Si e keni njohur, apo zbuluar albforumin?

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Si e keni njohur, apo zbuluar albforumin?

Mua babi ma sillte me fuçi vajgurin e une ua shisja kolegeve te tu pastaj ( kanoçexhinjve e kom llafin )

Pse mi, shitse vojguri paske qen ti e? Paske pas ene babën shofer vojguri pale /pf/images/graemlins/laugh.gif .

Rastësisht duke kontrollu gjithë ça kishte shqiperia.com !

S6T6N6

Forumium maestatis

Nje here po pija bar, shume bar... dhe tymi i denduar i marihuanes qe po digjej "shkroi" ne qiellin e erret ALBFORUMI.com ... dhe une u regjistrova dhe sot jam ketu me ju /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

:lol:
Perzije icik se do i djegesh dhe ato dy qeliza qe t'kan mbet /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

Normal... jom plak tashti, se pi dot sade o me pifte purtha /pf/images/graemlins/laugh.gif

disku

UNI

Fillimisht postuar nga S6T6N6:
[qb] Normal... jom plak tashti, se pi dot sade o me pifte purtha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca eshte purtha? :confused: :confused:

TeanD

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Unicorn:
[qb]
[qb] Normal... jom plak tashti, se pi dot sade o me pifte purtha /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ca eshte purtha? :confused: :confused: [/qb]
Uni
me mire mos kerko ta dish...
asgje e kendshme

S6T6N6

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Iola:
[qb]
[qb] Nje here po pija bar, shume bar... dhe tymi i denduar i marihuanes qe po digjej "shkroi" ne qiellin e erret ALBFORUMI.com ... dhe une u regjistrova dhe sot jam ketu me ju /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Mos! :lol: :lol: [/qb]
shtttttttt :wink:

TEDI

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] :lol:
Perzije icik se do i djegesh dhe ato dy qeliza qe t'kan mbet /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Llapo PO ti si e Ke Gjet ALbforumin Me ... Sna e THe Fare ...

oliver1

Primus registratum

Forumin per here te pare e kam pare tek www.shqiperia.com dhe pashe qe kishte disa tema me te vertete interesante per tu diskutuar dhe thashe qe te behesha anetar edhe une.

Megjithese jam anetar i ri ne kete forum shpresoj qe te mos kem humbur shume.

Eshte forum fantastik dhe meriton me te vertete vleresimet e mija.

MLK

Primus registratum

une per vete e kam njohur nga CNN /pf/images/graemlins/laugh.gif

epiphany

Primus registratum

une po ndiqja njerin qe ishte fshehur pas nje dere xhami qe ta perdhunoja dhe me thane qe ishte ketu :lol:

ladouce2005

Primus registratum

kur ekzistonte forumi i pare, une isha lexuese e rregullt e diapazonit, por nuk u regjistrova asnjehere...pastaj duke gerrmuar neper site shqiptare, ngeca tek shqiperia.com dhe gjithcka kishte aty dhe vazhdoja te lexoja ne forumin e ri derisa me ne fund me lindi deshira te shkruaj dhe une...
forumin e pare e kam zbuluar rastesisht kur beja nje stazh diku dhe harxhoja kohen ne gjene me interesante dhe te re te shekullit (te pakten ne fillimet e tij) INTERNETIN

S6T6N6

Forumium maestatis

ne fakt une isha anetar i nje forumi tjeter ne te cilin nuk hyja dhe shume pasi kishte shume etnike shqipfoles, dhe te them te drejten nuk me pelqente hic. nje dite te bukur nje shoqja ime me njohu me albforumin /pf/images/graemlins/laugh.gif

acid

Forumium praecox

Nga halli e kam njohur . lool kujtoj me thonin nese do acc ne albnetwork duhet te besh nje kerkese ne forum loool. Por sic dihet cdo shpikje njerezore eshte bere nga nevoja /pf/images/graemlins/wink.gif

GJYSHI

Gjyshi

Une nje dite duke ecur rruges u pengova e sa nuk thyeva hundet dhe kthehem mbrapa qe te shoh se ku u pengova e cte shoh albforumi e thashe po e marr ne shtepi si puna e fshatarit me gjarperin, ec e ec.......ra alarmi qe te cohem per pune :wave:

Mirsa

Primus registratum

rastesisht edhe une..ne oren e mesimit /pf/images/graemlins/smile.gif

ALTIN

Primus registratum

Teme aktuale kjo /pf/images/graemlins/wink.gif sa mbas dore e keni lene /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

ujku81

Primus registratum

Gooooogle search /pf/images/graemlins/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

nga nje forumist, qe me tha: hajde ketu se ka gallata /pf/images/graemlins/laugh.gif

dhe ja...