Re: Si eshte jeta pas 8-oreshit te punes ne Shqiperi?
Ka mix Orare punesh tani.
Ka pune qe fillojne ne mengjes pushim na 4 ore e fillo mbasdite sipas profilit me i fjale dhe njerzit i pershtaten punes .
Une personalisht bej dy pune njeren e kam mbasdite nga 3-4-5 deri ne 12 te nates.
Tjetra ne mengjes deri ne 2,3,4 duke i alternuar me oraret e tjetres.
Njera eshte me Kompiter tjetra eshte pune prodhuese dhe e kemi ne dore vete sa me prodhu ne varesi te kerkesave te tregut ( hallvasi dhe llokume ).
Si eshte jeta pas punes kur le ate te darkes kena nje bilardo ke lagjia e cila rri hapur deri ne 2-3 te nates shoqnia eshte ne pune dhe pak a shume vijne vone e aty i gjej pijm naj gjo , naj muhabet , letra etj
Kur kam kohe paradite dal me naj shoqe naj kafe ose me te dashuren ke hoteli me i lire gjithmone duke pare kohen e lire te tjetrit/es.
Shpesh rri dhe ne shtepi me pelqen sh Tv filmat dokumentaret ka raste qe 4-5 ore pa u cuar vendit fare i shikoj ne seri te gjitha, eshte argetuese dhe clodhese me naj birre cigare i bistak rrush shkon mrekulli.
Ka ardh dhe nje dite ku secili shikon punen /biznesin /hallin ( dashura, fejumja) tij dhe ska shume organizime , ska shume kohe te lire.
Qefi nuk fund po jena te kenaq dhe me aq sa mundemi .
Shnet /pf/images/graemlins/thumbsup.gif