Shqiptaret e Canadase

Dolores

Primus registratum
Re:Kanata...Party all the time !!!!

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif mu kujtuan geshtenjat tek shtepia e Jerry ....

true confidental

Forumium maestatis

Hevouuuu.....Sa gisht pluhur ka zen kjo tema ...se po te jete dhe shume une s'lodhem per ta pastru pa ndihme:D
Lol, nese ka mbet ndonji i gjalle , ne jete apo eshte zgju nga gjumi letargjik i dimrit .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

....ktu eshte more like DEAD all the time.....

Tak Tak............Happy Hour

staffpick_margarita_320x240.jpg

Pulska erdha mi te te jap nji 'dore' ne pastrim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

smilie_fensterputz.gif
smilie_staubsauger1.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po pra. I fusni nga i xhiro i her n'vit ju edhe pretendoni që t'jet çel Kanadaja. Nevojitet përkushtim dhe kafe që tema të funksiono si duhet.

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Lulkë.

Na i beb n'dukje? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

gurax

Pan ignoramus

E ku eshte kafja e famshme Kanadeze qe i ka shkuar fama deri ne skutat me te largeta te Zelandes se Re? Se gja jane dhe njerez qe ruajne traditat kta kanadezet. Ajo Lulu, ku eshte ajo ku eshte?
/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Dolkeeee. U ktheve n'origjin ti?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Go Leafs go!

ermir toska

Primus registratum
Pershendetje te gjitheve kush mund te me ndihmoje me ndonje informacion rreth dokumentave per ne kanada kam mare intervisten ne Vjen dhe i kame mbyllur letrat ne rome qe ne maj por nuk me ka ardhur akoma pergjigja dhe sa munde te vonojne se vajti 6 muaj.profesioni nuses ishte i kerkuar infermiere.pre pergjigje nga ju.ju faleminderit

ermir toska

Primus registratum
Pershendetje te gjitheve kush munde te me ndihmoj me ndonje informacion rreth emigrimit ne kanada sa kohe duhet pas intervistes qe te maresh vizen se i kam mbyllur letrat ne rome qe ne Maj dhe akoma nuk me ke ardhur pergjigje,intervisten ne Vjene e mora.

erlisa

Primus registratum
Pershendetje te gjitheve kush mund te me ndihmoje me ndonje informacion rreth dokumentave per ne kanada kam mare intervisten ne Vjen dhe i kame mbyllur letrat ne rome qe ne maj por nuk me ka ardhur akoma pergjigja dhe sa munde te vonojne se vajti 6 muaj.profesioni nuses ishte i kerkuar infermiere.pre pergjigje nga ju.ju faleminderit
Di qe procedurat vonojne,por te lutem do me tregosh rrugen qe ndoqe per plotesim formularesh....te lutem,te lutem ose me sygjero dike ketu ne Tirane qe mund te me ndihmoje

erlisa

Primus registratum
Te lutem miq,kush do te me ndihmoje se ku duhet te bazohem per te filluar aplikimin per Kanada 2012(qe me liberalizim vizash,NATO i ka dhene ndihme aplikanteve).Ju lutem me ndihmoni,ju jam mirenjohese nqs me sygjjeroni dike qe merret me ndihemen per aplikantet ketu ne Tirane

Kondrapedali

Kondrapedali
me tregoni ju ndonjeri si ka mundsi te hy n kanada nemenyr kalnvstine ka mundsi ndoj mnyr si esht e mundur

Duke kalu kufirin në këmbë (këtej nga jugu se nga veriu të hajnë arinjtë). Ka që vijnë edhe me kontejnera (bli ca bombola oksigjeni përpara se s'i dihet). Ka pastaj edhe me pashaporta fallco.