Shqiptaret e Canadase

I love new york

Primus registratum
Re: Shqiptaret e Canadase

Am I the 4th /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon - pershendetje cuno, shyqyr qe kujtohesh najhere neper AF /pf/images/graemlins/wave.gif
Renci ka te jesh mire lal, dont worry /pf/images/graemlins/smile.gif

ca behet keteja nga Kanadja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Poseidon

Primus registratum

po po dolores drejt e ke per kafen ti /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif edhe tradhtar jam e pranoj /pf/images/graemlins/laugh.gif

por sot me vje keq por po i perlaj 2nga ato /pf/images/graemlins/laugh.gif

37138026_30ac39da55_m.jpg
37138026_30ac39da55_m.jpg

dy te tjera do i marri besoj helena /pf/images/graemlins/laugh.gif
ju te tjeret freskohuni neper hijet e maple trees /pf/images/graemlins/tonguee.gif

mk_belvedere-park.jpg

true confidental

Forumium maestatis

Pishina ka me shumice ketej, une sapo i bera ca mmmmmmmm not atje /pf/images/graemlins/lol.gif
Poseidoni te ka mar malli per ate qe ke shfrytezu shpesh ...apo ste shkon me mendja per pishina kur ke afer detin /pf/images/graemlins/laugh.gif
Dolke sot qe shtove dozen ti, na i rrembyen kta /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
P.S i specifikojme me emra ata musketieret, ta di cili jam un /pf/images/graemlins/tonguee.gif

I love new york

Primus registratum

une po zej D'ardagnanin iher /pf/images/graemlins/pickellonja.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Impuls, noti is the best mendoj une /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

true confidental

Forumium maestatis

Do thon kta perfitun nga mungesa jone dhe zgjodhen me pikantet .....e bejme me llotari /pf/images/graemlins/smile.gif, duke perjashtu ate qe zgjodhi Helenka /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne nje mendje per notin , sport i fresket /pf/images/graemlins/cooli.gif

I love new york

Primus registratum

epo po qe puna kshu edhe une me shoket, nuk e bej zgjedhjen e para /pf/images/graemlins/laugh.gif
vec kam hall se zor te kombinohemi te gjithe ate the same time qe te hedhim shortin e llotarise /pf/images/graemlins/laugh.gif
neve mire se jemi ketej nga north america po me Ximin si do ja bejme, do ankohet qe jena 3 femra edhe e mbytem /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Poseidon

Primus registratum

zgjidhni cfare te doni... /pf/images/graemlins/tonguee.gif ose me mire prisni se kam nja 2 sugjerime sipas karaktereve dhe pershtatjeve sic i shof un /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

helene - dartanjan /pf/images/graemlins/laugh.gif (u dont know me e 2003 eshte tamam dartanjan) /pf/images/graemlins/laugh.gif
impuls - aramis /pf/images/graemlins/angel.gif (kush do e njifte TRUE C do e kuptonte PSE-ne /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif)
dolores- atos /pf/images/graemlins/cooli.gif (si "shefja" shqiptaro-canadezve pershtatje me te mire nuk ka /pf/images/graemlins/laugh.gif)
kondra - portos /pf/images/graemlins/lol.gif (te shkon njecik kondre si karakter... them un te pakten, mbase ngaqe je tip shakaxhiu /pf/images/graemlins/laugh.gif)

pershtatjen jan goxha te goditura sido te jet /pf/images/graemlins/tonguee.gif

per vete sa per te mos dal jashte loje pranoj me kenaqesi risheljen /pf/images/graemlins/tonguee.gif

Dolores

Primus registratum

Shyqyr qe me ra rasti te behem nji komanare ...pavarsisht se une dua gallate nuk jam shume per te drejtuar...le te flasi Pulsi /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Mirmjesi Kanadaja /pf/images/graemlins/wave.gif

ketej nga NY sot eshte nje nga ditet me te nxehta te veres, do shkoje deri gati 100F ndaj une si e para qe paskam ardh ktu sot po ja u nxjerr nga nje ice coffee /pf/images/graemlins/wink.gif

Per Musketjeret /pf/images/graemlins/laugh.gif

White_Coffee_Ice_Cream_Affogato.jpg
ice-coffee.jpg

Caffiato4Verkoopondersteuni.jpg
a_ma_cappuccino_p.jpg

Dolores

Primus registratum

Ua rrofsh mi yllke /pf/images/graemlins/kiss.gif...do e pi nji nga ato caffiatot me fund qe te me vej i ftohti ne tru e te me leshoj sinjalin e fresikise /pf/images/graemlins/lol.gif

I love new york

Primus registratum

me kete kohe qe eshte sot that's a smart thing to do /pf/images/graemlins/laugh.gif
do doja te isha ne ndonje plazh privat ku bregdeti dhe rera te shtiheshin aq sa te kap syri dhe te kishte vec dy tre njerez around po edhe ato quite larg meje /pf/images/graemlins/laugh.gif

ahh miles away from the ordinary /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

073.jpg

Kondrapedali

Kondrapedali

Mos na çudisni me kshu gjojnash.

Rrofsh për kafen Lenke.

Everything's OK? The air-conditionning is not working? Try to instal a pool. For more information call 1800 659 3408 /pf/images/graemlins/laugh.gif.

E omla e forumit, un jom tu mor 2 gjona t'ftofta. Nji me luftu t'xetin e ditës e nji me luftu t'xetin tat /pf/images/graemlins/wub.gif.

/pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

I love new york

Primus registratum

KOndre nuk e si pse jam tempted to call that number po s'e di ca do m'dali /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/devil.gif

thank god for the AC thuaj /pf/images/graemlins/rockband.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

S'del gjo jo. Veç numrat e funit t'qesin me i ven po mos merr gjo tashti se m'fute n'sherr /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif ahhhhh tempted tempted /pf/images/graemlins/rockband.gif
po t'bi gjo zilja eeee /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

mo ki merak se s'i bij se kam hall mos zgjoj yllken /pf/images/graemlins/wub.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Tashti bjeri sa t'dush ti se un kom me u përgjigj /pf/images/graemlins/tipsy.gif.

M'bone me ardh me vrap n'shpi /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif je qe je futi edhe i te drekosme dhe ja nuk te shkoi rruga kot /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

e ke afer shpine me punen?

Kondrapedali

Kondrapedali

5 minuta me t'dhonmen time. Un jom që jom, jom tu i fut ne i dor gjum se dreka s'diskutohet.

E hongre drekën ti?

E bom si ke pytje përgjigje /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

/pf/images/graemlins/lol.gif i know - kanadezt e tjere do ja kene mallar n'plazh o n'liqen se vapa modhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

une dreken e hengra - thanks for asking

hengra cream of brocoli soup dhe half black forrest panini /pf/images/graemlins/goofy.gif
po ti ca hengre se paske henger gjell shpie m'duket /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

si eshte zemra gogel? /pf/images/graemlins/wub.gif te len te flesh? /pf/images/graemlins/smile.gif