Alb-KiLLeR
Primus registratum
Si i behet?
Po nuk kerkova ketu nuk mer gje asnjer e di dhe kete??? Me mire thuj duhet me pas na i mike te forte me more Operator SuperOperator IcOp Admin a ku di une ca acc te tjera ka ne nje IRCD. Pershembull une kam qejfe te behem Operator ne kete Network si i behet? Arsyet?? Per te folur spara flase , por te pakten i japim Ndihme userave /pf/images/graemlins/tongue.gif . Kush me thote si behesh Operator ketu ? Se me vute njer ne kandidatur per Operator dhe nje SuperOperator me nje arsye krejte banale e dogji ate....
Pres pergjigje prej Staff.
[/qb]Fillimisht postuar nga idua:
[qb]
Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom
Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!
Me Respekt Adi
Po nuk kerkova ketu nuk mer gje asnjer e di dhe kete??? Me mire thuj duhet me pas na i mike te forte me more Operator SuperOperator IcOp Admin a ku di une ca acc te tjera ka ne nje IRCD. Pershembull une kam qejfe te behem Operator ne kete Network si i behet? Arsyet?? Per te folur spara flase , por te pakten i japim Ndihme userave /pf/images/graemlins/tongue.gif . Kush me thote si behesh Operator ketu ? Se me vute njer ne kandidatur per Operator dhe nje SuperOperator me nje arsye krejte banale e dogji ate....
Pres pergjigje prej Staff.