Shqiptaret e Canadase

Anana

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Canadase

Hey Dolke watch out se i ka vajt mendja me puth dhe per te ngrene qepe Kondrapedalit sot.

Dolores

Primus registratum

Kondra u sweet man /pf/images/graemlins/kiss.gif...merre ate te Lenkes se i sjell tjeter asaj /pf/images/graemlins/laugh.gif.....Yllka po ti moj xhan shkruan gje nga Kanadaja?

I love new york

Primus registratum

ku eshte e imja tani qe m'a piu Kondra /pf/images/graemlins/cry.gif
mu kujtua batuta ke Mimoza Llastica - "kush ma ka lepire gjalpin" /pf/images/graemlins/lol.gif

du du smoothie right now /pf/images/graemlins/rockband.gif
te me mbani mire se me kete vape qe eshte perjashta, I need lotsa drinks and hydrations.

ja ketu ke zyra i kam rreshtu shishet qe nga uji natyral, vitamin water, life water etc etc /pf/images/graemlins/lol.gif

Anana

Primus registratum

wow wow. Ik moj pi uje cezme se dhe ai ta heq etjen. Eshte me shumice dhe nuk mbaron kollaj.

I love new york

Primus registratum

eshte me klor mi, /pf/images/graemlins/laugh.gif pastaj s'eshte si uji i burimit shqiptar anyways /pf/images/graemlins/wub.gif

true confidental

Forumium maestatis

Kalamoja .....te bej icik prezencen ne darke une se mengjeset nuk i kam available any more ....
nga nje pucje per te gjithe /pf/images/graemlins/kiss.gif
Dolke e ndryshojme ate rutinen e kafes me ndonji strong drink /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te lodhur nga java jeni keshtu qe Have a nice long weekend /pf/images/graemlins/wave.gif

true confidental

Forumium maestatis

Weekendi mbaroi ju sjeni permend akoma ....
apo doni me ju hedh ndoi cop dinamiti ktu ne mes te temes , ose ose ose ndonje photo naked /pf/images/graemlins/laugh.gif
I had a great time /pf/images/graemlins/cooli.gif.....

Kondrapedali

Kondrapedali

Elaborate more t'lutmi /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Impulso, sikur do u merrshe me darkën e me pije t'forta ti. Hudhu pra. /pf/images/graemlins/kiss.gif

I love new york

Primus registratum

juhuuuuuuuuu /pf/images/graemlins/laugh.gif
pershendetje grupi /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

I love new york

Primus registratum

lere se me kujtohesh ti kur thoje qe /pf/images/graemlins/wub.gif jot e kishte keq punen me vapen /pf/images/graemlins/laugh.gif

naten e kam gjithe sikletin e vapes, kushedi sa do n'a vi bill-a e elektrikut ket muj se s'pushojne te dyja kondicioneret /pf/images/graemlins/tonguee.gif, Pllaqi eshte bo me flejt me shall /pf/images/graemlins/lol.gif dhe s'i njifet zeri /pf/images/graemlins/laugh.gif

nothing new yet lal /pf/images/graemlins/smile.gif
kismet in 2-3 weeks /pf/images/graemlins/smile.gif

si eshte yllka vogel?
si ja beni dhe ju me vapen se big deal kondicioneri kur e keni bebushin ne dhome i think /pf/images/graemlins/shrug.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Ne jemi anti-kondicioner, jemi all natural. Edhe n'spital e kishim problem ...

Ne me vapën tani kemi ra rehat se iku vapa me korrikun (knej jemi 1 muj përpara me t'ftoftin neve /pf/images/graemlins/laugh.gif ).

U knoq vjerri im se kaloi verën ktu, larg pluhurit, të nxetit dhe katit të pestë /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Goca mir megjithse ka pas ca shqetsime (mëse normale) të barkut. Por shqetësimet zhduken nga knaqsia që të jep kur arrin t'ja largosh duke e mbajt në krah e duke bo si beb që po ma i beb /pf/images/graemlins/wub.gif.

Ti kurajo dhe kto 2-3 javë se kohë më të vështira të presin /pf/images/graemlins/devil.gif

I love new york

Primus registratum

ehhhhh i know por ama jane edhe kohet me te bukura /pf/images/graemlins/wub.gif

so s'kam frike po mezi pres ne fakt /pf/images/graemlins/thumbsup.gif /pf/images/graemlins/smile.gif
jena bo si kalamaj mas kalamonit i thone ksaj /pf/images/graemlins/laugh.gif

tashi pytje relativisht intime: /pf/images/graemlins/lol.gif
kur nena brestfeed gets really hot and warm dmth ka vape 9se mos t'shko menja me naj ven tjeter ty /pf/images/graemlins/tipsy.gif), si ja ka bo ajo e jotja nga vapa kur s'keni perdor kondicioner /pf/images/graemlins/goofy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

E duro e shkreta e shkrihet si qiriri.
Po ti mos u boj merak se moti po freskohet e mjafton të hapësh dritaren që të bëjë pak korent ose freskon dhomën para se të hysh vetë brenda.

And it's hot in every way possible /pf/images/graemlins/wub.gif

true confidental

Forumium maestatis

Hi folks /pf/images/graemlins/kiss.gif
Helenka po afrohet dita e shumepritur /pf/images/graemlins/angel.gif...
i keni perserit detyrat e shtepise ....rruga me e shkurter,ritmi frymemarjes, shume sex and spicy food /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ata qe mungojne gjate kane nje M /pf/images/graemlins/laugh.gif-mungese te madhe , Dolka squhet se ia mora prezencen live ne tel /pf/images/graemlins/tongue.gif

Dolores

Primus registratum

Aloooooo .....o c kemi bere nji gjume /pf/images/graemlins/laugh.gif

Nga nji latte te ngrohte se shkon me kete kohes qe s eshte as ngrohte as ftohte
chai-latte.jpg

Anana

Primus registratum

Ohoho, shume e mire duket kjo Late. Une sa hengra nje pecan pie. Dmth byrek me arra me duket:) Sa mire do shkonin bashke qe te dyja.

true confidental

Forumium maestatis

Dolke , ste mbarohen asnjihere rezervat e ktyre gjonave te mira per te pir e per te ngren qe sjell ke kjo tema......si quhet ajo magazina jote .....google I guess and I hope you dont pay anything /pf/images/graemlins/laugh.gif....

regele

Forumium maestatis

Pecan nuk eshte arre tamam moj /pf/images/graemlins/smile.gif Eshte ...pecan eshte /pf/images/graemlins/smile.gif

I love new york

Primus registratum

pecan ne shqip kam pershtypjen se quhet "arre braziliane" /pf/images/graemlins/idea.gif /pf/images/graemlins/smile.gif