Si e përjetojnë gjimnazistët seksin

peson

Primus registratum
Si e përjetojnë gjimnazistët seksin

Duke shfletuar gazeten shekulli le ra ne sy ky shkrim.
Sa shqetesuese eshte valle ky fenomen ne shqiperi.
Per cdo njeri hera e pare eshte mister gje e panjohur .Jepni mendimin e juaj si e keni ose si mendoni ta perjetoni ju "heren tuaj te pare"

peson

Primus registratum
Re: Si e përjetojnë gjimnazistët seksin

po sjell ketu disa shkrime te shkeputura nga ky artikull
Hera e parë... rastësisht në makinë, me të dashurin e shoqes

Atë ditë e kishim lënë për të dalë me shoqen time të ngushtë dhe të dashurin e saj dhe do të shkonim në pub "Green Moon", e më pas në ndonjë vend tjetër, sipas dëshirës, pasi nata është e gjatë dhe zakonisht të shtunave vetëm në mëngjes ktheheshim në shtëpi. N., kështu quhej shoqja ime, ndodh që papritur acarohet dhe nis bën fjalë me të dashurin. I dashuri i shoqes i nervozuar pas debatit mes tyre dhe për më tepër, si kishte pirë disa gota, na merr në makinë për të na çuar në shtëpi. Të parën lëmë shoqen, pasi e kishte shtëpinë afër Liceut Artistik te "Rruga e Elbasanit", ndërkohë që unë banoja nga Stacioni i Trenit. Rrugës, duke u shfaqur më pas i penduar dhe i mërzitur për grindjen që ndodhi, ai më hapet dhe më rrëfen se sa shumë e donte shoqen, sa shumë sakrifica kishte bërë për të. Ajo nuk e kuptonte që ai kishte probleme me policinë dhe disa njerëz që ishte ngatërruar, nuk e njihte jetën e rrugës, hallet e familjes që e kishin zënë... Madje për një moment, sytë e tij sikur u përlotën. Unë e prekur po ndjeja dhembshuri dhe pa dashur e përqafova. Ai më puthi. U tërhoqa duke i thënë se nuk kishte hije, pasi ishte i dashuri i shoqes sime më të mirë... Heshtëm disa sekonda, por prapëseprapë filluam të puthemi gjithë zjarr. Ai zbret dhe ma bën me shenjë që të dal dhe unë nga makina. Ma hap si xhentëlmen portën e pasme të "Benzit", duke më thënë se ishim më rehat atje. Nisa të dridhesha, por megjithatë hyra. Atë natë e kam humbur dhe virgjërinë time, kur sapo kisha mbushur 16-vjeç. Mes dhimbjeve, i thashë të ndalej, por ai nuk më dëgjonte, deri në një moment sa bërtita nga dhimbja dhe ai u zmbraps. Më pas më kërkoi të bëja seks oral, duke më thënë se faji ishte i imi, që nuk e lashë të përfundonte... Mbaruam punë dhe i kërkova menjëherë të më çonte në shtëpi. Bëra dush me ujin të përvëluar dhe pastaj kam qarë nën zë për orë të tëra, derisa më zuri gjumi. Habitesha dhe më vinte inat me veten, si e lashë të ndodhte kjo gjë dhe me të dashurin e shoqes! Shoqja nuk di ende gjë për këtë që ndodhi dhe unë ndjej turp kur e shikoj të dashurin e saj, edhe sot e kësaj dite. Mundohemi të hiqemi sikur s'ka ndodhur gjë, por është e vështirë. Të paktën për mua kjo brengë vazhdon...".

peson

Primus registratum

Një tjetër gjimnaziste e "Asim Vokshit" na tregon herën e saj të parë si të tillë: "Hera ime e parë, ka qenë me të dashurin tim, me të cilin tashmë pothuajse jemi të fejuar, pasi familjet tona janë në dijeni të lidhjes sonë. Ishte diçka mëse normale që mund të ndodhë për dy njerëz që duhen dhe mund të pohoj që ndihem mirë që hera ime e parë, ka qenë më njeriun me të cilin do jetoj jetën. Nuk dua të paragjykoj, por më vjen keq për moshataret e mia që këtë eksperiencë e kalojnë me dikë, që më pas ndoshta as nuk e takojnë më. Thënë ndryshe: me dikë që e përbuzin më pas, që u ngjall neveri kur e shohin, apo që u qan zemra që nuk mund të jenë më si dikur. Vetëm një gjë e them me siguri, pa lënduar dhe pa paragjykuar askënd, nuk ka asgjë më të mirë se të kryesh marrëdhënie më dikë që të do. Jo çdo femre i ndodh që ta ketë herën e saj të parë, me dikë me të cilin më pas do të ketë një lidhje serioze, por të kalosh eksperiencën e parë me dikë që s'ndien asgjë për ty, të kalosh herën e parë me dikë, që as nuk e di a do ta shohësh ndonjëherë, ky është mëkat!".

peson

Primus registratum

E tillë është historia e një gjimnazisteje, e cila sapo ka mbushur 17-vjeç.
Ajo tregon se lidhjen e saj të parë e ka pasur me shokun e saj të klasës, më të cili ka kryer dhe marrëdhënie për herë të parë, në vitin e dytë:
"Pasi kishim kohë që pëlqeheshim dhe shkëmbenin puthje dhe brenda ambienteve të shkollës, mezi po prisnim rastin për të kaluar në diçka më tepër me njëri tjetrin... Për këtë, shfrytëzuam një ditë kur prindërit e tij ikën në vendlindjen e tyre dhe do të qëndroni atje atë natë. Ai më ftoi në shtëpinë e tij dhe unë, pasi gjeta një justifikim tek familja ime, ose më mirë pasi porosita një shoqen time për t'u thënë atyre që unë do flija nga ajo, shkova tek shtëpia e tij. Ishte hera e parë për të dy ne dhe përveç dhimbjeve, nuk ndjeva asgjë tjetër. Megjithatë, unë e doja dhe justifikoja çdo veprim të bërë për atë. Ishte një dëshirë e të dyve dhe një eksperiencë e re për të dy. Në fund të fundit, ndjehem mirë, sepse askush nuk më detyroi të bëja diçka të tillë. Dhe ajo vetë na tregon se ka shumë gjimnaziste si ajo, që për të kryer marrëdhënie, as nuk janë detyruar, as nuk janë dhunuar, por kanë kryer marrëdhënie për një tekë të tyren, apo për një eksperiencë të re".
"Unë marrëdhënie për herë të parë, kam kryer tani, që jam në vit të katërt të shkollës së mesme. Me njeriun që kreva marrëdhënie nuk njihesha fare, nuk e doja, madje as nuk e kam takuar më prej asaj dite. Teksa ndodhesha në një lokal nate më disa shoqe të miat, më të mëdha se unë në moshë, më hyri në zemër dhe pasi u njohëm atje vendosëm, të pa imponuar nga asgjë, të kalonim në diçka më tepër. Unë për vete, nuk mund t'i kuptoj dot ato moshatare të miat, që virgjërinë e shenjtërojnë. Ajo është diçka pa vlerë në ditët e sotme, kanë ikur ato kohë që shihej si diçka e shenjtë". Kjo është një dëshmi tjetër e një gjimnazisteje, e cila nuk nguron fare të shprehë mendimin e saj, të cilin shumë të tjera do e quanin të gabuar.

peson

Primus registratum

"Nuk e kisha menduar kurrë, që hera ime e parë do të ishte e tillë dhe aq me tepër me një njeri që unë nuk e doja dhe pothuajse nuk e njihja fare. Isha në një nga party-t e radhës që organizonim me klasën, në një pub të kryeqytetit. Kurrë nuk e kisha menduar, që atë ditë do të derdhja më shumë lot sa kam derdhur në jetën time. Një shoqja ime me prezantoi me një shokun e saj, i cili ishte ulur në tavolinën ku do ulesha dhe unë. Pamja e jashtme e tij ishte tërheqëse dhe herë pas here kryqëzonim shikimet. Filluam të kërcenim dhe jo vetëm një këngë, por disa këngë me radhë. Ndjeja trupin e tij, afshin e tij dhe për një moment u afruam aq shumë, aq sa krejt instinktivisht u puthëm. Në tavolinë, bashkë me ne, ishte dhe i dashuri i shoqes sime. Duke folur, e dehur sa nga pija dhe sa nga sytë e tij, ndjeja se po dilja jashtë vetes sime. Shoqja me të dashurin, me justifikimin se u mërzitën aty, vendosën të iknin. Na ftuan dhe ne të iknim me ta. Në fillim nuk pranova, por me këmbënguljen e Altinit, kështu quhej shoku im i ri, vendosa të shkoj dhe unë me ta. Rrugës Altini, teksa isha ulur në vendin e parë të makinës dhe po rrija pak e shtrirë ,për të mos më parë njerëzit, më thoshte se do të shkonim diku për të pirë një kafe.
Morëm "Rrugën e Elbasanit" dhe po mendoja se në cilin bar do uleshim. Kokën e kisha të rënduar nga pija dhe ndoshta po të ngrihesha në këmbë bija. Ne vazhdonim, ecnim dhe vetëm ecnim, duke dalë kështu jashtë Tirane. Edhe pse mezi i mbaja sytë hapur, pashë që makina e Altinit ndaloi para një ndërtese me xhama dhe me shumë kate. Mezi u ngrita nga makina dhe ndjeja që Altini më mbante për krahu.........

Pasi u puthëm disa momente, ndieja qepallat e syve të rënduar dhe isha shumë e lodhur, përfunduam në krevat. Në një moment mblodha forcat dhe e shtyva Altinin, por ai më largoi duart dhe filloi të më puthte dhe të më mbante të shtrënguar me forcë. U mundova përsëri ta shtyj, sepse ndieja dhimbje të forta, por tashmë ai as që donte t'ia dinte fare për dhimbjet dhe për lutjet e mia. Më dukej sikur ai makth nuk do të mbaronte. Pasi bëra një dush, shihja Altinin të rrinte shtrirë në krevat, me kurrizin të kthyer nga ana tjetër dhe disa pika gjaku që kishin skuqur krevatin.
Mbas një gjysmë ore, kur unë ende nuk kisha kuptuar çfarë kishte ndodhur, u ngritëm për të ikur në shtëpi. Altini më pyeti ku e kisha shtëpinë, më çoi deri aty, nuk pranoi as të më puthte, as të më jepte dorën. Më porositi vetëm që kur ta shihja rrugës, mos t'i flisja, se do të ishte më keq për mua...".

Dotesa

Primus registratum

aman ca na hapni zorren me keto lloj perdhunimesh?
cfare doni te sensibilizoni me keto tregime? mbasi ju tregoni gjithe pozicionet e seksit tani dilni e flisni se si gjimnazistet perdhunohen pasi dehen?
ju lutem tregohuni me te pjekur... nuk jane gjera te cilat mund te thuhen me kaq gjakftohtesi!

ca duhet te mendojme? na e thuaj ti hapesja e temes? ti them kesaj goces qe je tyryfycke?! apo atij djalit kafshe?!
e pse keta duhet te quhen te tille kur gjithkund flitet per dashnore, penis, vagine, kamasutra, ma futi , ma nxorri, erdhi, doli, kurva, kurvari....e ku ta di une se cfare tjeter kam degjuar duke kaluar prane atyre tavolinave te pubeve te famshme te tiranes.
nuk eshte per te qeshur... perkundrazi!!!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Mua per asnje nga ato vajza me siper qe kane deklaruar se jane perdhunuar nuk me vjen keq.Vete kane dashur e kane dale qe 16 vjec nga shpia neper pub-e naten,vete kane pire,vete kane dashur te zene dashnor,vete kane hipur neper makina.E pse u dashka te quaj kafshe mashkullin une,qe shef kshu femrash femi akoma qe sdine cbejne.As nje cik sme vjen keq!!

regele

Forumium maestatis

Me shume se erotike, kjo tema me duket sociale!

Pastaj, nuk eshte hapur qe te na vije keq per keto vajza /pf/images/graemlins/smile.gif se nuk eshte per te ardhur keq. Artikulli prek nivelin e dobet dhe skandaloz te rinise shqiptare (sidomos te meshkujve) ....

Dotesa

Primus registratum

o lipsi...une e kam me ambjentin dhe ajrin e tr. Quhesh budallacke nese je 18 dhe je akoma e virgjer jo me qe ske pasur kurre nje te dashur. lemerisen robt.
Ajo 16 eshte e vogel...dhe mendon se asnje se kupton.Eshte ne nje krize psikologjike pasi trupi i saj po ndryshon. ndihet grua kur ajo sapo nisi rrugen per tu bere e tille. Dhe takon nje mashkull i cili i tregon se nga se ndryshojne femrat nga menskujt...kurioziteti per te mesuar dicka te re e shtyn te provoje dicka per te cilen nevojitet nje pregatitje shume e rendesishme. Dhe ai mashkulli e perdor kete kuriozitet per te shfryre hormonet e tija. dhe ti me thua qe une e gjykoj ate?!veri ti nje emer nje pesoni te tille nese je kaq e forte!

Dotesa

Primus registratum

nuk e kane fajin meshkujt as femrat... por bashkesia shoqerore. e kam thene me siper ate cka degjon neper lokalet e tr. /pf/images/graemlins/shrug.gif

regele

Forumium maestatis

Eshte e ulet qe meshkujt arrijne deri ketu per te cvirgjeruar nje vajze...e dehin, e marrin ne nje dhome dhe pastaj i thone, mos me fol me se do jete keq per ty..

E di qe ka femra qe jane gati ta humbin virgjerine dhe ne keto kushte, por normalja dhe e preferueshmja eshte larg nje skenari te tille, apo jo?

Dotesa

Primus registratum

ore nje 14 deri 20 vjece ka me shume kuriozitet( ne shqiperi i rritur nga nje sere faktoresh jo vetem nga degjenerimi i shoqerise por edhe nga mediat) sesa passioni per te bere seks.
Ne shqiperi nuk ekzistojne vetem rastet kur cupat perdhunohen nga djem te rritur por edhe nga moshataret e tyre. Sipas mendimit tim personal ka nje injorance ne fushen seksuale dhe nje keqinformim. Dhe nje nga problemet kryesore eshte qe as prinderit e ketyre te rinjeve nuk dine si te sillen dhe jane shume te c'orientuar. eshte nje situatte e dhimbshme dhe shume problematike!

peson

Primus registratum

mos ja ve fajin prinderve ti Lily
po ne shqiperi tani nuk ka siguri per asnjeri
te ngacmojne ne mes te dites e te rruges jo vec vajzat e reja po dhe ato te martuara po ju mbush mendja

Dolores

Primus registratum

Kur je 15-16 nuk e di cfare do...te influencon turma....ne Shqiperi ekziston cik mentaliteti qe femrat rriten para kohe edhe duhet te dine edhe te mendojne gjithcka ne menyre koherente ne momentin qe u kan ardhur periodat ...eshte gabim...por kto ndodhira nuk eshte se ndodhin vetem atje keshtu ndodhin kudo ...ktu ku jam une biles te hapet barku nga 15-16 vjecaret me femije..... Nuk e di sa eshte kjo perqindje ne shqiperi?
Situata eshte cik agresive ne Shqiperi edhe kjo tansmentohet ne cdo veprim te te rinjeve ... nuk u ve faj as meshkujve qe bejne sic kan degjuar te medhenjte po as femrave qe se kuptojne qe po vene drejt nji perdhunimi ....
Edukimi seksual eshte shume i domosdoshem duhet te hyj jo vetem ne shkolla po edhe ne mardheniet prind-femije gje qe eshte akoma tabu ne Shqiperi.....

^^MIA^^

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Eshte e ulet qe meshkujt arrijne deri ketu per te cvirgjeruar nje vajze...e dehin, e marrin ne nje dhome dhe pastaj i thone, mos me fol me se do jete keq per ty..

E di qe ka femra qe jane gati ta humbin virgjerine dhe ne keto kushte, por normalja dhe e preferueshmja eshte larg nje skenari te tille, apo jo?

[/ QUOTE ]

E dehin? Jo i dashur regele,as e kane dehur fare se goca ka qene e pandergjegjshme qe ne lokal ,ndaj mashkulli ka gjetur e ka bere.Ta siguroj une qe nuk ka shkuar ashtu sic thone ato,sepse po te ishin kaq te pafajshme keto femra,do ta denonconte pa asnje frike kte mashkullin e poshter e te ndyre e kerrme ( po e quajme kshu).Puna qendron tek adoleshentet tane qe sjane aspak te ndergjegjshem per cfare bejne.Kane humbur sensin e sportit,aritt,kultures etj.Une jetoj ne Tr,dhe me thene te drejten me behet qamet shume qejfi kur shof grupe gocash apo cunash qe dalin me moshataret e tyre,qe ikin e luajne volejboll,tenis ,futboll etj.Ka shume te beje mentaliteti qe po rriten keto femije,por sdq ajo goca 16 vjece duhet ta di mire,qe nuk duhet te futet ne asnje lokal te tille ku konsumohet alkool.Aq me teper mesa pashe me lart ishte nje pub Green Moon,qe mbahet per lokal te degjeneruar,qe une jam qe ca vite me e madhe se keto femrat kam frike te futem aty qofte dhe e shoqeruar se ca nuk shef,vec kriminela.Se kam idene ku po shkon kjo rini,por dihet qe po vete per ters.

Sirena

Primus registratum

Une jam dakort me ty Lips kur thua qe rinia ne Shqiperi ka marre ca per kot...por me habit egersia me te cilen flet.

Shiko, 16 vjec nuk je femer, je thjesht femije.Dhe ta dine mire te gjithe ata meshkuj qe i shohin keto 14-15-16 vjecare qe dalin lokaleve e rrezatojne pjekuri seksuale nga te gjitha anet, qe keto jane thjesht femije!

Nuk jane femra e te ngreje doren ai qe ne adoleshence nuk ka marre qofte 1 here per kot apo qe nuk i dukej vetja i rritur e ne gjendje qe te marre vendimet e duhura per veten!

E duke u nisur nga kjo, askush (dhe e perseris ASKUSH) nuk duhet te justifikoje akte te tilla si perdhunimi! Perdhunimin as femra me idiote e me e lehte nuk e kerkon,kerkon marredhenien seksuale (me deshire).

Dhe gjeja me e keqe eshte qe ne shumicen e rasteve jane meshkujt ne moshe me te madhe se to (mbi 25 vjec )ata qe jargaviten pas tyre nderkohe qe pikerisht ata (qe jane te medhenj dhe e dine qe ajo vajze thjesht ka qejf te duket e rritur) duhet te rrine larg tyre qe ne fillim, apriori, edhe sikur te te vije e te ulet ne preher.

Keshtuqe kujdes kur drejtoni gishtin ne menyre absolute ne njerin apo tjetrin kah, shihini gjerat me gjere e kerkoni edhe arsyet.

ALTIN

Primus registratum

Si e përjetojnë gjimnazistët seksin /pf/images/graemlins/confused.gif

Ai/Ajo qe ka hapur kete teme duhet te na tregoje per cfar moshe behet fjale? /pf/images/graemlins/confused.gif Sa vjec duhet te jete gjimnazistja apo gjimnazisti? /pf/images/graemlins/confused.gif

Pastaj mund te flasim per kete teme /pf/images/graemlins/wink.gif

nejse

Primus registratum

Nese jane mbi 18, tema duhet te diskutohet .
Pa per 15 ose 16 , nuk duhet te merret parasysh nje teme e tille , sepse jane ne fazen ku fluturon gomari ??? Fluturon.:)