shume faleminderit qe keni ndaj meje SiEnCe per acc JAM SiEnCe

ssssssss

Primus registratum
shume faleminderit qe keni ndaj meje SiEnCe per acc JAM SiEnCe

o njerez a keni naj pergjigje per mua mer per punen e acc tpakten naj pergjigje amoni mer se un me ket emer jam SiEnCe
:-D

the-skull

Primus registratum
Re: shume faleminderit qe keni ndaj meje SiEnCe per acc JAM SiEnCe

Do e marresh ja per dy minuta ke acc mos e vrit menjen.

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: shume faleminderit qe keni ndaj meje SiEnCe per acc JAM SiEnCe

o sience se e gjeta te myll ate temen qe te kishte ofendu aop, edhe ma boj hallall por une do te te pergjigjem ketu.
po ta them sa me shkurt.
e ke fajin vet sepse e pyete edhe tu pergjigj nuk e di ti per cfare i vazhdon ato:- pffff ca aopash koti etj.
ore ti shok ta dish mire ti e cdokush, aop qe i di te gjitha komandat mban mainin gjall njekohesisht te japi edhe ndihme ne te njejten kohe flet edhe ne pvt e ku ta di une cfare tjeter duhet te beje, NUK KA......!!!

ta dish qe ke serveri jone jan te ndara detyrat dikush eshte aop se rrin ne main, dikush qe jep ndihme , dikush qe din komandat , dikush qe i respekton njerezit ne pvt e dikush qe rrin shume ore online.
e ti sience nq se mendon qe i bo te gjitha keto gjonat hec se ta jap une pass tim ne vend. (nuk po them qe ti nuk e meriton por nuk duhet te thuash qe je me i mire e aopat)

nejse kam edhe 1 lajmerim te vogel per te bere. te gjith ata qe duan komanda nga mua le te hyne ke google se aty ka plot /pf/images/graemlins/laugh.gif mu per vete sme ka bo njeri aop prej komandave por per ceshtje te tjera.
edhe burrash kur me vine e me provokojn na ihere jo dua te bashkoj dhomat dua te bllokoj notice dua te hap i server te ri etj une i jap nr e tel e te vije te me takoje se ja jap personalisht komandat. edhe le te me nxjeri ne forum pastaj /pf/images/graemlins/wink.gif
jeni te respektum edhe sience edhe tool por mu ajo me logelushen mu duk provokim, por ju prap cuna te mire jeni edhe meritoni acc vetem se nuk duhet te rrini neper dhoma. nejse te respektum deri ne detaj jeni. shnet e pare edhe pim na i kafe se jena ne tiron te gjith /pf/images/graemlins/wink.gif

andydark

Primus registratum
Re: shume faleminderit qe keni ndaj meje SiEnCe pe

Me gjith respektin qe kam per ty dy cufo me behet qefi per ty se ke fol vertet shum mire jo sepse jam dikush qe te qortoj ty po vertet e gjykoj si e folur e matur me behet qefi vertet per ty dhe sa per ty sience nese ti do e marresh aop lerja ne dore atyre qe e kane dhe nese nuk do e marresh vazhdo si gjith te tjeret qe kane kerkuar dhe skane marre ne kete rast si puna ime si te ma japin si mos te ma japin per mua eshte e njejta vertet dua vetem te mos prish qef me njeri dh te shkojme te gjithe sa me mire /pf/images/graemlins/smile.gif. Hajde shnet sex ene pare all bofshi qejf. /pf/images/graemlins/wink.gif

ssssssss

Primus registratum

o cufo po ta them ty dhe kujtdo.e pranoj qe ajo e kam bere per provokim por pse dot thoni ju???e bera sepse pash /ns info logelushja_toronto u habita sepse kishte rreth nje muaj qe ajo kishte regj nickun.dhe thash wow kaq shpejt i msoi kto kjo???dhe thash po e pyes.sepse doja qe tju mbushja mendjen stafit qe merret me acc.qe ka aopa qe svlejne.un nickun e kam regj qe ne maj.po nqs bohet komanda me del nentor pas nje gafe qe bera drop dhe doja ti beja drop nji nicku qe kam ne group.dhe mua sinqerisht me vjen inat qe kan acc njerez qe sapo kan hyre ne chat dhe jo mo ne qe kemi shume.un per vete u bera qe e perdor chatin 1 vit e gjys.si thua ti.???a eshte per te ardh inat.:(

cufi_bardhit

Primus registratum

sience une e kam thene ti e merito acc por jo me provokime edhe jo me paragjykime.
une e di sh mire pse eshte bo aop ajo edhe them qe e meriton eshte nje arsye qe nuk mund ta shkruaj ketu me pyt ne chat se ta them une.
ti vetem ket gjo bej mos rri neper dhoma, edhe te vje surprize aop qe as vet mos e maresh vesh.
mu keshtu me ka ndodh as 1 muaj nuk kam nejt ne chat edhe me erdhi surprize kam hy ne chat edhe me nxjer vampiri thot e gezofsh hy une spo merja vesh gjo se po me bezdisnin ne msn, pastaj me nxjerin prap thash ca kan keta edhe hyra ke ndihme, kur shof une kisha acc aty. pastaj hy ke shqiperia hapa mire syte kisha edhe aty acc.
ore qoft ti qoft Tool qoft Joker qoft Shpirtooo Qoft dragon, profesori qorr , giulia keni shum kohe ne chat edhe eshte per tu ardh inot qe nuk keni acc, se une juve u pys per komanda, por ju boni i gabim qe vetem nick keni ke dhoma #shqiperia sepse jeni sopa neper dhomat e tjera.
prandaj une ketpo them lejini dhomat e tjera edhe shifni #shqiperia. ka edhe te tjere qe meritojn aop aty sic eshte xhimi thug- life etj por me sa kam pa nuk u intereson shume.
nejse pune per ta.
per mu kalofshi mire u bofshi aop sa me shpejt edhe sa me shume pare dashuri (jo seks pa dashuri se te bo dem ) e plot gjona te mira.
kiiiiiiiiissssss for all