Shqiptaret ne Itali

notorious

Primus registratum
Re: Shqiptaret ne Itali

Yllka... te keqija dhe me prezenc te shpifur...

tola... ti mer numrin e tel. te ambasades dhe per gjithçka telefonoi, dhe mbaron pune me poste

jan bo i dor qelbesirash qe per 50 euro qe i marin vet te mbarojn pune pe poste.

VoGeLuShI

Primus registratum

noto un 1 her kam qen dhe mbarova pun shpejt dhe pa problem, na priten mire, na bene edhe kafe turke /pf/images/graemlins/laugh.gif (mgjthse nuk morrem vesh kush ish roja, kush ish konsulli a ambasadori etj etj, ishte lemsh por ishin sh te sjellshem /pf/images/graemlins/laugh.gifishin sh shqiptare /pf/images/graemlins/laugh.gif)

asistuam edhe ne nje skene te tille, po prisnim te shkonte ora 9 e 30 (me duket se ne ate ore hapet ambasada per pritje te hallexhinjve /pf/images/graemlins/laugh.gif) ne fillim nuk po e gjenim ambasaden sepse ne ate rruge jane pothuajse shumica e ambasadave (pervec atyre te BE kuptohet /pf/images/graemlins/pickellonja.gif) kur sesi me zejne syte ca cuna /pf/images/graemlins/devil.gif tek te 30-at qe vdiqen duke puthur nje pllake mermeri ne nje mur /pf/images/graemlins/laugh.gif...lere thash atje eshte ambasada /pf/images/graemlins/goofy.gif...dhe ajo ishte me te vertete /pf/images/graemlins/laugh.gifshkoi ora fiks dhe del nje burre i moshuar hap deren kur pas 3 sec vjen nje cun tek te 40-at me nje makine super /pf/images/graemlins/lol.gif u mundua i shkreti 5 min te mbyllte deren por aha /pf/images/graemlins/lol.gif kur ja pret ky tjetri "ore ..... (emri qe fatkeqsisht nuk me kujtohet) hiq kasetofonin dhe lere hapur" /pf/images/graemlins/lol.gif o zot sa kam qeshur

u kenaqa sh ate dite /pf/images/graemlins/laugh.gif

tola77

Primus registratum

jo ishte grua dhe maloke bile,prandaj me beri 2 fish pershtypie

Timi

Valoris scriptorum

Pershendetje pleq, plaka, burra, gra e femij. Edhe un ndodhem ne itali (Udine) nga 11 vjet o mos me shum. Kam patur disa her nevoj o per ambasaden o per konsullaten shqiptare ne itali. Edhe un si ju kam hasur keto probleme me komunikimin midis funksionarve te ketyre vendeve. Nuk arrij sinqerisht te kuptoj kte sjellje. Shum her mendoj: kur sna duan shqiptaret e tone cfar shpresojme per te huajt? Un personalisht nuk mund te qahem per Italin sepse gjindem pothuajse mir, edhe sepse se kam zakone te beshtyj ne pjaten ku haj. E verte ajo me siper qe thonte qe jemi shum ne itali. Sic duket se kan lexuar kete teme o sic duket nuk lexojne kete teme. Ne nje pergjigje bera lemsh 10 gjera /pf/images/graemlins/smile.gif Kjo verteton qe jam gjithmon i njejti /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ju uroj gjith te mirat e befshi qef....

nela_kristi

Primus registratum

hei
di gje ndonjeri se si mund ta gjej nje nr telefoni nje personi qe dikush njeh.dmth ka site ne internet per ta gjetur nr nqs di emrin dhe mbiemrin e dikujt...
thnx...
:)

Timi

Valoris scriptorum

Hi Mo Angelo si gjithmon. Maggioranza zihet me Prodin, Berlusca dice le sue cagate come sempre me nje fjal vetem la cronaca fa notizie. Shnet e pare se femra ste uroj ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

po vladimirin (luxurian) si e kam aman??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

e ke lexuar librin e fundit te vladit "chi ha paura della muccassassina"???

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Angelo mos te ngelet hatri po se di si eshte ai se frekunentoj kohet e funditt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Jo librin e tij por me kan thene qe eshte nje njeri inteligjent e shum ironik.

VoGeLuShI

Primus registratum

ka nje kulture te pa fund...une e njoh personalisht (dmth e kam rastisur disa here ne "buddhisti arcobaleno" dhe eshte person i mrekullueshem

Diavolessa

Valoris scriptorum

Vec politike benkan shqipet e italise....

Me qe qenkeni ne shkembime njohurishe mbi libra... po ju keshilloj nje liber:

L'ultimo cuba libre Pier Francesco Grasselli

Lexim te kendshem!