Si eshte me mire??????????

ALBI_

Primus registratum
Si eshte me mire??????????

Na thoni o popull...si eshte me mire TE DUASH apo TE TE DUAN........Hidhni disa mendime.....!!! /pf/images/graemlins/smirk.gif

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Si eshte me mire??????????

kam degjuar te thone qe ne nje çift eshte gjithmon njeri qe dashuron me shum se tjetri, dhe kur dashuron me shum behesh "skllav" i tjetrit, dhe un te pakten mendoj se eshte me mir te te duan se sa te duash /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

te dua eshte gjithnje me mire se te me duan, nderkohe qe optimalja eshte te dua dhe te me doje... nejse tema eshte e perseritur ketu ne AF

renata

Forumium praecox

Reciproke,per mendimin tim gjithcka eshte e duhet te jete e kembyeshme,se ndryshe nuk funksionon,ai qe merr me pak lodhet e dashuria mbaron...

aka70

Primus registratum

Po per mendimin tim me mire eshte te te duan, te te duan me shpirt keshtu dhe vet qenia jote e mbushur me dashuri, me shpirtin e paster do shnderrohet me vone ne njeriun qe fal dashuri per te dashur te tjeret, per ti bere ata te ndjehen te lumtur...............................pastaj me mire te te duan dhe te mos dashurosh dot sesa te dashurosh dhe te mos doje kush.......

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Me mire eshte ta duash e te te doje ne te njejten kohe,por kjo me duket se nuk ndodh shume shpesh dhe pasioni per tjetrin nuk zgjat me shume se dy - tre vjet.Ndoshta nuk eshte e mundur te duash vetem nje person per gjithe jeten

S

Scorpion

Guest

Te Duash e te mos te besh te ditur qe e Do, te te Duan e ta besh te ditur qe te Duan. /pf/images/graemlins/laugh.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

Kjo eshte shume persembari /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

saladin2

Primus registratum

Dashuroje dike edhe spe te duket si e kote por do kuptosh qe eshte nje dashuri plot zemer!

moisiu

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Na thoni o popull...si eshte me mire TE DUASH apo TE TE DUAN........Hidhni disa mendime.....!!! /pf/images/graemlins/smirk.gif

[/ QUOTE ]

fillimisht nuk dija ke te doja PPSh-ne qe me beri zevendesminister, PS-ne qe me beri minister apo PD-ne qe me beri prap zevendesminister
kur Berisha dhe Nano vendosen te me donin duke me zgjedhur President u ndjeva shume i kenaqur, keshtu qe mendoj se eshte me mire te te duan se sa te duash /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirsa

Primus registratum

Idealja do te ishte " te duash dhe te te duan"... raport i balancuar mo /pf/images/graemlins/laugh.gif
Por fatkeqsisht, ndjenjta midis dy paleve, nuk jane asnjiher te barabarta, dhe cdokush dashuron ne menyren e tij, dhe ndoshta pak me shume...por me mire do te ishte nje raport 60 me 40%, sesa nji qe eshte 99 me 1% /pf/images/graemlins/rolleyes.gif

hawk

Primus registratum

...tjere duam,tjere na duam e tjere marrim..thot nje shprehje apo fjale e urte.

hawk

Primus registratum

A mund te bejme valle pa kete rraport!?E pa mundur-mendoj un-te percaktosh cila eshte me positive.

@d@

Primus registratum

Une do doja qe mos te doja asnje /pf/images/graemlins/wink.gif do ti, qe ato qe du une s'dalin asiher !:D

Poezia

Primus registratum

Me mire qe te dush ate qe te do por kjo ndodh jo shpesh ndaj nje shprehje thote. Te tjere duam,Te tjere na duan dhe me te tjere perfundojme.....

Dani83

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Une do doja qe mos te doja asnje /pf/images/graemlins/wink.gif do ti, qe ato qe du une s'dalin asiher !:D

[/ QUOTE ]

shiko shiko shiko.. pasaka edhe si une ketu ee!!!?!!! /pf/images/graemlins/grin.gif

me e mira ne fund te fundit eshte te kete njefare sintonie.. por asnjehere 50%-50% sepse eshte teper monotone /pf/images/graemlins/sleep.gif

ata qe duan me shume jane me te lumtur mendoj.. /pf/images/graemlins/wub.gif

popkin

Forumium praecox

URREJTJA ESHTE EPERHAPUR SHUME PO ATE EKANE FRIGACAKET
PO DESHTE TE DUANE