Si mendoni ju per kete?

Eddi

Primus registratum
Si mendoni ju per kete?

Kam me shume se 2 muaj qe dal me nje vajze eshte shume e bukur dhe e zgjuar njekohesisht dhe pare ka po problemi eshte se eshte e zeze dhe se di por shoket e mi me thone qe seshte per mua sigurisht kur them shoket ata jane shqiptare qe njoh ketu se sa per shoqerine tjeter seshte aspak problem. Se di se si te veproj por me te vertete e dua kete vajze.
<span style="font-weight: bold">Me ndimoni me mendimet tuaja.</span>

I

insane

Guest
Re: Si mendoni ju about this

spostoni temen &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ( thahse me vete clidhje ka kjo me #shqiperia ...se spo e lexoja me shume vemendje &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; _

Sara

Primus registratum

E di se kesilloj paragjykimesh nuk ka vetem nga shqiptaret,por edhe nga te huajt.Po ti a beson se kjo vajze te ben te lumtur,e do me gjithe shpirt dhe eshte tamam per ty?Nese po,mos caj koken ca thuajne te tjere.Ti po del me te,ti do jetosh me te nese zgjat dhe askush tjeter.Eshte e vertet se paragjykime ka kudo.Une ne shkolle kam shume zezake dhe njeri prej tyre me percjell ne shtepi se i bie rruga ketej.E kam vene re se njerezit shikojne me percmim kur ecim rruges ose ne autobuz,edhe pse ne jemi thjesht duke biseduar,asgje me shume.Bile nje grua shqiptare,duke mos e ditur se une kuptoj shqip,po thote:Shih kjo torollakja,bardhe si bora dhe mirret me ate race te poshter&quot;
Nuk i thashe gje se nuk doja ti shpjegohem por nese je i pergatitur ti perballosh paragjykimet,atehere mos caj koken per ca mendojne te tjeret.

oktapodi

Primus registratum

Ka nje fqinje ,
ne tirane qe eshte e dashuruar me nje zezak,afrikan
qe luan futboll nuk e mbaj mend ekipin tirana,apo...
asaj nuk i bene pershtypje aspak se del me ate,
kur ajo thote kur ai me bene te lumtur me jep gjithcka,
lum ajo vajza se ndien dhe ka arritur dicka qe ta kuptoje, dashurine,ndjenjen,parane,vatalos,hitleri nuk eshte gjall,se mbase do donte ate.

babyboy

Primus registratum

Per mua mbaje e as mos pyet njeri. As mos u merr me mendimet e shqiptareve se te gjithe rracista te keqij jane! Ti vella shif e bej, nese me te vertete e do mbaje dhe ishalla ju ecen. Edhe une kam pasur nje te dashur zezake per nja 5 muaj para 2 vjetesh. Te gjithe qe me rrethonin filluan me mu vu kunder por une ua mbylla gojen. Plus, o jane te mrekullueshme ne krevat zezaket o s'eshte femer e gjalle! Ketu ne US une me mire do dilja me nje zezake sesa me shqiptare.....atyre nuk u fut dot as duart pa ju premtuar se do martoheni.....fuckin old mentality man I tell ya!

Cruel_Intentions

Primus registratum

o babyboy po ngavash ore se na trembe. Pastaj mos i pergjithso shqiptaret kshu xhanem &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Kurse ti tjetri.....un e kam fixim te ze nje te dashur mulat archhh.......i kan buzet ter tul &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
dine ta tundin kur kercejne. Trupin yll...
ckerkon me shume??
hajd ciao &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

LEA

Primus registratum

dicka me beri pershtypje tek postimi jot, mbijetues. kur fole per ate vajzen, gjerat e para qe permende, ishin bukuria, zgjuarsia dhe pasuria e saj. ne fund fare rradhitej dhe dashuria jote per te. u habita disi....
nuk dua te te gjykoj sepse nuk ti shoh dot ndjenjat dhe as ti di rrethanat por di qe nese dashuroj me te vertete dike(pa marre parasysh lekun apo bukurine e tij) te cilin, nuk ma pranon ambjenti qe me rrethon,vete,m per shkak te rraces se tij, do shumezoja ambjentin me zero dhe do i perkushtohesha totalisht atij dikujt. fundi i fundit, behet fjale per lumturine time, per fatin tim dhe mbi kete vendos vetem une. nuk i jap njeriu tjeter kete privilegj.
ok, ajo i perket nje rrace tjeter, shume veta mund te kene probleme me kete. dhe shoqeria jote eshte shembulli i gjalle i intolerances. nuk do ishte me me vend te mendoje pak per kete shoqeri qe nuk te kupton, sesa te vije ne dyshim mardheniet me ate gocen????
dhe dicka tjeter, nqs. dua dike me shpirt, nuk e le veten te influencohem nga te tjeret. cka thone ato, me hyn ne nje vesh e me del tek tjetri.dashuria nuk duhet te kete rregulla e norma.
je i sigurt qe e dashuron, e do ate gocen?????

vete, nuk kam pasur te beje ndonje here me zezak dhe nuk ma merr mendja se do kem ndonje here. por kete e kam vendosur UNE.
nqs. ti je i lumtur me te, give a sh** cka thone te tjeret.
jeto jeten tende dhe leri ata te jetojne te tyren.

nqs. te kane vendosur para nje ultimatumi dhe te kane detyruar te zgjedhesh, o ate o ata, athere je ti ai qe duhet te vendosi prioritete. ate nuk e bejne dot te tjeret per ty.

bebivogel

Forumium maestatis

sa me shume te te thone ' mos .. mos ... mos ' aq me shume do te te mbushet mendja qe e dashuron ( mund ta duash me te vertete ... ) por shiko cfare kerkon me te vertete ... me qe te shqeteson dicka ka ketu ... nejse shpresoj te te eci mire &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

fallen angel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Cruel_Intentions:
[qb]o babyboy po ngavash ore se na trembe. Pastaj mos i pergjithso shqiptaret kshu xhanem &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
Kurse ti tjetri.....un e kam fixim te ze nje te dashur mulat archhh.......i kan buzet ter tul &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;
dine ta tundin kur kercejne. Trupin yll...
ckerkon me shume??
hajd ciao &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; [/qb]
ja mer cun kshu ta mendosh ene ti edhe je i nerum mrapa,ke gustot e tua,c'te duhen te tjeret,ja merr shembull nga cruel,qe i ka idete e qarta &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/tongue.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wink.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Mbijetusi:
[qb].....njekohesisht dhe pare ka .[/b][/qb]
Mbijetuesi...mos jet kjo dashuri pune interesi..se sa per te tjerat ta bejme hallall... &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; ...
Ne rregull, mos me keqkuptoni i nderuar bashkekombas,por a pak vajza te bukura,te zgjuara (te pasura apo te verfera )ka ne kete bote,e edhe ne Kanada e qe ti e zgjodhe pikerisht ate vajze me komb te huaj?!...
Mendimi im eshte qe edhe rrethi ndikon ne ate se ke do te dashuronim.Kur them &quot;rethi&quot; e kam parasysh ate qe ti je ne nje vend te huaj ku mbase ka edhe shume zezak qe jetojne aty,por kjo nuk duhet te jete aspak arsye per te dashuruar nje njeri me kulture,zakone,e tradita te ndryshme nga ato qe kemi ne si komb...

Ky ishte vetem nje mendim i imi, qe do te thote se nuk eshte e thene te pajtoheni me te.. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/smile.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;

Shqiptarja..
P.S Sidoqofte,une kurre nuk do ta kisha bere nje gje te tille......edhe sikur te isha larg trojeve shqiptare....sepse e dua vendin ku ndodhem, njerezit ne te, e dua gjithe Shqiperine dhe vetem shqiptaret....Kjo mund te te dukej nje thenie &quot;nacionaliste&quot; por besoj qe kjo eshte e vetmja menyre per te shprehur mburjen qe jam shqiptare..

zoulou

ElB@S@N

TI po e deshe shume kete vajze s'ke pse merr mendimiet e shokeve !!!! me e rendesishme eshte ndjenja qe ke ti per te dhe jo ç'te thone te tjeret!!! Per mua shijo kete gje dhe mos bej pyetje. &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/wub.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt; &lt;img src=&quot;/pf/images/graemlins/grin.gif&quot; alt=&quot;&quot; /&gt;