Shume gjera nuk ti kam thene kurre.

gangsterja

Primus registratum
Te gjitheve na ndodh qe dikujt duam ti themi shume gjera,por kurre nuk e arrijme kete gje.Si mendoni ju,pse ndodh kjo?Mos ndoshta kemi frike nga reagimi i tjetrit?Apo kemi frike te shprehim ate cfare ndjejme se ndoshta ne kete rast behemi shume trasparente?Mos ndoshta eshte me mire keshtu,te mos ia thuash dikujt te gjitha????????????

Narkomane

Valoris scriptorum
Kemi frik se mos at person qe ne e duam....apo qe e ndjejm shum nuk do ta kemi me afer dhe mund ta humbasim ndaj ndonjeher na pelqen qe ti mbajm ne zemer ate cka ndjejm

Thamina

Papirus rex
Jam njeri qe spara le gje pa thene,nese e mendoj a e ndjej.

Por e vetmja gje qe do vazhdoja te them do ishte:God bless.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Jo te gjitha i themi faktikisht...jo rrall na ndodh te mbajm gjera pa thene dhe pse shpesh ato te pathenat mund te ndeertojn raporte te paimagjinuara !!

joetisti_

Locus omnem
s'eshte as kohe per t'i thene te tera, plus qe pas njefare kohe i ndryshon ato qe do te thuash dhe eshte me mire qe s'i the.

mendoj se t'i thuash te gjitha eshte puneprishese. Sado qe te gjithe mundohemi t'i themi te gjitha...

Une dua t'i them te gjitha.

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Asnjehere nuk kam pasur frikë për ti thënë gjërat që ndjej fort me zemer , nuk do doja të vuaja nga pendimi se përse nuk e bëra , edhe
pse refuzimi na qenkërka
me e dhimbshme se vete dhembja! Me mirë të flasesh se sa të mbetesh e trazuar në shpirt!

joetisti_

Locus omnem
cdo gje do kohen e vet. E thene ne kohen e gabuar dicka, te prish gjithe punen. Kur thone: mos u shpejto ta lash borxhin se e lan dy here, une mendoj se e njejta gje vlen edhe per borxhin me fjale.

Thamina

Papirus rex
Asnjehere nuk kam pasur frikë për ti thënë gjërat që ndjej fort me zemer , nuk do doja të vuaja nga pendimi se përse nuk e bëra , edhe
pse refuzimi na qenkërka
me e dhimbshme se vete dhembja! Me mirë të flasesh se sa të mbetesh e trazuar në shpirt!
Me se e sakte.

katsune

cherry blossom
fjalet nuk jane gjithcka, shume gjera mund te shprehen edhe pa fjale... pervec asaj qe ne ndjejme apo mendojme, eshte edhe e rendesishme te kuptosh sa eshte gati personi nga ana tjeter qe te perballoje apo ndjeje ate qe kemi per t'i shprehur...cdo gje kerkon kohen e vet.