Si mund ta kuptojme nje vajze qe eshte e sinqerte....

Irgeni

Primus registratum
Si mund ta kuptojme nje vajze qe eshte e sinqerte....

Ka ndodhur shpesh te tjereve qe lidhen me nje vajze e cila pervec teje ka edhe nje tjeter apo dashurine qe ka per ty e ka vetem te paraja qe ke etj gjera te cilave nuk po i zgjatem shume se ju e dini mbase me mire se une :confused:

karamel

Primus registratum
Re: Si mund ta kuptojme nje vajze qe eshte e sinqerte....

domethene nje goce si une? /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

kur ste rref

Petroninsja

Primus registratum

Sinqeriteti dhe materialismi jane dy gjera te ndryshme. Nese do te gjesh nese nje person eshte lidhur me ty per te miren materiale vije ne prove ose shikoje nese do jete ne gjendje te te ndihmoj ne momentet me te veshtira, pikerisht atehere kur do kesh nevoje per nje njeri. Nese interesi i cenohet nje njeriu do e nxjerre fytyren e vertet heret ose vone, eshte ceshtje kohe.
Keshilla qe do te te jipja do te ishte mos iu jep me mish e me shpirt, jepi kohe vetes ta analizosh natyren e saj dhe tendencat qe ka ne lidhje me ty, pastaj me te pare e me te bere.
Paraja ste ben njeri, as te sjell lumturi, rendesi ka njeriu pa te tjerat vine me rradhe, ce do jo shume njerez ja dine vleren qenies njerezore /pf/images/graemlins/frown.gif

Dashuria, kenaqesia e te qenit 2, frika se mos behesh 3, tmerri se mos ngelesh 1....

Anasykaltra

Primus registratum

Shume e thjeshte te duash te kuptosh nese nje vajze eshte e sinqerte dhe naive,genjeje nese ajo e kupton nuk eshte e tille, nese nuk e kupton do te thote qe nuk di te genjeje...
Di te kuptoje hilen ai qe eshte hileqar,nje tjeter nuk do dinte... /pf/images/graemlins/wink.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Van Basten...une do të të kisha thë se kësaj pyetjeje mund ti përgjigjeshe vetëm nëse edhe ti si një mashkull do t'i përgjigjeshe në mënyrën më të sinqertë dhe të drejtë pyetjes: "Si mund të kuptojmë një DJAL që është i sinqertë...?!"...
Kështu që...!!!!Është pak e vështirë të jepet një përgjigje në këtë rast...!

Gjitha të mirat,
Shqiptarja..

Anasykaltra

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Danae:
[qb]pallavra.[/qb]
ke frike mos zbulohesh ti eee... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Eshte e vertete qe menyra me e fikase eshte te jesh dhe ti vete i sinqerte por kjo ka mbetur akoma ne proces teorik...
Sa keq!!!

nardi71

Primus registratum

Pershendetje-me qe ne te shkuarenkam pas komplekse te tilla dhe vuajtie te shumta-Ju ftoj te anashkaloni sinqeitetin si kerkese se njeriu eshte gjithnje ne pelqim,
Qe te mos mbeti te genjyer me mire genjeni dhe zhgenimin e keni shmangur.
Cme duhet mua se sa e sinqerte mund te jete nje goce me mua kur une sjam vete i tille. jeta me mesoi qe ska parime ne kete bote ,ose ato qe jane shkruar dhe pranuar si te tilla jane shkruar nga njeres te shpifur ,me zemer gur dhe qe duan te na ngrene kufij per te mos u evidentuar dobesite etyre dhe per te mbajt nen "Skllaverine e tyre mjerane"shpirtra te pamerituar qe jane bere vetem per tu shijuar nga "mashtures te mashtruar"
Du8a te jetoj jeten edhe atje ku te tieret me ndalojne,Dua te genjej se me pelqen,dua te mashtroj qe te mos mbetem i mashtruar,Dua te me dashurojne ata qe kam dasshuruar.DUA shume dua,Por jo sinqeritet se eshte koncept provincial,fsdhatar,qe perjashton dashurine,dhe skllaveron ndienjen.
Dua te jetoj siNdihem ,i lire dhe per te mos ofenduar direkt zemra qe sme kuptojne ,ju ofroj mashtrimin kur ai eshte kenaqesi dhe jo dhimbje per ta.
Asnje ilac se sheron semundien_semundia kurohet,-por nuk sherohet.Ciao

i'll_wait_4_U_in_Heaven

Forumium praecox

Fillimisht postuar nga Van Basten:
[qb]Ka ndodhur shpesh te tjereve qe lidhen me nje vajze e cila pervec teje ka edhe nje tjeter apo dashurine qe ka per ty e ka vetem te paraja qe ke etj gjera te cilave nuk po i zgjatem shume se ju e dini mbase me mire se une :confused: [/qb]
brlllbrrlll /pf/images/graemlins/laugh.gif Une jam e sinqerte per momentin sa ti je i sinqerte per gjithe jeten tende te marre bashke.

Offf pika sinqeritetit te cunave. :smash:

MALINA

Primus registratum
Re: Si mund ta kuptojme nje vajze qe eshte e sinqe

Po edhe cunave u gennjen mendja se me dhurata dhe para mund ti bejne vajzat per vete.

policia

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Pershendetje-me qe ne te shkuarenkam pas komplekse te tilla dhe vuajtie te shumta-Ju ftoj te anashkaloni sinqeitetin si kerkese se njeriu eshte gjithnje ne pelqim,
Qe te mos mbeti te genjyer me mire genjeni dhe zhgenimin e keni shmangur.
Cme duhet mua se sa e sinqerte mund te jete nje goce me mua kur une sjam vete i tille. jeta me mesoi qe ska parime ne kete bote ,ose ato qe jane shkruar dhe pranuar si te tilla jane shkruar nga njeres te shpifur ,me zemer gur dhe qe duan te na ngrene kufij per te mos u evidentuar dobesite etyre dhe per te mbajt nen "Skllaverine e tyre mjerane"shpirtra te pamerituar qe jane bere vetem per tu shijuar nga "mashtures te mashtruar"
Du8a te jetoj jeten edhe atje ku te tieret me ndalojne,Dua te genjej se me pelqen,dua te mashtroj qe te mos mbetem i mashtruar,Dua te me dashurojne ata qe kam dasshuruar.DUA shume dua,Por jo sinqeritet se eshte koncept provincial,fsdhatar,qe perjashton dashurine,dhe skllaveron ndienjen.
Dua te jetoj siNdihem ,i lire dhe per te mos ofenduar direkt zemra qe sme kuptojne ,ju ofroj mashtrimin kur ai eshte kenaqesi dhe jo dhimbje per ta.
Asnje ilac se sheron semundien_semundia kurohet,-por nuk sherohet.Ciao

[/ QUOTE ]

une mendoj se shkrimi yt eshte shenje sinqeriteti...
sa per temen nuk po prononcohem se u beka fjale per djemte.

kurkushi

Primus registratum

Shume thjeshte,por nje vajze te sinqerte dhe te lumtur(te pa keqperdoruar apo te pa mashtruar disa here) s`e gjene dot!Sinqeriteti i vajzave eshte armiku kryesor i tyre.Ato pas deshtimeve behen ndryshe por...treni ka vajtur...se bota njerezore eshte vet e pa sinqerte!MIshin e qengjit e ha plaku gjersa i riu ha ate te deles plake qe ka vetem kocka... nese e gjene...

mostro

Putraku

quando a una donna li parli del sesso
lei abassa lo sguardo
per vedere se le vero

Immortal_goddess

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Shume e thjeshte te duash te kuptosh nese nje vajze eshte e sinqerte dhe naive,genjeje nese ajo e kupton nuk eshte e tille, nese nuk e kupton do te thote qe nuk di te genjeje...
Di te kuptoje hilen ai qe eshte hileqar,nje tjeter nuk do dinte... /pf/images/graemlins/wink.gif

[/ QUOTE ]
Te mos ngaterrojme naivitetin me sinqeritetin,dikush qe eshte i sinqerte s'do thote medeomos te jete budalla.Aq me pak besoj qe nje njeri eshte i "kapshem"ngaqe ka vuajtur shume ne jete,JO,ka njerez qe jane shume perceptive dhe pa i pase jetuar gjerat ne lekure.

Nuk ka recete,djalo,te kuptosh nese dikush eshte i sinqerte me ty ose jo...natyrisht ti duhet qene alert,ne fillim t'i verifikosh te thenat e saja.Dikush qe genjen heret a vone do tradhetoje veten,mjafton qe ti te jesh aq i kthjellet sa ta kapesh ate cast.

Isabelle

Valoris scriptorum

Shife ne sy dhe kush luan syte i fundit, fiton lojen /pf/images/graemlins/laugh.gif !