Si dhe ku do t'i kaloni festat e nentorit?

Nadia81

Primus registratum
Si dhe ku do t'i kaloni festat e nentorit?

Kerkova neper internet per info mbi aktivitetet e ndryshme qe zhvillohen nga komunitetet shqiptare neper bote rreth ketyre festave, po nuk gjeta shume gjera.E vetmja faqe qe kishte info me te sakte ishte fajtori, por dhe aty vetem per Italine.
Nese dini te zhvillohet ndonje darke/party ne qytetin ku jeni nga komuniteti shqiptar,thoni vendin,pagesen,cfare perfshihet,cilet kengetare apo humoriste apo te personazhe te tjere te njohur mund te jene dhe ndonje nr tel po pati mundesi.Shume faleminderit.
Une kam degjuar per nje spektakel qe organizohet ne Yonkers,New York, te dielen ne date 28,ne oren 6 p.m. Pagesa $25,dhe me duket se nuk perfshin asgje pervec hyrjes.
Te ftuar:parodistet e Vlores,Frederik Ndoci, Pellumb Kulla.Per fat te keq nuk do ndonje nr tel.Kush di eshte i ftuar ta postoje.

Florus

Forumium maestatis
Re: Si dhe ku do t'i kaloni festat e nentorit?

Ne itali vjen Sinani :cool: /pf/images/graemlins/laugh.gif kush eshte i interesu per info ka MP.

Shqiptarja

Primus registratum

Une me gjase ne Tirane, por se ku me saktesisht akoma nuk e dij. Kur te vije atje, do e shoh kete! /pf/images/graemlins/wink.gif

Enion

Primus registratum

Shoqata e shqiptareve ku jam une do e beje ne nje lokal ku ka dhe skene dhe do organizojme shume gjera mgjth se une nuk do jem. Me date 27 nisem per ne belgjike dhe pastaj ne france.

RAUL

Primus registratum

un do ti kaloj ne pune.. /pf/images/graemlins/frown.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Do te ishte i mireseardhur nje rekomandim nga ana e Tiranasve se ku mundet me se miri te kalohen festat e nentorit ne Tirane, ne cilin vend, lokal!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Si u kalokan festat e nentorit ma mire ne Tiron e? Festat e nentorit kalohen me mire ne Vlore ke sheshi flamurit!
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Une e kom i cik ters me thone te drejten, se nuk festohet clirimi i Shqipris nga gjermoni, ne Gjermani /pf/images/graemlins/laugh.gif

Salo, ke naji plan ti ket w-e e lal? Hajde po deshe ta festojm bashk Pushtim qe i kemi bere Gjermanis. Qe ti kishim pas gjyshat gjall do ishin krenar per ne se ja kena mor hakun! /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shqiptarja:
[qb] Do te ishte i mireseardhur nje rekomandim nga ana e Tiranasve se ku mundet me se miri te kalohen festat e nentorit ne Tirane, ne cilin vend, lokal!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Kjo kerkese me larte eshte serioze LR!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

Sa per Vloren, do vij kah Vera kismet!!!!! /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

Kjo kerkese me larte eshte serioze LR!!!!

Vallai ne una serjozisht shkruva! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shqiptarja

Primus registratum

/pf/images/graemlins/frown.gif

Ta tregoj qejfin une ty kur t'vi n'Tiron !!! hajt, hajt!!!! :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif