Shqiptaret ne Itali.

tirana

Primus registratum
Re: Shqiptaret ne Itali.

LOL
Pse mi, kta i kan arrestu si zotrinj me kokain ne makine.. Ca me i bo atyre qe hyjn ne vila dhe masi kan mledh orat e varset, ulen ne kuzhine dhe t'hapin frigoriferin per nji spuntino proshut e parmiggiano me te zotet e shtepise te lidhur me duar mrapa ke muri /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Dai Muno... Nuk ka pyll pa derra!!! /pf/images/graemlins/frown.gif

jula

Primus registratum

Mire, po ne po behemi si derra pa pyll... :shrug:
Plus qe e kemi marre me humor: Tek kapen Koco Devolen, shperndarja e droges duhet te jete tip grimce humoristike. :lol:

Ofelia

Forumium praecox

Jam dakord, plotesisht. Per me teper, eshte fatkeqesi ndodhi te tilla jane bere (me duket) pak a shume normale ne mendjen e njerezve. Dmth, ne Shqiperi, gjithmone sipas asaj qe verej une, me duket se ka nje iniference te pabesueshme perballe ngjarjeve te tilla.
Por ta haje dreqi, jemi edhe te mire. Ka edhe artikuj qe flasin mire per ne. Edhe pse jane pak, sepse l'albanese - mostro fa sempre comodo.

Sallaku

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Robo:
[qb] Po pse tja japim italionve kur mund tja japim MAMDHEUT tone.Boni ni gjo qe te njifna se plasem. Un per vete kam bo be(un e kpus e atyre sja fus) [/qb]

tirana

Primus registratum

In fuga da Sollicciano

Si sono calati con le lenzuola
Caccia a due giovani albanesi
IL FATTO / Detenuti evadono di notte dal carcere segando le sbarre

Si sono calati con le lenzuola annodate, come in un copione classico di evasione dal carcere.
E' questa una delle modalità della fuga, intorno a mezzanotte, di due albanesi di 18 e 25 anni, Besnik Huseni, e Fatos Ferko, detenuti nel carcere fiorentino di Sollicciano. Parte la caccia all'uomo

...dhe keshtu keta vllezrit tane i bene gonxhe çarçafet e burgut te Firenzes dhe ja mbathen.
Hihihi, qyfyre e modhe se po i kerkojne nga te kater anet. Ne te njejtin burg ndodhen dhe Desdemona Lioce (brigade rosse) dhe njeri nga vellezerit Salvi (uno bianca) por keta kriminele e terrorista nuk kane mesuar akoma si lidhen çarçafet. Kshu esht kur nuk shef Lulkuqet Mbi Mure qe i vogel.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ofelia

Forumium praecox

Muno shpirt /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
I ke strehuar ti? Apo vetem u mesove si te lidhin çarçafet???
Te forte jemi!!!

jula

Primus registratum

Ehehehe...do kene paguar lulekuqet, s'besoj se do pranonin assegno delle BR :eek: drejtori dhe rojet... /pf/images/graemlins/wink.gif

komino

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga paperina:
[qb]
Ps: Mendimet e juaja per te organizuar ndonje shoqate shqiptare ne Itali pas studimeve. (Me shoqate kuptoj ndonje firme shqiptare te madhe )

Pershembull dy nga gazetat me te shitura ne Itali ne gjuhen shqipe jane "Bota shqiptare" dhe e reja qe ka dalur tani "Flutura"

Ndonje mendim per te krjuar dicka te re? [/qb]
sido qe te jene une jam dakort
mjafton nje propozim sado i ceket dhe pastaj e zhvillojme te gjithe bashke projektin
:book: :book: :book:

tirana

Primus registratum

Un them te hapim nji radio shqip ne Itali. Do kemi 300 mije degjues te rregullt (radiot me difuzion regional nuk kane me shume)
Imagjinoni gjith makinat e shqipeve te sinkronizuara tek Radio SCN (Sono Cazzi Nostri) muzike e habere taze nga vendlindja e lloj lloj muhabetesh e qyfyresh do do kepusim 24 ore rrjesht.
Kurse persa i perket anes se biznesit (se nuk do e bojm qyl) do merremi me reklama firmash trasporti internazional, trasferim parash, avokat e noter ne ndihme te emigranteve, ente publike qe kane te bejne me emigrazionin, kompani ajrore e detare, agjensi udhtimesh, agjensi funebre (facciamo le corna), e sa e sa te tjera qe do na pjelli mendja.

Pak a shume staffi mund te jete i kompozuar keshtu:

Nazhuku - Drejtor Gjeneral
Isi Vogel - shef redaksie dhe pergjegjes i temave politike
Emma - emisioni "Recetat e gjyshe Baftjares" (gatime te ndryshme)
Paperina - emisioni "Bota e erosit" - mas mesnate kur te vegjlit flene.
Mary - emisioni per femije "Ora e prralles"
Putraku & Angel - emisioni "Hey Mr.DJ" (muzik per t'rinj)
Hirko - "Nga jugu ne veri me folklor" (muzik nga tabani kombetar)
Presidenti - emisioni "Udha drejt drites" , me karakter fetar
Xingaro - "Trupi dhe shendeti" (keshilla per shqetesimet e stines, alergjite, puçrrat ne bark, mestruacionet, si te kujdesemi per vocrraket etj etj.)
Ofelia - emisioni "Si sot dikur" Komente per ngjarje te rendesishme te ndodhura dikur ne te njejten date.
Eliani - emisioni "te reja nga shkenca"
Gene - emisioni "portofoli im" me karakter ekonomik.
Penelja - emisioni "Ligji dhe Maliqi" avvokatja pergjigjet letrave te hallexhinjve.
Julia - gazetare "Jolly" qe postohet ku ka lufte (shif me poshte)

Korrespondente nga jashte

Kordelja & Lara - Tirana (nji rroge ta ndani pergjys)
Alinos - Elbasan e rretheqarku
LeRoutard & Sailor - Evropi qendror (juve pa rroge iher priher)
Hotgirl & Ewaldi - Veri Jurop Skandinavi (juve kok e rroge se kushto jeta atje ciper)
Amira - USA perenim
Blendi - USA lin'je
Ju dy t'funit do na furnizoni me habere per luften e ardhshme se ku do bohet keshtu te nisim Julian me perpara qe te mos na shkoj bresheri pa u komentuar.

Si ju duket idea??

tirana

Primus registratum

Ah se harrova. Un dy here ne vit do bej dhe korrespondent nga Brazili. Do ju sjell komente per plazhet dhe festat qe behen atje, per kostumet shumengjyreshe te cilet nganjehere mbulojne trupat e balerinave.. raste te rralla por ben vaki! Pikerisht kete e shume te tjera do zbuloj personalisht ne fushe te betejes dhe do e sjell ne radiot tuaja....

Kordelja

Valoris scriptorum

LOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Ahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaa

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kisha kohe pa ra ka karrikja tu lexu n'AF :lol:

Presidenti

Forumium maestatis

siamo una grande famiglia...don Muni...te baccio le mani!!!!

e che lo sappiano tutti....loro e le loro famiglie...!!!!

tirana

Primus registratum

Ku jemi ktu, ke shpia korleonezve!! /pf/images/graemlins/laugh.gif
ciao Preso, sikur e kishit me dal knej ka nahija jon..

Presidenti

Forumium maestatis

e the ti e s'dolem ne?!
vallahi kam per te dorezu 90 faqe perdorim furrash per persa alumini (mos m'pyt se ç'osht se s'e kam idene-une vetem e perkthej) der me 24.
Po me gjith qejf du me dal i her...

ja sa te morim laptopin te punojm rruges...se kete rrangallen me vete s'e marim dot /pf/images/graemlins/smile.gif
pershnetje miro!

tirana

Primus registratum

un s'thash gjo se e the vet po nejse, kur t'laptopzohesh mirrna vesh e piqna.