Si dashuroni?

D-J

Forumium maestatis
Re: Si dashuroni?

Fillimisht postuar nga Mandi_tjeter:
[qb]
Fillimisht postuar nga Rapper_123:
[qb] I Just give her a real f*cking. nothing else! [/qb]
Maybe she gives the same to you por une po pyesja per dashurine. Po nuk e pate provuar me mire mos na thuaj gje [/qb]
Respect bruv Rapper! Big it up :thumbsup: !

Mando po dhe ai per dashurine po fliste :cool:

Belinea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[
Beli vetes tate i thua apo ndonji ngaterrese e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/QB]
Po vetes ja them se naiher ja fut kot ajo ( vetja ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si dashuron ti lal ?jo per noigje e mos me keqkuptosh, thjesht jam kurjoze /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

migena

Primus registratum

Si dashuroni ishte pyetja? Dhe pergjigja ime eshte me gjithe zemer dashuroj.

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
[
Beli vetes tate i thua apo ndonji ngaterrese e vogel /pf/images/graemlins/tongue.gif . [/qb]
Po vetes ja them se naiher ja fut kot ajo ( vetja ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si dashuron ti lal ?jo per noigje e mos me keqkuptosh, thjesht jam kurjoze /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif [/QB]
Une dashuroj ashtu alla shqiptarçe,nuk e di po dashuria ndonjihere me duket si loja kala-dibrançe.

Florus

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb]
[
[/qb]
[/qb]
Une dashuroj ashtu alla shqiptarçe,nuk e di po dashuria ndonjihere me duket si loja kala-dibrançe. [/QB]
dmth si te duket?
1. e forte, e qendrueshme
2. apo thjesht rremuje dhe konfuzion (si puna lojes) :confused:

loaded

Primus registratum

Dashuria eshte jetimi ne te njejtin moment te nje eksitimi te embel,nj shqetesimi te kendshem dhe nje ndjenje shlodhjeje absolute.

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Topce:
[QB] MËDYSHJE

Nëse në dashuri do të bie
Vërtet ,
....

ej me te vertete qe qenka shume e bukur ...komplimente edhe per vjedhjen ia vlente besoj ..une do te mundohem ta mesoj permendesh...por ne fakt kjo vjen mbas vjershes kristal qe me pelqen pak me shume se kjo po gjithsesi edhe vend i dyte nuk eshte keq:)))))
urime jo per gje po me pelqejne poezite!! prandaj.)=

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] dashuroj pa mend [/qb]
e di qe e ke thene pergjigje shume te bukur.....
jo per gje po edhe une mendoj se keshtu dashurojne te gjithe se po ta dinin pse dashuronin nuk do te dashuronin ...dhe desha edhe te shtoj nje aforizem: dashuria eshte dobesia me fisnike e trurit
....
complimente per pergjigjen!!!1

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Vogelushja*:
[qb] Si dashurojne burrat?
Jo per gje se ne grate se dime.... /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb][/QUOT

desha vetem ti bashkangjitesha pyetjes tende..edhe une djal jam po nuk di si dashurokemi ne ndryshe nga femrat.. .)

/pf/images/graemlins/smile.gif )

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Kristina:
[qb] E rendesishme eshte njeriu te dashuroje pa u bere rob i dashuris ! [/qb]
njef ndonje qe nuk eshte bere rob i saj ...apo e thua keshtu si te erdhi..? /pf/images/graemlins/smile.gif

disku

UNI

Te dasurosh pa rene rob i dashurise?????

Amon me thoni kush osht kaq i zoti ose e zonja se po shkoj ti kerkoj nji autograf.. :eek: :eek:

Princi i Bardhe

Primus registratum

Fillimisht postuar nga dolce_vita:
[qb] ....une dashuroj me dashurine ne boten e te dashuruarve........ [/qb]
desha vetem te thoja edhe dicka vete duke qene me ty: eshte duke ecur ne erresire ai qe nuk eshte prekur asnjehere nga dashuria .kete e ka thnje nje shkrimtar qe me pelqen shume prandaj e thashe..

Florus

Forumium maestatis

[qb]
Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb]
[qb] ....une dashuroj me dashurine ne boten e te dashuruarve........ [/qb]
:wub: :wub: [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
jo hic me pelqeu shprehja megjithese se di nqs ti dashuron me te vertete ashtu /pf/images/graemlins/wink.gif :kiss:

anabella

Primus registratum

Kur dashuroj, e bej sepse dua te ndihem e dashur dhe te me duan.Dashuria nuk eshte as mjet e as qellim. Eshte nevoja humane per ta lene veten paksa ne kundrim , ne harrese, dhe ne gjithcka te ngrohte dhe shpirterore...atehere kur ndihesh i vetem, i braktisur, i zbrazur.