si do te reagonit nese....

SyriKalter84

Primus registratum
si do te reagonit nese....

Mirembrema,
duke ndenjur ketu tek puna me erdhi nje ide... si do te reagonit nese femija juaj do te dashurohej me femijen e dikujt qe ti ke dashuruar? domethene i bie te besh krushqi mi dike qe ke dashur ne rini. mendoni se nje gje e tille mund te ndodh? si do te reagonit> ? a mendoni si do te rilindte denja per ate person nese e shihnit? apo do te mundoheshit te ndanit femijen tuaj nga femija i personit qe keni dashurar ne rini? dhe a do ti tregonit femijes tuaj per historine qe keni patur me babane apo mamane e personit qe ata dashurojn? keto jane gjera qe mund te ndodhin ne jete sidomos tani qe ne te shumtat e rasteve kur vajzat apo djemt dashurohen nuk perfundojn bashk por kane nostalgji per kohen qe kane kaluar. kur mendoje nje gje te tille duhet te jete shume e dhimbshme per te dyja palet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif

ere

Primus registratum
Re: si do te reagonit nese....

po me duket sikur jam ne nje telenovel une tani..nejse.... si do reagoja?--- do ndihesha shume e habitur ne filllim po pasi te pija 1 gote uj do qetesohesha..
-mendoj se ka pas raste qe ka ndodhur( si tek beautifully) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
-po ti kishin rene floket dhe te kish cuar bark te jesh e sigurt se sdo kisha asnje lloj ndjenje.
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gifNuk do beja asgje per ta ndaluar apo perkeqsuar dashurine e femijes tim
0-)-besoj se do i tregoja per te shkuaren femijes nqs do ishte e rendesishme ne lidhje me vjehrrin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

SyriKalter84

Primus registratum

hahaha e bukur ergjigja dhe une te njejten do te beja, nuk do te ndaloja femijen time te martohej me ate indvid sepse do te perseritej nje gabim i dyte. plus ne ate moshe qe do te isha nuk do ta kisha me mendjen tek ndienjat, por te me shtonte jeten zoti, se kam frike nga vdekjet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

GJYSHI

Gjyshi

Krushke moj po si je...
Kohe pa u pare,hajde te te tregoj shtepine,ky eshte kati i dyte kjo dhoma e cunit kjo banjoja kjo dhoma e gjumit (vendi i ngjarjes) etj etj etj.....

SyriKalter84

Primus registratum

hahahahahahahhahaha gjyshi krushku, ne ate moshe qe je ti nuk duhet te tregohen ndodhite e rines se pastaj ti bie infrakt ne zemer, ngaqe je i moshuar dhe nuk te perballon shume trupi skena dhe ndienja te tilla lol /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

lu_lu

Primus registratum

Komplimente Gjyshit per pergjigjen!
Ne nje situate te tille une do pajtohesha me faktin qe kjo eshte nje tjeter "shaka" e fatit ( se deri ne ate moshe kur te behen femijet e mi per dashuricka do me kene ndodhur dhe te tjera si kjo me siguri )

Si rezultat i kesaje do perpiqesha te isha e lumtur per zgjedhjen e femijes tim, kurse historine me krushkun do e quaja si te arkivuar.
Nuk do i thoja femijes tim per nje histori te tille sepse gjerat e te se kaluares eshte mire te mos i ngacmosh por nese ai do kishte ndonje te dhene ose dicka per te cilen do me pyese, nuk do hezitoja ti pergjigjesha.

LUANESHA

Primus registratum

po pse sdo i tregojsh femise kshu ti?ca frike ke per fmin apo per vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_liar.gif...po kur ta marre vesh fmia nga te tjeret ca te ngelet ty si prind /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif.me dasht diken nuk po ban krim qe mos ta marri vesh kush /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif edhe pse asht baba i i te dashures se djalit tend ,per gjera me te rendesishme duhet me u prokupu,jo per keto ...un do i tregojsha pa pik problemi,dhe po ta shikojsh ate personin qe un kam dasht dikur, ne jeten time nuk do ndryshonte asgje,dhe jo e jo ne jeten e femise tim . ky eshte mendimi im /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

Ad

Nev

Ju beni nje list kalamaqeve me emrat e dashnoreve ti mesojn permendesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif dhe s'behen drama te tilla heheh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Cleopatra

Forumium praecox

Well ca sben vaki.
Ju qe keni hapur temen,kur e keni shtruar e keni shtruar disi ne nostalgji...Nese nuk je me ate person do te thote qe dicka nuk ka shkuar pra "e stato bello fin che e durato".
Hmm per femijen njeriu kaperdin me shume se kete gje.Por perseri se shoh gabim.
hah thjesht do thoja qe ka pas gusto goca /djali sic ka pas mami i tyre...
grin.gif
e do shpresoja qe te ishte the right person per to.Besoj se cdo prind shpreson ate gje per fmin e vet.

Harris

Forumium praecox

Po mir mi goc, po ne qoftese nuk ka funksionuar mes ketyre dyve pse duhet te funksionoj mes femive?

Hmmm, mendoj qe ne dashuri, at poseduesen e cila nuk ka brenda shprehjen: "e stato bello fin che e durato".
por qe per shkaqe qe jan te panjohura ne ket forum me shume antar
wink.gif
po themi nuk kan arritur te ndertojne nje jete bashk, ather mund te quhet qe: " Zoti vonon po nuk harron", diqka e till.

ehhh punt e perendis mi lal, punt e tia
smile.gif