Shqiptaret e Canadase

u74

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Canadase

bythet jane ato qe terhekun vemendjen tone.... "shejtani" i karekterizon femrat or who knows

Kondrapedali

Kondrapedali

Aaaa, ate nuk di me ta than as un jo.

Knej ka Kebeku nuk jon keq me byth femnat. Biles mund t'them që jan aq mir sa çdo 3 muj duhet me ndrru guzhinetat e qafës /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

true confidental

Forumium maestatis

Dolka ec ma perkthe icik ket qe ka then Kondra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Hevouuu guys /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Une desha me pi qetesisht at capucinon qe ma beri me sy ..po ktu duhet qe qen dirty per te mbajt ritmin e temes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Guest

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondra</div><div class="ubbcode-body">Aaaa, ate nuk di me ta than as un jo.

Knej ka Kebeku nuk jon keq me byth femnat. Biles mund t'them që jan aq mir sa çdo 3 muj duhet me ndrru guzhinetat e qafës /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif </div></div>

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
te raft pika ishalla.

Pershendetje kanadaja /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif, Impuls, Dolka etj etj

true confidental

Forumium maestatis

Huhu agresive Joe ........shume te ndryshueshem e paske humorin sot ......dirty, sweet, agresive .......what else , lol

Fanta pershendetje ........

mozaiku

Primus registratum

Ho me, doni me bo noj konkurs " Bythmira e forumit " eeeee?! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Guest

Jy vure vulen ti Mozi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Mos i ngarkoni Kondres pune kaq te veshtira, te merret me komisionin e konkursit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Joy, mire ke qene ti.Une mire, jo keq.

u74

Primus registratum

edhe konkurs bejme we are looking for contestants...

it is very entertaining competition .. everybody will love it

mozaiku

Primus registratum

Tu pas parasysh ndjenjen e protagonizmit te meshkujve ne rritje ne kohet e sotme, zor se do na bejne nje b** vend meshkujt e forumit ne kete konkurs bukurie e miresie /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif .

Fanta, do i ngeli hatri Kondres ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Sa iki une ndizet muhabeti.....elo yvke /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Fanta c kemi

true confidental

Forumium maestatis

Yviiii erve ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif
Ti e di qe une se ndez dot pa ty /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Joe e ka fajin

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ImPuLs</div><div class="ubbcode-body">Une jam ne komision, antar asnjeanes .....po qe tani e di kush e ka te fituar , lol </div></div>

Epo u dashkan hudh syt ene nga komisioni tashti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Salut beautées.

Shifni juve mre sa përmenen bythët vu lshohen shqiptarët si me pas qen gjith kavajsa e elbasonllinj

Dolores

Primus registratum

Hi Joe .....na do rreshtuar ne linje e /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif....ne baze te ca karakteristikash do zgjidhet fituesi ...ah edhe sygjeroj te behet konkursi unisex /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif
...me kete buke lepurushi qe kam ngrene une sot per nja nji jave do ze permasat e Torontos /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif