*si e quajne komshiun perballe*

Princesha

Primus registratum
Re: *si e quajne komshiun perballe*

Si e kishte emrin ai shimpaze-ja afer teje

D Darlington Deshkurt? /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Ehhhhhh s'i ke ra n'te /pf/images/graemlins/rolleyes.gif , s'jam nga ato tipet duke flash boobs apo ku di un /pf/images/graemlins/angel.gif

per mua gjithcka mund te bash, vetem sakrifica jo /pf/images/graemlins/smirk.gif

D-J

Forumium maestatis

ceshtja qeka me e komplikume se sa menojsha. nqse mu me marrin adresen ty te marrkan emrin dhe ta vikan ke adresa ime. ka i dor qe i bo lomsh kto pun. duan si e si te na sjellin bashke ne nje fare menyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

e di e di qe sje nga ato, po as sakrifica nuk bej. une zakonisht ato qe dua me shume bej sikur i du me pak. kshu e shpreh /pf/images/graemlins/grin.gif

me fal qe te bera dalje nga firma ime, po ku ta dija une se ti je vertete pure lamb /pf/images/graemlins/lol.gif?

p.s prefixi "de" ben te kunderten /pf/images/graemlins/booki.gif. por pa sopate, fjala nuk eshte bere akoma mish /pf/images/graemlins/angel.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

Princesha

Primus registratum

ca jan mor kta njerez qe dojn me na prish lumturin, tu na bashku ne t'dyve /pf/images/graemlins/grin.gif

po na u shprehke keq, D i dashtun /pf/images/graemlins/laugh.gif, se doke me na met beqar kshu, ahhhhh pernjat kerkoke pure lamb si puna jeme /pf/images/graemlins/tipsy.gif

lamb po, po dhamt i kam ne madhesi te rritunish ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

shqiptart mbajn tan sopata, thash po t'ken nevoj /pf/images/graemlins/cool.gif

E ke kojshin perball nojfije t'pashem?

jo per noj gja po t'kem deshir me i than "si ke njeh" per cdo nadje /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

HUMER

Primus registratum

vallaj me ju thon te drejten emrat nuk ju a di
po di vetem nga jan.
ate perballe jam americane nuk morevesh se kush eshte femija i tyre kan nja shteet qe flejne aty tek ata
nja pese vijne ne mengjes a ikin ne darke
keta nag e majte jan nag porto rico jan familje e rregullt dhe serioze
kurse ke ta nga e djethta jan arabian jan te gjate 1.20m me duar lart