Shqiptaret e Canadase

Dolores

Primus registratum
Pupa's Cafe

Akoma s ka njeri e /pf/images/graemlins/smash.gif...edhe Kondra qe na dilte perdite na ka lene shenden /pf/images/graemlins/frown.gif(

VoGeLuShI

Primus registratum
Re: Pupa's Cafe

sa mire ta bene /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum
Re: Pupa's Cafe

kush eshte they?.... /pf/images/graemlins/laugh.gif se mund te jete e kunderta /pf/images/graemlins/goofy.gif

I love new york

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Canadase ( Pupa's Cafe )

[citimi
coffee_tn_cafe_au_lait.jpg

[/ QUOTE ]

Ahhhhhhhhhh so needed in this winter chill /pf/images/graemlins/wub.gif

ju ngel hatri t haj vec ate shkumen me luge une dhe t'a le kafene /pf/images/graemlins/lol.gif
si u gdhite Kanadezka dhe te tjere /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

dole ti e paske kthy temen ne kafene /pf/images/graemlins/eek.gif dhe kerkoke njerez rrotull... pastaj mos sherbe vetem kafe se ka plot rob qe nuk e pijn /pf/images/graemlins/tonguee.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
hi helene... si ja kalojn amerikanet andej /pf/images/graemlins/wave.gif

Dolores

Primus registratum

Po do te behesh tape me raki e qofte ik ke klubi BaB lymit mer 3 dyer me poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

Si jeni ju andej nga kryeqytetit?.....s ke dale fare ktej...apo aq drita ke pas /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

jo re jo un e imagjinoja me teper si tip leafs fans club /pf/images/graemlins/laugh.gif
ose dhe tip raptors fans club meqe kete vit po ecin mire fare

Dolores

Primus registratum

Nuk i ndjek Raptors fare.....per leafs i kam shkruajt fitoret ke tema jote me poshte /pf/images/graemlins/laugh.gif

random

Primus registratum

o kanadaja s'qekeni kthy akoma ne stalaktite e stalakmite ju me kete ftofet qe po bo anej e?

Poseidon

Primus registratum

i kam pa i kam pa... vetem se ka koh qe nuk ka pa nai ndeshje me verte se NHL nuk jep njeri kendej vetem pak NBA

ti je cheerleader e temes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Mirsa

Primus registratum

me leje, dua te jem edhe une cheerleader /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Po mi kur të dush. A i plotso kushtet ti /pf/images/graemlins/tipsy.gif?

Salut t'bukrat e Kanadas /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

Mirsa

Primus registratum

Salut tout le monde!
Dua edhe une nje avatar si ky i Dolores /pf/images/graemlins/laugh.gif
Sa per kushtet, i plotesoj te gjitha plus dhe dal overqualified /pf/images/graemlins/devil.gif