Si i behet?

Alb-KiLLeR

Primus registratum
Si i behet?

Fillimisht postuar nga idua:
[qb]
Me fal qe deri tani akoma nuk te ka kthyer ndonjeri pergjigje, gezohem shum qe keni interes ne dhomen tone #shqiperia dhe me shum qe do te ndrosh kohen e lir per koh serioze, per kete te fundit dua te them nje gje. Shum veta kujtojn se Aop'i eshte nje status qe kerkohet dhe pastaj kjo gje jepet nqs ke kete p.sh shum vite ne chat, ose i di te gjitha commandat. Kjo gje nuk eshte e sakt !!
Aopet jan persona qe Sopat dhe founderi i kanalit i beson ta mbajn regulloren dhe mirpritjen e te gjith usera te kalojn nje koh te qet dhe te kendshme ne kohen qe rin ne chat/dhom

Keshtu qe me falni por personat qe marin status Aop zgjidhen ose selektohen, dhe ku status nuk meret duke e kerkuar !!

Me Respekt Adi
[/qb]

Po nuk kerkova ketu nuk mer gje asnjer e di dhe kete??? Me mire thuj duhet me pas na i mike te forte me more Operator SuperOperator IcOp Admin a ku di une ca acc te tjera ka ne nje IRCD. Pershembull une kam qejfe te behem Operator ne kete Network si i behet? Arsyet?? Per te folur spara flase , por te pakten i japim Ndihme userave /pf/images/graemlins/tongue.gif . Kush me thote si behesh Operator ketu ? Se me vute njer ne kandidatur per Operator dhe nje SuperOperator me nje arsye krejte banale e dogji ate....

Pres pergjigje prej Staff.

acid

Forumium praecox
Re: Si i behet?

Orion pershendetje shoku.
Te marresh acc ( vop/aop ) ne dhomat #ndihme & #shqiperia eshte nje rregullore e cila e ben te qarte rrugen e drejte. Sidoqofte, nje kerkese ne albforumi.com i jep ze kerkeses suaj per acc. Nuk eshte e thene qe cdo kerkese te pranohet. Por te jesh i sigurte qe cdo kerkese vezhgohet nga stafi, ashtu sic vezhgohet dhe sjellja/prania e userit ne fjale ne chat. Nuk eshte e vertete qe acc ne Albnetwork jepen me miqesira/favorizime. Perkundrazi "albnetwork" shquhet si server qe persa i perket acc i rri shume strikt rregullave te tij.
Tani persa i perket rastit tend une personalisht mendoj se je i vlefshem si nje operator i ardhshem, dhe kuptoj qe mbase nga mos pergjigja e "stafit" ndaj kerkesave tuaja te con deri aty qe te mendosh kete cfare ke shkruar me lart, por sidoqofte sic thashe acc ne albnetwork jane serioze dhe pa "miqesira" (shembull konkret) une kam marre acc pas me shume se nje vit pasi kisha bere kerkesen /pf/images/graemlins/smile.gif prandaj mos u merzit dhe mos kalo ne perfundime te pallogjikshme. Ftoj Stafin te japi mendimin e tij rreth kesaj pike. Per mua Personalisht merion te afrohesh ne staf.
Gjithe te mirat

ALTINO

Primus registratum

mendoj se nuk duhesh bere me nerva > e them kete apsi dhe une kam bere kerkes dhe kam tash 1 vit e pak qe jam vetem me vop ( pra jam ne prov) e bvesoj se nje dite do merret ne konsiderat ..per sa i perket favoreve jam kundra > se ketu nuk fiton njeri lek ose noj stimul matrial per dhenie acc por.....besoj se jan nevojat e serverit qe kushtezojne dhe dhenjen e tij....me respekt ALTINI__

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

un personalisht e njof orion kohe me perpara dhe per mendimin tim i tako tjet ne stafin e shqiperia dhe ndihme sepse i di komandat
di te ndimoj etj
ne po kemi opa qe sdin se ca eshte /cs /ns e jo me kto qe i din tgjitha

acid

Forumium praecox

toni !seen cs ??? hahaha. Drejt e ke tono ashtu eshte. Dhe prandaj them qe Orioni te merret parasysh sepse dhe une mendoj qe eshte i vlefshem

ALTINO

Primus registratum

vetem mua ..nuk po mer merret kerkesa parasysh asnjehere por...shpresa vdes e fundit apo jo acid(man) shnet poco

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje Orion. Sic i thash edhe CuN^Ti^Ro^Ne kerkesat e juaja i marrim gjithmon parasysh edhe se nuk pergjigjemi gjithmon. Sic e ke lexuar edhe ti vet ka shum njerez qe kerkojne acces edhe e kupton vet qe nuk eshte e mundur ti japim te gjithve atyre qe kerkojn, prandaj edhe kerkesa jote do rishikohet. Faleminderit per mirkuptimin.
Desha te theksoja nje gje per te gjith ata qe kerkojne acces tek temat e te tjereve, ju lutem mos shkruani ne temat e te tjereve per arsye sepse perfundon qe nuk lexohen kerkesat e personeve qe kan hapur temen. Mirupafshim.

LORD

Forumium praecox

Pershendetje Orion !!!
Sikur Toni edhe une jam Pro /pf/images/graemlins/wink.gif qe te kesh ti acc tek dhomat #shqiperia dhe #ndihme , Ke shume arsye:
1.Qendron me ore te gjata ne kete Server.
2.Ke Vop qe shume kohe.
3.Ke faqen tende Personale qe JAVAT' Jan te lidhura me Serverin Albnetwork dmth:(sjell user)
Gjithe Te mirat...

Admirali

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Orion*:
[qb] Ah u plakem me pahir.... [/qb]
Orion, dole tradhetar, po na iken nga Webmaster. Kesaj rradhe me duket se do te te heq seriozisht /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Kam vene re qe sa here qe dikush ankohet se nuk po i japin acc apo dhe se ben kerkese per nje tille, ata qe japin "aprovimin" ose jane aop/vop ose usera, dhe fjalet jane gjithmone po te njejtat, e meriton, je i zoti etj etj. Mire qe nuk thone qe ky ka shpik IRC (do ti binte atak ne zemer Jarkko Oikarinen pastaj).

Nuk e di se cfare pozicioni kane te gjithe ata qe i jane pergjigj pak a shume Orion ketu ne kete teme, por nuk besoj qe te jene te gjithe Sop.

Djema, se e mbeshtesni nuk beni keq, por ama ta lavderoni ne kupe te qiellit a thua se jeni ju ata qe do vendosni, me avash. Edhe une e di sesa vlen Orion, por ama nuk duhet me bo sikur jena ne kompetentat, jane disa te tjere ketu qe kane ne dore te shkreten komande /cs aop #shqiperia add Orion

Prandaj lerjani atyre kete gje, nuk ju takon as ju as mua.

Ciao

P.S.

Dikush ketu tha qe nuk merren me hater, duke qene vet i vjeter ne IRC dhe sidomos kam qene dhe Aop tek Albnetwork, tek #Shqiperia i them atij mikut, leri keto perralla se nuk ti beson kush. Lufta midis klaneve, dhenia e acc shoqerise ka ekzistuar, ekziston dhe do ekzisoje ne cdo server IRC, kushdo qofte, Albnetwork nuk ben perjashtim.

P

PLAKU_prej_TIRONE

Guest

Pershendetje orion.

-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- Orion added to #ndihme HOP list.
-ChanServ[Sherbimet@Albnetwork.net]- Orion moved to #shqiperia HOP list.

per nje periudhe dyjavore do jesh ne hop-list
Me kontakto pas dy javesh per te rishikuar acc-in tend.

Admirali si je mo biri im.Me vjen mire qe je i kenaqur dhe ke gjetur qetesi ne jeten virtuale.

Admirali

Primus registratum

Kelto, gjalle mbi te gjallet, akoma. Po shoh qe qenke rikthyer perseri atje.

Dhe dicka, po ndonje acc a na e jep ti re, ne mos gabohem, ti ishe ai qe ketu e 3 vjet me pare me hoqe nga Aop. Kshu si me te kujtu qe po ben ndonje te mire /pf/images/graemlins/tongue.gif
Ciao

Alfonsi-Milano

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
un personalisht e njof orion kohe me perpara dhe per mendimin tim i tako tjet ne stafin e shqiperia dhe ndihme sepse i di komandat
di te ndimoj etj
ne po kemi opa qe sdin se ca eshte /cs /ns e jo me kto qe i din tgjitha

[/ QUOTE ]

TONO ju i keni ber ato qe nuk dine komandat /cs /ns etj etj si kam bere une operator po nejse.....
Orion me te vertet e meriton te kete status edhe me te madh se aop....sepse ka vite ne chat dhe eshte i komunikueshem me njerez une per vete kam respekt per te!

E vetmja gje qe me vjen keq mua eshte sepse ju si staf po me vjen keq qe po e them......pse nuk e thoni fjalen nuk ke access dhe pike po me thoni lexoni rregulloren.....kjo nuk me pelqej fare qe e kishit thene sipas meje nuk ishte e vlefshme....sepse rregulloren e njoh me se miri etj etj ti lejme menjane ca gjera per mendimin dhe te flasim sa me qarte sepse keshtu nuk po merremi vesh fare...per te te lene mbare muhabetin kjo sikur nuk shkon per mendimin apo jo?
Keshtu qe me miri jepni ate qe mendoni edhe pike mbaro.....thuaj shkur mer vella ti nuk merr dot aop sepse ke bere kete ose ate ose ty te kemi inad sta japim dot kot te lodhesh.......persa i perket atyre qe marrin per 2 jave ne chat aop kjo sikur nuk shkon...jo sepse nuk me keni dhene mua apo dicka e tille, per jeten time sme vjen keq per ate pune....se mua nuk me erdhi fundi qe nuk merr aop, por me duket pak si ulje...sepse siq tha me lart shoku CensoreD....ka te beje me dijen e komandave apo si te mendojn sop...per ate qe duan te bejne aop kjo me sa kuptoj une ka te beje me mik si i thone nje fjale... apo jo? Nuk po zgjatem shume..te flas per keto gjera se dihet se si jane punet jo e di une por e dine te gjithe keshtu qe eshte e kot te flasesh....dhe te thuash keshtu apo ashtu.....ju uroj qe tja kaloni sa me mire me respekt Diavoletto.......
Respekte Orion te kerkoj te falur qe u zgjata tek tema jote.....te pershendes dhe te uroj gjitha te mirat kalofsh mire...
gjithashtu pershendes dhe stafin "Albnewrok"

Oxandromeda

Oxford Astrophysics

alfonsi faktikisht orion eshte sop ne nje server, tjeter dhe sesboj tjet aq i perkushtuar per nga albnetwork , kshu qe ska pse ti zej vendin nji tjetri qe ska pa acces asiher me sy , megjithmen isha pro dhe kjo tem u be nja 6 muaj qe eshte hap , e para e dyta kur athere orion kerkoi acces , ju ofrua accesi , dhe ju dha deri sa te merte te plotin , e dyta mori sop te
fajtoni&lt;&gt;rrefugjatet.com dhe tek albnetwork vinte nje her ne 12 dit , kshu qe ska nevoj per argumente kjo tem

oltid

Primus registratum

alfonsi faktikisht orion eshte sop ne nje server, tjeter dhe sesboj tjet aq i perkushtuar per nga albnetwork , kshu qe ska pse ti zej vendin nji tjetri qe ska pa acces asiher me sy , megjithmen isha pro dhe kjo tem u be nja 6 muaj qe eshte hap , e para e dyta kur athere orion kerkoi acces , ju ofrua accesi , dhe ju dha deri sa te merte te plotin , e dyta mori sop te
fajtoni&lt;&gt;rrefugjatet.com dhe tek albnetwork vinte nje her ne 12 dit , kshu qe ska nevoj per argumente kjo tem

[/ QUOTE ]

Amin!

Tono cte vija? Vija kur desha me bo 2 pal qyfyre..... Mundesia me eshte dhene me kohe kete se mohoj , se para se te me shtonin Aop-e me than ku do rrish andej apo ketej .... Kjo rregullore me duket shum pak jashte normales.... E di pse? Sepse kjo rregullore nuk ekziston fare. Per faktin qe te gjithe Aop-et qe jan bere te AlbNetwork kan te gjithe ACC ne serverat e tjere Shqiptar. Me mire iqeni , te pakten keshtu mendoj une /pf/images/graemlins/wink.gif

xhim_kopsa

Primus registratum

jo vetem kaq plako por dhe 99% jane me miqesi.
po i bie shkurt duke te thene kush ka acc pa miqesi :
Speed , SEa, sushi, hmmmm altini^cia, vete toni, acidi, timi , zero, dhe nje tjeter vajze andej nga amerika qe spo i kujtoj nickun. per te gjithe te tjeret KAM UNE PROVA qe i kane me miqesi dhe qe per komanda jane lyfa te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif.
gjithsesi i pershendes sepse i adhuroj kur te bejne si te afte te #ndihma /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ciao all

oltid

Primus registratum

jo vetem kaq plako por dhe 99% jane me miqesi.
po i bie shkurt duke te thene kush ka acc pa miqesi :
Speed , SEa, sushi, hmmmm altini^cia, vete toni, acidi, timi , zero, dhe nje tjeter vajze andej nga amerika qe spo i kujtoj nickun. per te gjithe te tjeret KAM UNE PROVA qe i kane me miqesi dhe qe per komanda jane lyfa te gjithe /pf/images/graemlins/smile.gif.
gjithsesi i pershendes sepse i adhuroj kur te bejne si te afte te #ndihma /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ciao all

[/ QUOTE ]

Ke () ti /pf/images/graemlins/tongue.gif
Rri se mezi i kemi gocat /pf/images/graemlins/smile.gif Te ken dhe nje WebCam ne PC e tyre zdo ishin keq /pf/images/graemlins/smile.gif do kishin prespektiva per Sop /pf/images/graemlins/wink.gif