur ne mendje duke pare profesorin e kompjuterit.shifi gishtat dhe mundohu ti mabsh mend.po se bere dote mundohu te kapesh me celular me vidjo.edhe une perdor blackboard po skam nevoj te ndryshoj ndonje gje.kur kisha nevoj skisha tru te beje ate qe po te them por nderkoh po strevitem se do me duhet ne te ardhemn.kam pare diku qe shesin hardware per te vjedhur paswordin.fut nje fish mbrapa kompjuterit dhe hopa,passi u be i yti.se di sa bene dhe se ku mund ta blesh po ndoshta do ja vlente.

aspahiual

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rjam:
[qb] kam pare diku qe shesin hardware per te vjedhur paswordin.fut nje fish mbrapa kompjuterit dhe hopa,passi u be i yti.se di sa bene dhe se ku mund ta blesh po ndoshta do ja vlente. [/qb]
fut nje fish mbrapa kompjuterit???? :rolleyes: :rolleyes: shume unreal po me duket ky varianti me fishen :rolleyes:
:rolleyes:

jamaika

Primus registratum

ishte nje gje gati sa gishti dhe ishte ne mes te lidjes se kejbordit dhe matherbordit,regjistronte te gjitha ca ctypje.eshte gje e mire kur nuk mund te instalosh keylogera po te duhet ta vesh dhe me vone ta heqesh dhe ne disa mjedise,si psh ne nje kompjuter privat ne nje zyre ku punon vetem njeri eshte cik si e veshtire,po kur ke mundesi eshte nje gje gjeniale

Mono

Forumium praecox

Duhet te hackosh serverin ku behet authentikimi, dhe aty mund te ndryshosh oren. E thjeshte apo jo?
Jam kurioz te di per cfare e ke provimin tani!

cacol

Forumium maestatis
Re: Si mund ta "stop" kohen e nje provimi online?

Tani eshte diplomuar ai /pf/images/graemlins/lol.gif