Shqiptaret e Canadase

true confidental

Forumium maestatis
Re: Shqiptaret e Canadase

Tani sapo u zgjova dhe po shof qe era po ua merka shpirtin te gjitha pemeve ne park .......po i lekund sipas qejfit te saj /pf/images/graemlins/smile.gif
Gjessssss /pf/images/graemlins/kiss.gif
Salcicet qenkan ushqimi me i shijshem, /pf/images/graemlins/laugh.gif...i zevendesojme me $40 piece of steak /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Jo se provokojme dog fight /pf/images/graemlins/lol.gif

p.s. pe Entourage dje e? /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Mirmejgesi kanadaja /pf/images/graemlins/wave.gif

Qameti ketej nga Amerika, nor eastern beri namin me flooding and wind and crazyness /pf/images/graemlins/smash.gif - jane terbu Plakat /pf/images/graemlins/laugh.gif

pashe ate videon me Profesorin /pf/images/graemlins/smash.gif- what a disgusting man, kot s'thone qe kta myslimanet jane qeflinj te fshehur /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Hellena

Primus registratum

Gjes Gjes ... Hellene mire jeni ju andej mi se ktu plasen duke ju permend ke lajmet ...

Ai presori budall , po ajo cik ma shume ...e shesin veten per nji te kaluar ... Kurjoze jam si jane kane bere qe i kan vene kamera .. ajo do kete ditur gje ? mbase po sepse asaj ja mbulonin fytyren kurse profesor gomarit ja nxirrnin komplet ..

I love new york

Primus registratum

mire jemi ne mire, rrofsh ti qe pyet /pf/images/graemlins/kiss.gif
Rrace e forte neve, s'na gjen gje /pf/images/graemlins/tonguee.gif
ka pas shume floding problems tho - une erdha ne pune ne 10 pa izet sot ngaqe trant kishin heavy delays /pf/images/graemlins/smash.gif

aman, ceshtja eshte se gjithe jeten jane bere gjera te tilla por kur i shef kshu jane shume te ulta /pf/images/graemlins/shrug.gif
edhe une mendova qe mund te kete ditur ajo goca, bohhh
e kishte dhe unazen ne gisht presori jo per gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

I watched it tooo ..ku do ta leme, si do ta lem, kur do ta lem /pf/images/graemlins/lol.gif profesori ishte ca llafazan

Helenke ..po ku e di ti qe ishte musliman ai .....apo by default kristianet sbejne gjona te tilla ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Skemi frike nga Bora
Skemi frike nga shiu
Jena rrac e forte
Rrac arixhiu /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Tashi un do doja me dite mund ta hedhin ne gjyq televizionin keta qe i nxorri vidjon ne shesh ? Kur u bon ata te nxjerrin gjera pa mar leje ? /pf/images/graemlins/grin.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Un s'dal përjashta për vete.

Si keni qen kalamoja? Keni pas fryk apo jeni t'gjith arixhij si Kaljentja? /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Po trimi aty duket ....me e provu shancin dhe kur je i frikesuar per vdekje ....
Une e bera running perjasht sot ..te shkurter /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
I watched it tooo ..ku do ta leme, si do ta lem, kur do ta lem /pf/images/graemlins/lol.gif profesori ishte ca llafazan

Helenke ..po ku e di ti qe ishte musliman ai .....apo by default kristianet sbejne gjona te tilla ..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Rrusho, te gjithe i bejne keto pune /pf/images/graemlins/smash.gif pa dallim feje, rrace, origjine e ku t'a di une.
une thashe ashtu sepse ishte Profesori i Turqishtes prandaj, so i assumed automatically /pf/images/graemlins/laugh.gif
Aman kur e kapte ate gicen per beli ose per patallonash, ekkkkk qe s'kam nje ikone qe te vje me vjelle ktu /pf/images/graemlins/smash.gif
Vallaj kisha ngel n'klase 20 here per vete /pf/images/graemlins/lol.gif

true confidental

Forumium maestatis

Se kapa ket detajin e turqishtes un....boh cmund te behet per matematiken /pf/images/graemlins/laugh.gif

Po shifja mbrem nje si tip filmi te oreve te vona ....skena zhvillohej ne nje kofin...cfare i themi ne ...qivur , lol....yakss me nji te vdekur ..ose pretendonte te ishte i vdekur ..who knows /pf/images/graemlins/smile.gif me sick se aq nuk mund te behej

Hellena

Primus registratum

Kanadaja nuk bo per burre as Arixhijt Kondre me ate kohe qe ka ...
/pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/grin.gif
Pulso ata qe merreshin me fe me perpara ishin ata qe studjonin ne Turqi ...mbase kete ka dashur te thote Helena ...

E mir o mir esh degjeneruar fare andej .. nuke di sa keni ju pa shku un para 3-4 muajsh isha dhe mund tju them me plot gojen qe femra me "moderne" ska per tju zene syri ne asnje vend tjeter te botes ... /pf/images/graemlins/lol.gif ... me cuar ndonje te huaj atje , thon ku me ke prure ne rruget me Bordello /pf/images/graemlins/grin.gif nderkohe qe te gjitha rruget ashtu jane /pf/images/graemlins/grin.gif

I love new york

Primus registratum

let me be clear - Ahhheeeem /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ky presori, ishte presor Turqishteje (mesa lexova une ke You tube) prandaj thashe une qeka edhe Myslimon /pf/images/graemlins/laugh.gif

A u sqarova o graaa /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam t'u honger nje chinese vegetable soup qe po m'a knaq shpirtin /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Pulsi uffffffffffff na se me vdiqe /pf/images/graemlins/laugh.gif
16269_007.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Ti kshu ke lind e mire apo je ber me kalimin e kohes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Thanxxxxxxxxxxx /pf/images/graemlins/kiss.gif.........kerko cfare te dush si shkembim /pf/images/graemlins/smile.gif

Mos mi hani buzet me sysh please /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Hellena

Primus registratum

hallall .. sa te shkonka /pf/images/graemlins/smile.gif ..
un e mir kam qen por se kam shpreh ...
Sdua gje tani per tani .. po do ta mbaj mend nderin dhe kur te me duhet do ta kujtoj .. like the mafia /pf/images/graemlins/lol.gif
/pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Dont ask me to kill anyone alone. /pf/images/graemlins/laugh.gif...........
we can collaborate and kill HIM/HER together /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

can I participate /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wow Implus c'i paske bo buzeve /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Tashti e pashe una /pf/images/graemlins/laugh.gif