Si e gjykoni opoziten???

u74

Primus registratum
Re: Si e gjykoni opoziten???

Opozita humbi shum pike me xhurulldine e certefikatave , e megjithate shqiptaret prap do votojne me copa letrash .... .
Nano e coi politiken shqiptare ne nje fare leveli po ashtu edhe Berisha ne qeveri e arriti kete nivel me se fundi .
Ndersa prej opozites se sotme kam prit qe te kalojne ne nje nivel tjeter me te avancuar.. edhe pres prap .. ! Megjith zhgenimin e pergatitjes se zgjedhjeve vendore .

MLK

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ketu perseri fajin e ka qeverria e Sali Berishes. Gati nje vit e gjysem PD-ja ne pushtet, asnje opozitar antishqiptar nuk eshte arrestuar. Bullgaria, Polonia... po e shkaterrojne komunizmin vetem ne s'po kemi force. Po nuk u luftuan komunistet, mafiozet, politikane te tipit Edi Rama, patjeter qe Solana do tallet me Shqiperine.

[/ QUOTE ]

Ke komunsit te shkaterroje Sala, e njef ti Salen apo e ke njoft ka televizori /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
Sala ka pas qen sekretar i partise komuniste ne Spitalein e Tiranes ne ka pas punu me çunin e xhajes tim /pf/images/graemlins/laugh.gif
Per patallona te gjona poshte, ne baseta te gjata Sala te iqte ka puna, dmth komunisti me i flakte i spitalit, ça komuniszmi te luftoje Sala /pf/images/graemlins/laugh.gif bo bo gallate ti apo si e ke menien /pf/images/graemlins/lol.gif

Ergler

Primus registratum

Shtrengimi i duarve ishte nje gjest i mire,por une perseri dyshoj ne mafiozllekun e nanos.Mos Nano me kete levizje beri legalizimin e kompanive te tija si shtepite e ceceneve?
Pa per president nuk i dihet se si do te zhvillohen ngjarjet.Ka shume te panjohura ky afrim i papritur midis dy kundershtareve.Shenjat ishin dhene disa kohe me pare, sidomos nga dhelpra Nano.Te presim se cdo dale nga kjo afiar

H

harap

Guest

Ai nuk eshte shterngim duarsh per te miren e vendit eshte shterngim duarsh per tia fut debilit Edi Rama.

ssssssss

Primus registratum

o milki po ti e ke taku personalisht mer apo ke qen ene ti komunist me te?