Shqiptaret e Canadase

pinkparadise

Forumium maestatis
Re: Shqiptaret e Canadase

*vjen me i fut i te puthme doles /pf/images/graemlins/kiss.gif edhe iken /pf/images/graemlins/laugh.gif

byee /pf/images/graemlins/wave.gif

Dolores

Primus registratum

/pf/images/graemlins/kiss.gif...lere se po me dridhen gishtat kur mendoj ate minifundit tend /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

*vje i fut i t'puthme Doles /pf/images/graemlins/kiss.gif ne Pinkut /pf/images/graemlins/kiss.gifne hikën me vrap se u bo von për n'msim /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

pershendetje grupi /pf/images/graemlins/wave.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

tani qe hyra une 2 sec, s'ka njeri verdalle /pf/images/graemlins/booki.gif /pf/images/graemlins/smirk.gif

si keni qene juve?
une kam qene shume mire - i'm in a new kind of love /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

cacol

Forumium maestatis

Lenke, po presim fotot na /pf/images/graemlins/laugh.gif

Puce gocen /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

true confidental

Forumium maestatis

Helouu diaspora
Dolke kujt ia ke fal at buzeqeshjen e embel darling, se me bere jealous /pf/images/graemlins/laugh.gif
/pf/images/graemlins/kiss.gifper grupin
/pf/images/graemlins/kiss.gif per dolken

Dolores

Primus registratum

Yllka /pf/images/graemlins/kiss.gif.....kam ca porosira per ty qe u llafosem...po do flasim

Gjesiiiiii si nuk e gjetem nji here shtruar ktu ? /pf/images/graemlins/smash.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mir ti s'e gjete shtruar po vet pse nuk e shtrove? /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gifylli Kanadës /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dolores

Primus registratum

Po si u shtroka vetem more? ....

breakfast-buffet.gif
EC.SSO.HD781015.JPG

Shif kur te ven dem kto /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

une po marr ca rrush kokerzi dhe ca blueberries /pf/images/graemlins/laugh.gif
Hola Dolke /pf/images/graemlins/kiss.gif

KOndre /pf/images/graemlins/wave.gif -how's sweety, sa u be?

Kondrapedali

Kondrapedali

Lenkë moj je zhdukur fare. Nuk të ve faj jo se ke gjëra më të bukura për të bërë /pf/images/graemlins/wub.gif.

Nga ne rritemi e zbukurohemi përdit. Kan fillu nazet tashti se fjalimet ka koh që i ka fillu. Nuk ka qeveri që e pusho kur fillo e "fol" /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Dolke /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif, ta mor un nji nga ato kafet e ta pi me ty?

true confidental

Forumium maestatis

Dolke mos na ushqe kaq shume ...vecanerisht me kek /pf/images/graemlins/laugh.gif, dum vetem healthy food, fruta dhe perime
Spaska fare llupsa ktu ...ju punon mendja per te tjera gjona robve /pf/images/graemlins/smile.gif
ose ose kan nga ato embelsirat e vockla afer that always smells good .......lol,ndonjiher edhe bad per fare pak koh

true confidental

Forumium maestatis

Sa te urt ju kanadezet ktej
Lymi Tutit na i spjego icik ket avatarin e ri , cfare ke dash me zbulu a mbulu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kush futet neser ke kjo tema a big kiss /pf/images/graemlins/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Me rastin e Halloween me pra. Lymi Tutit u përdorte me trem kalamojt kur bojshin praplliqe. Ka qen lyps mos u gabofsha /pf/images/graemlins/smile.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif back kur t'futesh prap ktu

true confidental

Forumium maestatis

Tok, tok, tok .....Trick or Treat ......ncncnc, no candy here
Apo keni mbledh e keni ngren aq shume sot sa jeni vel /pf/images/graemlins/smile.gif
Dolke, I guess u're Cindorella /pf/images/graemlins/kiss.gif

Dolores

Primus registratum

Te vetmet candy qe hengra ishin nga ca femije ne pune dje /pf/images/graemlins/lol.gif

My favs are sour patches...keshtu qe na behuni high ne candy /pf/images/graemlins/laugh.gif

024562%20Sour%20Patch%20Kids.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Lol, meqe i njef mire cfare ngjyre te ben high me shpejt ??..ta konsumojme me te perqendruar /pf/images/graemlins/laugh.gif....
e kuqja apo ajo qe ngjan me jeshilen /pf/images/graemlins/smile.gif
hehehe, me shpetove sot

Dolores

Primus registratum

E dashur je e ftuar ne weekend se do gatuaj seriozisht kam blere nji liber te ri gatimi /pf/images/graemlins/laugh.gif
Gourcann.jpg

Per sot nga nji kshu na sjell ne qejf
54846260_3d55f7357b_m.jpg

ladouce2005

Primus registratum

Kerkova kafe ne cdo shtet, e me ne fund gjeta ketu /pf/images/graemlins/laugh.gif
t'a marr nje pa takse?