shtatzene per te shpetuar dashurine!

S6T6N6

Forumium maestatis
shtatzene per te shpetuar dashurine!

tek pija nje kafe me nje mikeshe te rrethit te ngushte me pohoi se kishte mbetur shtatzene me te dashurin e saj qe e kishte prejt 6 vitesh dhe qe mund te quhen dhe te fejuar pasi familjet jane ne dijeni. nder te tjera ajo me tha se kish mbetur shtatzene qellimshem dhe te dashurit ja kish thene pak me vone lajmin por sikur kish ndodhur rastesisht. Arsyeja qe shtyu vajzen te bente veprimin ishte se i dashuri i saj ne periudhen e fundit kishte filluar te ftohte raportin dashuror.

si mendoni lexues, sa e drejte dhe sa efikase eshte kjo menyre veprimi?

diskutim te mbare!

PS Pink! te dua ne linje te pare te bisedes /pf/images/graemlins/laugh.gif

cufi_bardhit

Primus registratum
Re: shtatzene per te shpetuar dashurine!

Ajo kerkon te sheroje plagen e plumbit duke futur dinamit ne trup /pf/images/graemlins/laugh.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

nuk eshte teme per terrorizmin islamik kjo or cuf /pf/images/graemlins/tonguee.gif

cufi_bardhit

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif)
u po kjo teme eshte per terrorizem ateistash. qe bejne femije vetem per nje kaprico te momentit. pastaj i iken burri edhe abortojne 1 jave para se te lind femija /pf/images/graemlins/smile.gif

FIXHI USA

Primus registratum

gabim shum i madh i saj /pf/images/graemlins/smash.gif femija nqse nuk vjen aksidentalisht duhet te vi ne consesur dhe deshire te te dy partnereve... /pf/images/graemlins/shrug.gif por nqse ajo eshte ok ta rrisi bebin vetem neqse ky miku iken atehere prap eshte ok ... por ti besh dikujt shantazh me kete gje eshte gabimi me i madh /pf/images/graemlins/smash.gif

S6T6N6

Forumium maestatis

wait wait! asaj nuk i ishte prishur raporti, mos u keqkupto, thjeshte ishte ftohur pak! dhe planet per te ardhmen i kishin bere keshtu qe...

I love new york

Primus registratum

varet cdo te thote qe mardhenia "ishte ftohur pak" /pf/images/graemlins/shrug.gif
nqs ata duen por jane duke kaluar ndonje "faze" ne dashurine e tyre, atehere femija shpesh here i permirson gjerat (gjithmone varet nga kushtet ne te cilat ata te dy ndodhen shpirterisht dhe menderisht).
ne rast te kundert, femija vertet eshte nje gezim i madh qe kur vjen ne jete "kamuflon" disa probleme thelbesore te ciftit per arsye se vemendja dhe koha shkeputen nga cifti ekskluzivizsht, mgjth nuk eshte garanci qe mardhenia "do shpetoje". Again, varet ne c'gjendje eshte mardhenia dhe sa "willing" jane partneret t'a permirsojne apo mbarojne ate.
Kam njohur raste konkrete, njerez qe i njihja me vite te tera dhe qe ardhja e nje femije ja shtyu "procesin e perfundimit te mardhenies" por 1 vit me vone ajo qe pritej per te ndodhur ndodhi gjithsesi.
nuk ka garanci ne asgje.
sometimes we should be able to let go /pf/images/graemlins/shrug.gif

Pastaj Satana mos harro se titulli i temes eshte "shtatzane per te shpetuar mardhenien" dhe ne baze te titullit kur mardhenia ka marr fund nuk ka femije t'a shpetojne, mund t'a vonoje serish por shpetoje.. nuk e di /pf/images/graemlins/idea.gif
ka edhe njerez qe rrine ne mardhenie "te prishura" per shkak te femijes dhe bejne nje deal me veten dhe fatin e tyre. Edhe kjo eshte nje lloj zgjedhje personale.
Ndaj rastet jane komplekse, asnjehere nuk dilet me shpate ne dore, PRO ose KUNDRA dickaje.

Blendi

Primus registratum

Ndoshta mikesha jote duhet te kete pak me shume stimë per veten e saj. Ne rast se i dashuri "ishte ftohur pak" kjo ndoshta do kishte bere mire te bente nje hap mbrapa dhe te analizonte lidhjen e saj dhe ardhmerine e kesaj lidhjeje.
Duket sikur ka frike se po te ndahen (largqofte /pf/images/graemlins/smile.gif ) nuk e merr njeri tjeter, dhe detyrohet keshtu te shtjere ne kurth mikun e saj me te mire

Nuk me duket aspak e drejte qe te veproje ne ate menyre. Mendoj se te besh dashuri kasten per te bere nje femije duhet te jete bukur, ajo ia privoi te dashurit te vet kete shanc.

Sirena

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />

Nuk me duket aspak e drejte qe te veproje ne ate menyre. Mendoj se te besh dashuri kasten per te bere nje femije duhet te jete bukur, ajo ia privoi te dashurit te vet kete shanc.

[/ QUOTE ]
Me beri shume pershtypje kjo...esprime tante cose belle /pf/images/graemlins/smile.gif
Por jam dakort edhe me Helenken kur thote qe duhet pare ne cfare stadi ishte lidhja e tyre,nqs ftohtesia ishte dicka e momentit dhe e rekuperueshme,nqs ne te ardhmen e tyre te afert e kishin planifikuar pasjen e nje femije,intensitetin dhe entuziazmin qe mund te kene pasur ne shprehjen e kesaj deshire,pra nuk mund te ndahen me thike...packa se nuk jam dakort me menyren qe ka zgjedhur per ta mbajtur prane te dashurin.Nqs edhe e thene qe ai te largohet,heret a vone do ta beje mgjs do jete ne mes nje femije dhe kjo do ishte vertet e dhimbshme.

Princesha

Primus registratum

Si ka mundesi qe te gjithe ti thone ne kafe keto bisedat intime ty? /pf/images/graemlins/devil.gif

true confidental

Forumium maestatis

Boh, cfare titulli tragjik, tendenc per te dramatizu situaten ....pas 6 vjetesh maredhenie asaj i paska ardh ora biologjike per te bo femije ose ka qen e sigurt se i dashuri i saj do behej baba shembull /pf/images/graemlins/smile.gif

Pyetje ....Si ka reaguar ai cuni kur e ka vesh vesh ...se nese ai ka qen i lumtur dhe okey me ket aksidentin e rastesishem ( qe pa pas edhe nje genjeshter brenda) sia vlejme ne te tjeret te vazhdojme sallaten ktu /pf/images/graemlins/laugh.gif
P.S Kam pershtypjen se ardhja e nje femije ashtu sic mund permiresoje nje raport, mund edhe ta stresoje akoma me teper nese palet nuk jane gati per te perballuar ndryshimet ne stilin e jetes dhe jo vetem ne stilin e jetes /pf/images/graemlins/smile.gif

Lol, ket temen nuk e mar dot seriozisht , po e lej ktu

S6T6N6

Forumium maestatis

Si ka mundesi qe te gjithe ti thone ne kafe keto bisedat intime ty? /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

sepse njisin muhabetet me mu /pf/images/graemlins/cool.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

hahahahhahahahhahahahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif
satana te kisha qene online, sigurisht qe do isha ne linjen e pare, ti e di qe un temat e tua i kam shum per zemer /pf/images/graemlins/laugh.gif

sa per temen...
seicili ben çte doje, un personalisht jam krejt kunder ketyre gjerave, dashuria po u ftof u ftof, keshtu qe nje femije nuk do ta ndezi prap zjarrin, thjesht do ta "detyroj te ndizet me zore"
per ate çunin nuk mendoj se eshte e drejte nje gje e tille, dmth qe te ndihet i detyruar te qendroj me ate gocen,
mendoj se nuk eshte korrekte ti besh tjetrit nje femij pas kraheve, jo vetem pa i marre mendimin por biles per ta shtyre te afrohet, ta detyroj ne nje fare menyre te angazhohet.

jam e mendimit qe nje femije ose duhet bere me deshire dhe per dashuri, ose me mire mos behet fare se nuk ja vlen te behet per te tilla arsyje ...

tani seicili ben çte doje dhe si ta ndjej

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

"L'appetit vient en mangeant."

[/ QUOTE ]

Po te ishte e vertete ne kete rast kjo shprehja jote i bie qe çdo dy vjet nje femer me aktivitet seksual normal te bente nje femije. E merr me mend se sa femije do kishte nje çift? /pf/images/graemlins/smile.gif

Sa per temen jam ne medyshje ndonjehere femija i lidh dy persona, ndonjehere jo,... edhe kur i lidh ndoshta zgjat kjo lidhje, ndoshta pas disa vitesh deshton. Mikesha jote nuk eshte as e para as e fundit. Une njoh te tjera qe e bejne femijen ne kurriz te te dashurit vetem per te pasur nje femije dhe jani gati ta rrisin vetem, nuk i intereson shume babai ne fjale, kjo duhet te ndodhe - them une kur instikti i nenes eshte shume i zhvilluar te keto femra dhe nuk e kuptojne dot jeten pa nje femije. Ndoshta kane te drejte. Ah po, quhet edhe EGOIZEM. Mua me pelqen egoizmi /pf/images/graemlins/laugh.gif

rO_k

Primus registratum

eee, qellimisht(dhe i tha atij rastesisht) apo gabimisht me nje tjeter

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jam kurjoze te di cdo shpiki ndonje gje tjeter pas 6 vitesh kjo shoqja jote Satana..

S

Scorpion

Guest

Une kam degjuar per te tilla raste qe ndodhin ketu tek ne ne Shqiperi, dhe s'me vjen fort cudi.

Femra njihet per natyre djallezore, dhe kur e kerkon nje gje e do ta arrije e kerkon me ngulm e derisa ta marre.

Perderisa femra do qe te jete gjithmone ne qender te vemendjes dhe do qe te meshkujt ta joshin dhe te jete e paarritshme, kur kupton se mashkulli nuk e do me pas e vuan shume dhe c'nuk do beje per te fituar ate qe do. Por veprime te tilla, si shtatzani e padesheriuar dhe pa njoftuar partnerin jane shume te uleta nga ana e nje femre. Gjithsesi ka dhe plot femra te mira e te mrekullueshme dhe plot meshkuj budallenj e karagjoz.

Nuk po pergjithesoj asnje femer e as po i ve pikat per ceshtjen, por di qe do gumezhini si bletet pas postimit tim, se e gjeni nje gje qe te me citoni e kapeni.