Shqiptaret e Canadase

true confidental

Forumium maestatis
Re: Shqiptaret e Canadase

Poseidoni ..i sapoardhur ti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif.....duhet me ta lehtesu punen ..jo per gje po eshte forcu komuniteti forumor ktej

Dolka ..kripa nga ajo me kokra te mevaja qe te shkrije avash avash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Po ky me siper me avatarin e regeles e kishte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif......huhu ....ekzistokan akoma meshkuj qe qajne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

regele

Forumium maestatis

Vec mos te qaje me ngasherim..se do me detyroje ta nderroj avatarin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif E kisha ca vete ne mendje ta nderroja une, por pa pare lote, nuk e nderroj me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Pa par lotet e trebeshines as mos bej prove me e ndryshu .....edhe une du te shof lot..unless ka per te qar ndonji tjeter ne vend te tij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

ore mazokiste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif
c'ujane keto lote qe doni te shihni juve??
te qeshura more, happy peole all over dua te shoh una /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ja Mirmjes iher /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/sleep.gif
Ketej koha eshte nasty, gray, gloomy, dark, chilly, yucky ....
doni me per Belulin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ohhh e di c'me haet tani??
nje trahana e ngrohte rreth nje sofre edhe muhabet i mire per qejf t'shpirtit - si thoni mblidhemi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

regele

Forumium maestatis

Une i kam harruar shijen trahanase, keshtu qe jam gati per te zgjuar traditat e vjetra shqiptare te trahanangrenjes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Dhe kendej nga ne eshte njesoj koha, vetem do i heq ate nasty-n... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif
Do jete merzitur Dolka, se nuk do beje dot plazh...

Hellena

Primus registratum

iiii trahana /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif .. sa me ka marrur malli .. gjyshja ime e bente me kerrca dhjami ... dhe me gjalp te shkrire siper (actually vaj me gjal i perzier se esh gjirokastrite :p) .. i hidhte dhe piper te kuq siper ... o zhottt sha e mileee .. sidomos ne dimer sa te shijon ...
e te mendosh qe eshte vetem buke me uje ... dhe me ate gjene qe ngjan si oriz ...

regele

Forumium maestatis

Ajo gjeja qe ngjan si oriz eshte trahanaja moj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

me verte?
si e dija un qe do pergjigjeshe ti regele /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif

I love new york

Primus registratum

une e gjej neper dyqanet greke ketu

traxanas1.jpg

regele

Forumium maestatis

Caliente, si mos ta dije ti qe do pergjigjesha une? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif Une vetem kaq dija per trahanane, kaq te thashe...

Dolores

Primus registratum

Hallooooooooo dashurora /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif.....movi do me vi vjehrra se shpejti keshtu kush do trahana te ngrohte ndonje weekend te me bej nji ze me qepe te njoma e vaj ulliri yummm yummm .../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

Dolores

Primus registratum

Duhet te hap nji kalendar takimesh tani ...se po vine kerkesat e para /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Si u gdhite popull?

sendinCupOfLoveCoffee.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Whats up D.

Po pi iher ket kafen qe te me hapen syte pastaj fillojme nga hollesite e weekend-it /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Dolores

Primus registratum

not much I /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

U qenka bere zgjimi edhe juve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

true confidental

Forumium maestatis

Zgjim por me syt akoma gjys mbyll...
Sa shume drite qe ka sot .....eshte gabim me i hap grilat qe ne mengjes ....quhet zgjim i forcuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif .....i dhashe fundin ketij filxhanit dhe se ndjeva qe piva kafe hic

Kondrapedali

Kondrapedali

Mirmjesi kanadeza /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif .

Kikirikiiiiiiii /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Kafja o gati

love_coffee.jpg

love_coffee.jpg

P.S. Gzuar 1 Majin. Merrni lule, vishuni me kmisha t'bardha, shalla t'kuq, pantallona e fune blu ne dilni n'xhiro t'modhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Ja dhe motivimin

hoxha.jpg

Hellena

Primus registratum

Gjesi Kanadeza .. bravo Kondra paska bere perparime e shkruan tamam tani ../ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Un po marr i kafe turke qe te zgjohem mire se qamet se mu hapkan syckat sot .....

Hajde Liri popullit .. respekte per Xhaxhin .. do dalim ne Downtown te bejme parade ere :p

Kondrapedali

Kondrapedali

Parad si gayt do e bojm. Me pupla e pa rroba. Do kërkojm të drejtat tona që t'punojm lirshëm n'sumafor /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Hellena

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ...dreq

A mund te veshe nje mashkull hetero nje rryp ylberi ? se per femrat nuk o shum problem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif