e konfermoj un :thumbsup: pershendetje zoi :wave: kishe humbur fare /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] asnje se tregon emrin ketu...
nese po e tregoj una... :wink:
<zoi> :wink: [/qb]
Me kujto tendin, jo timin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Djep:
Su@mi,ma ke thene dhe mua po e kam harruar. Ma kujto pak. /pf/images/graemlins/frown.gif
ça mo Orion???/pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: [/qb]
sa shpejt e gjete mer, s'me rast as me lujt :tipsy:Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]
Ouuu, paske bo shoqe Kleodoren andej...? Mos harro te mi bosh te fala. [/qb][qb]
Postuar nga alinos:
Emrin ta dija, te kam gjet i shoqe klase ne Ongli /pf/images/graemlins/wink.gif
[/qb]
vetem kujdes,se ketu ka dy zoi...Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]e konfermoj un :thumbsup: pershendetje zoi :wave: kishe humbur fare /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]Fillimisht postuar nga PLANETARIA:
[qb] asnje se tregon emrin ketu...
nese po e tregoj una... :wink:
<zoi> :wink: [/qb]
Uaaa "Peshkatar" edhe ti, po a nuk te shkoi aspak menja per alinos-en se si mund ta kete emrin?!Fillimisht postuar nga PESHKATARI27:
[qb] Une them Alinosi e ka Anisa[/qb]
Fillimisht postuar nga Djep:
[qb]Me kujto tendin, jo timin /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Fillimisht postuar nga Djep:
Su@mi,ma ke thene dhe mua po e kam harruar. Ma kujto pak. /pf/images/graemlins/frown.gif
ça mo Orion???/pf/images/graemlins/tongue.gif
:kiss: [/qb]![]()
Kam ditelindjen sot, edhe jam vetem fare. Edhe ktu ne forum, asnjeri s'esh kujtu andej nga pershendetjet per mu. Ca ditelindje koti. :cry: [/qb]
Fillimisht postuar nga albavina:
[qb] skam emer :shrug: [/qb]
se di si eshte punaFillimisht postuar nga FloBo:
[qb]s'te pelqen asnji apo si eshte puna
[/qb]