Shshttt...

epremte

Primus registratum
Re: Shshttt...

O gjyshe, po syte, pse i ke aq te medhenj ti??

syte e ty te thithin brenda, nuk te pasqyrojne. nuk dua te perfundoj pastaj ne ate labirintin e koklavitur te kokes se artistit.. me del minotauri pastaj dhe me ha (o maaaa sa frike), toooooo much per mua.

Erind

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Jeta.:
[qb] O gjyshe, po syte, pse i ke aq te medhenj ti??

syte e ty te thithin brenda, nuk te pasqyrojne. nuk dua te perfundoj pastaj ne ate labirintin e koklavitur te kokes se artistit.. me del minotauri pastaj dhe me ha (o maaaa sa frike), toooooo much per mua. [/qb]
Nga keto perallat :book: te tregonin kur ke qene e vogel?!

bebi

Primus registratum

syte e ty te thithin brenda, nuk te pasqyrojne. nuk dua te perfundoj pastaj ne ate labirintin e koklavitur te kokes se artistit.. me del minotauri pastaj dhe me ha (o maaaa sa frike), toooooo much per mua. [/qb]
po ti n'daç shifu n'sy t'mij, n'daç mos u shif, do t'kollofis. /pf/images/graemlins/laugh.gif

-------------------
shshshttt, punet e mira bahen me shshshtttt :wub:

epremte

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ErSI:
[qb]

Nga keto perallat :book: te tregonin kur ke qene e vogel?! [/qb]
keto mi tregojne tashi.
po nuk e sheh qe s jane peralla?? Blue*, ashtu si shshshhht e shhshht do te me haje (ne kushte laboratorike :tipsy: )

Guest

Shhtttttttttt,sonte mos fol...
Gjithcka,le te duket e heshtur...
Dhe nese te prek, me gishtin tregues buzet,kete..vetem per te treguar,qe sonte duhet heshtur..
Shpesh,eshte heshtja ajo,qe flet me shume,se qindra fjale..
Te kemi folur valle,me shume se sonte??
Jo..
Sonte,kemi heshtur...
Shhhhhhhhht....eshte nate!!!! /pf/images/graemlins/wink.gif

avisse.jpg

Guest

.....rendesi ka,qe te degjova.. /pf/images/graemlins/wink.gif

ados

Primus registratum

uuuuu....... si gjithmone fantazia, erotike dhe magjepse!!
..hmmmm zgjohu fantazi,listen to the wind..!!

alinos

Forumium maestatis

shshshttt
endrrat jane te qeta sonte, jane te buta, jane te ngrohta. Mollzat e gishtave te prekin lehte rrudhat e fytyres dhe ndersa pyes nese te bezdis perkedhelja ime, ti buzeqesh, thua qe te pelqen dhe hesht. Gishtat e mi jane te gjithepushtetshem, ato flasin me mire se mijera fjale. Syte e tu me ndjekin, une ndjek gishtat, dhe gishtat ndjekin rrudhat. Ato duken te kenaqura, e gjithe lekura jote duket e kenaqur, dhe imja duket se qesh nen mrekulline e prekjes.
shshshttt mos me thuaj asgje, vetem me puth ashtu si gishtat kudo ne fytyre, ne trup, ne shpirt.
shshshttt, vetem me puth. Boll fole, tashme fjalet jane shume te varfra per te shprehur ate qe ndjej, ate qe ndjen, ate qe ndjejme.
shshshttt, mos e prish magjine. Leri trupat te flasin, lere heshtjen te kumboje, leri shpirtrat te trazohen. Neser do flasim, ose ndoshta jo, por sot, vetem sot mos fol...

Guest

Fillimisht postuar nga ados:
[qb] uuuuu....... si gjithmone fantazia, erotike dhe magjepse!!
..hmmmm zgjohu fantazi,listen to the wind..!! [/qb]
Fanta* buzeqesh,ndersa lexon keto fjale...

* * *
Nuk kam si te zgjohem,nese ende s´kam fjetur..
Nuk kam si te zgjohem,nese kudo,eshte qetesi..
Shhhhhhhhhhhht...
Qetesi,mos fol..

Eshte,rradha ime..

Sonte,s´jam une ajo qe duhet te heshte..
Jam aty,ku bie nate vec per mua..
Jam aty,ku tingellon muzike e heshtur..
Jam.......
Shhhhhhhht..

Eshte,rradha ime..

Dua te njoh,magjine e cdo nate..

Shhhhhhhhhht..

Eshte,rradha ime...

fondamou.gif